Ahojte, aká je pravdepodobnosť otehotnenia počas užívania endovelle? Posledný menzes som mala od 15.10. do 22.10 lebo som nekonečne špinila vďaka liekom. Nasledujúci cyklus sa menzes nedostavil. Pred týždňom som s manželom spala. Teraz po týždni od toho dňa, kedy som s nim spala dom začala slabučko špiniť. Neviem asi sa mi spustil slabý menzes a nejak sa vďaka liekom nerozbehol ešte, kedze ich úlohou je zastaviť menzes. Tehotensky test som si pre istotu spravila asi 3 dni dozadu, kedze mi už 41 dní meška návšteva. Viem už by dávno ukázal test kebyže. Ale vŕta mi v hlave ten minuly tyzden. Či by bola možnosť uhniezdovania.
@esmeronka v piatok v noci som začala špiniť, a doteraz len tak slabulinko špinim. ..dokopy nič nejde zo mňa. ako keby sa mi len zastavilo. Cyklus, kde som dostala menzes tak normálne som 2 dní spinila, potom sa spustilo asi 2 dní slabšie krvácanie a potom nekonečné špinenie, ktoré do týždňa skončilo. Potom som 41 dní nemala nič az teraz.... Aj to len také slabulinke špinenie. Ktoré trvá 2 dni. A aj dnes asi končí.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ten liek ti mohol rozhadzať cyklus aj spôsobovať špinenie...riešila by som to s doktorom...mne sa takym hnedym špinenim praveže anovulačne cykly prejavovali