Otehotnenie počas liečby

26. nov 2022

Ahojte, aká je pravdepodobnosť otehotnenia počas užívania endovelle? Posledný menzes som mala od 15.10. do 22.10 lebo som nekonečne špinila vďaka liekom. Nasledujúci cyklus sa menzes nedostavil. Pred týždňom som s manželom spala. Teraz po týždni od toho dňa, kedy som s nim spala dom začala slabučko špiniť. Neviem asi sa mi spustil slabý menzes a nejak sa vďaka liekom nerozbehol ešte, kedze ich úlohou je zastaviť menzes. Tehotensky test som si pre istotu spravila asi 3 dni dozadu, kedze mi už 41 dní meška návšteva. Viem už by dávno ukázal test kebyže. Ale vŕta mi v hlave ten minuly tyzden. Či by bola možnosť uhniezdovania.

esmeronka
27. nov 2022

Ten liek ti mohol rozhadzať cyklus aj spôsobovať špinenie...riešila by som to s doktorom...mne sa takym hnedym špinenim praveže anovulačne cykly prejavovali

autor
27. nov 2022

@esmeronka v piatok v noci som začala špiniť, a doteraz len tak slabulinko špinim. ..dokopy nič nejde zo mňa. ako keby sa mi len zastavilo. Cyklus, kde som dostala menzes tak normálne som 2 dní spinila, potom sa spustilo asi 2 dní slabšie krvácanie a potom nekonečné špinenie, ktoré do týždňa skončilo. Potom som 41 dní nemala nič az teraz.... Aj to len také slabulinke špinenie. Ktoré trvá 2 dni. A aj dnes asi končí.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre