Otehotnenie i napriek kondómu

11. nov 2022

Baby prepáčte ale ja asi začnem veriť na kúzla. S priatelom sme spolu mali sex raz a potom odišiel do zahraničia. Samozrejme použili sme kondóm úplne na začiatku sexu, nebol znehodnotený. Mne vyšiel test pozitívny ako je to možné??? S nikým iným som nespala samozrejme. Som zmätená.

klarissa25
11. nov 2022

Duch svätý 👻

autor
11. nov 2022

@klarissa25 jedine. Ale nie, vážne sa pýtam...

klarissa25
11. nov 2022

A na základe čoho si si robila test ? Aj hodis foto ?

lucia147852
11. nov 2022

Spoľahlivosť je 97%. Takže je to možné

autor
11. nov 2022

@klarissa25 11 dní mi mešká menštruácia, najprv som si myslela ze som len prechladla

autor
11. nov 2022

@lucia147852 ale ved nebol pretrhnutý

ankare
11. nov 2022

Wau... No vypýtala sa k Vám dušička. 🙂 Váš malý zázrak. ❤️

klarissa25
11. nov 2022

A možno trochu bol...nevieš..

amiaja
11. nov 2022

Jedina 100% ochrana je nesexovat.. pri vsetkom ostatnom mozes ostat tehotna

autor
11. nov 2022

@ankare ako ja sa veľmi teším, problém je ale ten že s priatelom sme sa rozhadali a keď prešiel tak sme sa ako tak udobrili, úprimne sa bojím jeho reakcie.... véd je to nemožné cez kondóm ktorý nebol zlý

lucia147852
11. nov 2022

Nemusí byť viditeľne. Vieš ako s hovorí, stačí kvapka a ses tatka. Dieťa ku vám očividne veľmi chce 😊

ankare
11. nov 2022

Vidíš, uzmierovaci sex je najlepší. 😁 Netráp sa, pri najhoršom budeš na bábo sama. 🤷 Ale to už maľujeme čerta na stenu. Dobre bude,neboj. Silno Ti držím palce!

ninka99865
11. nov 2022

Mojej kamoske sa stalo presne to iste 🙂 jediná 100 ochrana je abstinencia

majulino
11. nov 2022

Je to možné. Sestra má dve deti. Kondóm kupovaný v Kauflande. Durex či ako sa volal. Nakoniec zistili po prvom tehotenstve, že celý balík mal ministerku(napustali ich vodou)

vler
11. nov 2022

Tak asi vy vyplnite tie 3% kedze spolahlivost kondomu aj pri perfektnom pouzivani je okolo 97%

tarvika
11. nov 2022

moja devatrocna dcera je dokazom, ze aj toto je mozne 🙂

lubina
11. nov 2022

aj Ros a Rachel v Priateloch mali dieta potom ako pouzili kondom 😉

vler
11. nov 2022

@lubina haha, pamatam si presne ako sa Ross rozculoval, ze to ma byt napisane na krabicke, na co Joey odpovedal-ved je! A Ross krici-mali to napisat obrovkymi ciernymi pismenami!

snehulak77
11. nov 2022

@tarvika to vážne? Proste žiadna nehoda s pretrhnutim? 😵

sorciera24
11. nov 2022

kludne to môže byt tehotenstvo z predosleho cyklu, cize napr. si otehotnela pred minolu menstruaciou, ta prebehla, ale dalsia uz neprisla.....ak bola napr. posunuta ovulacia.....ak sa kondom spravne pouzije a hned od zaciatku! a nie je poskodeny, po zaruke, tak neviem ako...20rokov fungujeme na kondomoch a ziadne neplanovane tehotenstvo nebolo....

masinka
11. nov 2022

@sorciera24 tak ty patris do tych stastnych 97 % 😀 moja mama mala Danu ( vnutromaternicove) a potom Martina ( mojho brata), Danu jej doktorka vybrala ked bola v 5. mesiaci.

sorciera24
11. nov 2022

@masinka ja nehovorim o dane.....s danou poznam viac pripadov otehotnenia, ekdže dana sa často posuva (preto ju nemam) než s kondomom - ibaže by som si ho dala na hlavu (osobne nikoho), s danou ano....

tarvika
11. nov 2022

@snehulak77 nic sa nepretrhlo, vsetko bolo tak ako ma byt. a predsa, o 9 mesiacov bola dcerka 🙂

tarvika
11. nov 2022

@sorciera24 ja som tiez s jednym frajerom dlhodobo fungovala na kondomoch a nic. A s dalsim pri druhom raze sup 🙂

sorciera24
11. nov 2022

@tarvika ? a? niekde proste nastala chyba...ono tazko objektivne hodnotit...ked to ma vela faktorov, znacku, skladnost, techniku.....(ja nastastie frajerov nestriedam;)) tak neviem porovnat

tarvika
11. nov 2022

@sorciera24 heh ja tiez nestriedam, aa tak vela ich zasa nebolo :D jasne, len ze tym chcem povedat, ze neda sa na to stopercentne spolahnut. Kto nechce deti, nech nesexuje 🙂

maribell
11. nov 2022
zelenakobyla123
11. nov 2022

@tarvika to je akokeby napíšeš, kto nechce zažiť autonehodu, nech nesadá do auta🤦‍♀️

tarvika
11. nov 2022

@zelenakobyla123 skôr to bolo tak myslene, ze kto by sa nevedel vysporiadať s prípadným tehotenstvom nech nesexuje. Ajv aute môžeš mať nehodu.

lilope
11. nov 2022

Spoľahlivosť komdómov je 98% a tie 2% nespoľahlivosti je najčastejšie zapríčinená nesprávnym zaobchádzaním - nesprávne nasadenie, zlé skladovanie, po záručnej dobe, nekvalitné výrobky bez certifikátu. Tu je pekne zhrnuté ako ich ne/používať správne.
Ešte lepšia forma ochrany je, používať prezervatív správne a partner nech vyvrcholí mimo partnerky, už istejšiu formu ochrany nepoznám.
https://www.kondomshop.sk/zazitkovy-sprievodca/...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre