baby, stalo sa niektorej z vas ze otehotnela napriek pouzitiu kondomu? myslim normalne ako treba- pocas celeho styku nielen pred vyvrcholenim... my normalne pouzivame kondom a este naviac pre istotu aj prerusime pred vyvrcholenim, tak sa mi zda neuveritelne zeby som napriek tomu mohla otehotniet ale uz par dni meskam tak som taka "na ihlach".. dik za odpovede
Moja sesternica tiež tak otehotnela
@login567 Tak bud sa moze kondom pretrhnut alebo zosmyknut. Treba ho po milovani skontrolovat, ci je v nom vsetko tak, ako ma byt. 😉 Navyse ak partner vyvrcholi mimo tela partnerky, tak sa niet coho obavat. Ale to uz je vlastne zaroven dalsi typ antikoncepcie - prerusovany styk . 🙂 Ak ste si v tomto isti, tehotna byt nemozes. Jedine ak by ste mali uz jedno milovanie za sebou a pri druhom by sa kondom porusil.
@login567 no ja som takto prisla k synovi. Neocakavane, sokujuco! Bez sklznutia, bez dierky bez akehokolvek chyboveho pouziti. Gynekolog mi s usmevom zahlasil: mila mamicka, precitajte si popis na prezervativoch, tam je jasne uvedene, ze spolahlivost je "len" 98%. Vy patrite do tych zvysnych dvoch" ...
Teraz sa uz smejem, ale kym som to predychala, veru nebolo mi vsetko jedno 😉
fuh zeny velmi ste ma neukludnili, roky som ziadnu antikoncepciu neriesila, teraz si davam dvojnasobne bacha a otehotniem .. :( no snad nie.... kazdopadne vdaka za odpovede, drzte palce aby to nebola pravda...
@login567 ... cez kondom sa neda 😀 ... a pozajtra 3mesiace 😀 inu malá je David Copperfield pretože ten unikol od všadiaľ 😀
@login567 mam kamosku,ktora napriek kondomu otehotnela.Roztrhol sa na konci 😀
nie je to síce odpoveď pre login567, ale skoro som dostala infarkt keď som čítala jeden príspevok od vás. mám síce 31r. ale tuším som blbá čo sa týka kondómu. máme doma tri deti a štvrté neplánujeme, horm.antikoncep. kvôli diagnóze nemôžem tak sme sa s manželom rozhodli práve pre ten kondóm. a tu nastal ten otáznik. dávame ho až tesne pred... je to chyba? saxxxana písala, že by tam mohla byť šanca k tehotenstvu. 😲
@lealujzaleo mY sme predtym nepouzivali sice ziadnu ochranu ani kondom ale partner vyvrcholil mimo mna a uurcite mu nic neuslo a otehotnela som, ono to ide totiz aj z uz spominanych "kvapociek lasky" ktore produkuje este pred vyvrcholenim... takze nasadit kondom tesne pred nie je uplne spolahlive...
@login567 ďakujem za radu. dúfam, že nie je neskoro. 😝
@login567 ak uz par dni "meskas" tak podla mna nie je priskoro testovat. V uvodnom prispevku pises ze par dni meskas, a v prispevku o 12h45 pises ze je este skoro testovat. "akoze nechapem" toto je uplne zbytocna diskusia. Kazdy predsa vieme ze otehotnenie je mozne aj napriek HAK, kondomu........... A kto si mysli ze nie tak nech t...ka iba vtedy ked chce mat potomkov. 😝
@lealujzaleo to co je za otazku? mas 3deti a neplanujes dalsie. a tesne pred????????????????? uz je piatok ci co?????
Ahoj.Ja som tiez tak otehotnela s gumou 😀
login567 ďakujem za normálnu odpoveď a tie, ktoré majú potrebu byť na mňa protivné len preto, že neovládam teóriu antikoncepcie na 100% nech si to prosím nechajú pre seba. som rada, že som sa dočkala normálnej reakcie na moju otázku aj bez toho aby som bola hneď označená za hlúpu. s manželom sme ochranu neriešili. veď s kým mám mať deti, ak nie s vlastným mužom? teraz ale vieme, že prišiel čas keď sme si povedali, že tri stačia a ja sa teším do práce, tak sme to riešili kondómom len som nevedela, že aj takáto možnosť je a dávať ho tesne pred nie je spoľahlivé.
my to tiež takto robievame. Ja to asi malá šanca otehotnieť, ale ked sa partnerovi zošmykne kondom nejako skôr, tak možno vtedy sa to môže stať, ale tak asi nie. Skus test a uvidíš.
@lealujzaleo ja som na tom podobne ako ty, ale už si radšej nehovorím či chcem alebo nechcem ďalšie dieťa, my sme si hovorili, že už sa nebudeme milovať vôbec pri istotu. Ja tiež nemôžem hak, lebo som z nej bývala nervozna a unavená.
@jahodka8 mne zistili počas tretieho tehu, že mám trombofilný stav.
@denisafono ked sa pozries lepsie ja som sa nepytala ci je to mozne, mozne je vsetko... ja som sa pytala ci sa to uz niektorej stalo.... a aj keby, pokial viem tuna sa mozes pytat co len chces a ked ta to nejakym sposobom irituje tak nemusis predsa na to reagovat...
inak stresy boli zbytocne, uz som to dostala 🙂 dik vsetkym za odpovede 🙂
všetko sa daaa mne prve vyslo len tak ze som brala HAK!🙂
Ahojte dievčatá! Chcem sa spýtať, že s priateľom sme mali pri súloži prezervatív, avšak keď ho dával zo seba dole, tak zistil, že je zboku prederavený. Akože našťastie sa neurobil do mňa, ale bola to "druhá runda".
Aký máte názor na to? Mohlo sa niečo prihodiť z tej predošlej dávky, napr. pri zosúvaní prezervatívu? Mohlo niečo ujsť zboku? Takáto situácia sa nám ešte nestala..
Ďakujem. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@login567 a nebola tam dierka???? 😀 😀 😀 vsetko je mozneee,ale moze to byt aj nieco inee,...urob test,... 🙂