Baby, potrebujem od vas poradit, alebo povedat, ci mate niektora podobnu skusenost.... Vysadila som antikoncepciu, posledny menzes som mala 21.-27.augusta, potom som bola u gynekologa a on mi povedal, ze v dnoch cca 4.-7.septembra mam ovulaciu, ze by sa malo podarit babatko, ale ja som si par dni nato robila test a bol negativny. Dnes je 15.september a mna boli brucho ako keby som mala dostat menzes, aj prsia ma pobolievaju, a dnes rano som mala aj hnedy vytok s naznakom krvy, ale od vtedy nic, ale brucho ma stale boli. Co to moze byt???? zacina sa mi zasa menzes??? to nejak skoro nie? tehotna asi byt nemozem, kedze som mala taky vytok, vsak??? dakujem za rady.
hej vlaste ahoj asma ja som takisto pri prvej kramovala 4 mesiace a vobec by ma prve tri mesiace ani vo sne nenapadlo ze som tehotna, len mi potom raz prislo zle a bola som u obvodnej ze z coho, som myslela ze nieco na mna lezie a ona po odbere mi hovori ze som tehotna, u gynekologa som skoro z kresla spadla ked mi povedal ze treti mesiac,,,ale super sme sa tesili potom
@ni_pe no to moze byt aj tehu aj rozbiehajuca sa mrcha, kedze nevieme presne urcit kedy bola u teba ovulacia tak len cca odhadovat, testovat 6 den po sexe je velmi ale velmi skoro, ak si chces byt ista skus znova rano testnut a ked nie tak vyckaj co sa udeje, inak sa mozeme iba domnievat a hadat ci je to ten pravy priznak ktora kazda jedna z nas chceme
prajem vela vela stasticka
@piacere ze by sa uhniezdovalo tak dlho? no bodaj by si mala pravdu, nic viac si neprajem, takze ak teda nedostanem menzes, urobim si test, ale ja uz tak negativne myslim, ze sa z toho zblaznim ☹ Tehotenske testy su vraj na sto pro spolahlive uz 5ty den po oplodneni, tak ja neviem.....
@ni_pe : ja som pri prvej len mala kramy nemala som ziadne bolesti ale pri dalsich som mala bolesti a aj som spinila a bola som na tabletkach hned od druheho tyzdna lebo inak by som potratila, ved ono som aj par krat potratila lebo som nezacala vcas uzivat leky, ja na tvojom mieste to tu nerozoberam ale ihned idem k lekarovi ani testy nie su na sto percent
@ni_pe ahoj...chcem sa spytat, teraz je to prvy mesiac co si bez HAK? ak hej, tak si myslim ze to bude asi ms, lebo po vysadeni HAK trva telu nejaky ten mesiac kym sa dostane do pravidelneho cyklu ( aj ked,samozrejme, nie je to pravidlo ). ms by si mala dostat 18tehe, nie? tak vydrz, a testni o tri dni, v den kedy by si mala ms dostat....drzim palceky.
ahoj.. to moze ist o uhniezdovanie vajicka.. uhniezduje sa priblizne na 10ty den od oplodnenia... ja som sice hned vedela ze som tehotna, ale test mi vysiel pozitivny az v den ocakavanej MS... a aj to slabunka ciarka ... nic ine ti neostava len pockat kedy mas dostat a potom bud dostanes alebo si urobis test a si tehu ... najhorsie je to cakanie ale trpezlivost ruze prinasa 😉 drzim paluchy
@st2 len teraz som vysadila, vlastne pred poslednym menzesom, cize v auguste, ale aj tak posledne mesiace aj ked som brala anitkoncep. tak to bol taky menzes, ze nijaky.....par kvapiek za celych 5 dni a len hnedy vytok, aj to ma desi, aby to nebol nejaky problem....mam strach, ze som neplodna...
@deniskateniska jej dakujem ti si zlata, tolke mi drzite palce, ze verim a dufam, ze to nebude zbytocne drzanie a aj ja budem mat babatko
ahoj tak ako povedala piacere som toho nazoru, ja som to mala napodobne 😉
@ni_pe ak nie teraz isto coskoro 😉 hlavne sa tym teraz nezaoberaj aby si nebola sklamana ak to nevyde.. a ak to vyde tak budes stastna ako blska 😉
@ni_pe ano, hovori sa to tak, a mnoho krat to aj tak je, ale nie je to zarucene...nechcem ta nejak sklamat, ale moze sa stat, ze to chvilu potrva. ale vobec sa nestresuj, a aj keby to bola ms, tak sa tes. Je mnoho bab, ktore po vysadeni HAK nemaju ani cyklus, nic im nefunguje ( ja som bola jedna z tych 🙂 ) , ked som sem zacala pisat, bola som uplne zufala, a mozno si ma @pici pamata, moc mi vtedy pomohla 🙂 Co je dalsia pozitivna vec, tvoj doktor ta podporuje od prvej chvile, co mnohe babule nemozu povedat...
neboj, zadari sa 🙂
@zuzkag2 jasne ze si ta pamatam. a presne ako pises... lepsie vediet ze ms pride a telo zacina fungovat... a to je ta najlepsia cesta k babatku... mne pocas 4cyklov dva krat ms meskala dva tyzdne,, proste telo sa zotavovalo... zlatko... vidim ze v tvojom pase je stale snazime sa... :(
@deniskateniska to urcite budem najstastnejsia na svete, a so sklamanim som sa uz nejak skamaratila, v poslednej dobe ich bolo viac ako dost z roznych oblasti zivota
@ni_pe no ja ked som bola prvy krat tehu ma vsetci srali proste mi robili napriek a som si povedala ze teraz si to nenecham pokazit 🙂 pekne snazilkovanie prajem 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ale čoby moja ja som pri malej normálne krámovala 4 mesiace a teraz mam bolesti viac ako pri menzese a mame v brusku bublinku xi
urob si test..