Baby prepáčte ale ja asi začnem veriť na kúzla. S priatelom sme spolu mali sex raz a potom odišiel do zahraničia. Samozrejme použili sme kondóm úplne na začiatku sexu, nebol znehodnotený. Mne vyšiel test pozitívny ako je to možné??? S nikým iným som nespala samozrejme. Som zmätená.
@klarissa25 jedine. Ale nie, vážne sa pýtam...
A na základe čoho si si robila test ? Aj hodis foto ?
Spoľahlivosť je 97%. Takže je to možné
@klarissa25 11 dní mi mešká menštruácia, najprv som si myslela ze som len prechladla
@lucia147852 ale ved nebol pretrhnutý
Wau... No vypýtala sa k Vám dušička. 🙂 Váš malý zázrak. ❤️
A možno trochu bol...nevieš..
Jedina 100% ochrana je nesexovat.. pri vsetkom ostatnom mozes ostat tehotna
@ankare ako ja sa veľmi teším, problém je ale ten že s priatelom sme sa rozhadali a keď prešiel tak sme sa ako tak udobrili, úprimne sa bojím jeho reakcie.... véd je to nemožné cez kondóm ktorý nebol zlý
Nemusí byť viditeľne. Vieš ako s hovorí, stačí kvapka a ses tatka. Dieťa ku vám očividne veľmi chce 😊
Vidíš, uzmierovaci sex je najlepší. 😁 Netráp sa, pri najhoršom budeš na bábo sama. 🤷 Ale to už maľujeme čerta na stenu. Dobre bude,neboj. Silno Ti držím palce!
Mojej kamoske sa stalo presne to iste 🙂 jediná 100 ochrana je abstinencia
Je to možné. Sestra má dve deti. Kondóm kupovaný v Kauflande. Durex či ako sa volal. Nakoniec zistili po prvom tehotenstve, že celý balík mal ministerku(napustali ich vodou)
Tak asi vy vyplnite tie 3% kedze spolahlivost kondomu aj pri perfektnom pouzivani je okolo 97%
moja devatrocna dcera je dokazom, ze aj toto je mozne 🙂
aj Ros a Rachel v Priateloch mali dieta potom ako pouzili kondom 😉
@tarvika to vážne? Proste žiadna nehoda s pretrhnutim? 😵
kludne to môže byt tehotenstvo z predosleho cyklu, cize napr. si otehotnela pred minolu menstruaciou, ta prebehla, ale dalsia uz neprisla.....ak bola napr. posunuta ovulacia.....ak sa kondom spravne pouzije a hned od zaciatku! a nie je poskodeny, po zaruke, tak neviem ako...20rokov fungujeme na kondomoch a ziadne neplanovane tehotenstvo nebolo....
@sorciera24 tak ty patris do tych stastnych 97 % 😀 moja mama mala Danu ( vnutromaternicove) a potom Martina ( mojho brata), Danu jej doktorka vybrala ked bola v 5. mesiaci.
@masinka ja nehovorim o dane.....s danou poznam viac pripadov otehotnenia, ekdže dana sa často posuva (preto ju nemam) než s kondomom - ibaže by som si ho dala na hlavu (osobne nikoho), s danou ano....
@snehulak77 nic sa nepretrhlo, vsetko bolo tak ako ma byt. a predsa, o 9 mesiacov bola dcerka 🙂
@sorciera24 ja som tiez s jednym frajerom dlhodobo fungovala na kondomoch a nic. A s dalsim pri druhom raze sup 🙂
@tarvika ? a? niekde proste nastala chyba...ono tazko objektivne hodnotit...ked to ma vela faktorov, znacku, skladnost, techniku.....(ja nastastie frajerov nestriedam;)) tak neviem porovnat
@sorciera24 heh ja tiez nestriedam, aa tak vela ich zasa nebolo :D jasne, len ze tym chcem povedat, ze neda sa na to stopercentne spolahnut. Kto nechce deti, nech nesexuje 🙂
@vler
https://www.youtube.com/watch?v=ClEyYiu2-Ms
Naopak, ale aj tak super 😅
@tarvika to je akokeby napíšeš, kto nechce zažiť autonehodu, nech nesadá do auta🤦♀️
@zelenakobyla123 skôr to bolo tak myslene, ze kto by sa nevedel vysporiadať s prípadným tehotenstvom nech nesexuje. Ajv aute môžeš mať nehodu.
Spoľahlivosť komdómov je 98% a tie 2% nespoľahlivosti je najčastejšie zapríčinená nesprávnym zaobchádzaním - nesprávne nasadenie, zlé skladovanie, po záručnej dobe, nekvalitné výrobky bez certifikátu. Tu je pekne zhrnuté ako ich ne/používať správne.
Ešte lepšia forma ochrany je, používať prezervatív správne a partner nech vyvrcholí mimo partnerky, už istejšiu formu ochrany nepoznám.
https://www.kondomshop.sk/zazitkovy-sprievodca/...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Duch svätý 👻