Dobrý deň🙂 chcela by som sa spýtať minuly mesiac sme sa pokúšali mat s priateľom svoj prvý sex, bolo to deň pred menštruáciou ale skončilo to pre mna bolesťou ( som panna) a on bol vo mne maximálne 2cm( k ejakulácii nedošlo) , menstruaciu som dostala na další deň od tohto snaženia, bola taká ako vždy bez jedinej ženy, no trz mi ďalšia menstruacia mešká už 7 dni, test som si robila 2. Deň meškania a vyšiel negatívny, robila som ho z ranného mocu a tento test si všetci chválili, veľmi sa bojím a je možné že je to zo stresu lebo stresujeme s priateľom veľmi a taktiež som 4. Deň na dovolenke. Myslite že by z toho mohlo niečo byt? Nechcem byt tehotná takto.
Mám 19 rokov
Vieš čo, myslím si že toho nebude asi žiadny potomok keďze to bol tvoj prvý sex a možno ti ani nepretrhol panensku blanu a ešte si povedala ze k ejakulatu nedošlo takže si myslím že toho nič nebude...
Sme spolu 5 rokov a nechala si pri mne telefón a ktomu aj odomknutý a my sme neni na takéto veci haklivý a dokonale si rozumieme, nepoznáš nás máme život plný smiechu a povedali sme si jedno a to že život je o väčších problémoch a nie o tom kto komu pozrie do mobilu
Ste spolu 5 rokov a mali ste prvý '' sex'' pred mesiacom ? 😀 😀 to by som ja nedokázala 😀
Aha 🙂 prepáč
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
*ženy----> zmeny