Otehotnenie "cez kondóm"

login567
19. jan 2014

baby, stalo sa niektorej z vas ze otehotnela napriek pouzitiu kondomu? myslim normalne ako treba- pocas celeho styku nielen pred vyvrcholenim... my normalne pouzivame kondom a este naviac pre istotu aj prerusime pred vyvrcholenim, tak sa mi zda neuveritelne zeby som napriek tomu mohla otehotniet ale uz par dni meskam tak som taka "na ihlach".. dik za odpovede

luba28
19. jan 2014

@login567 a nebola tam dierka???? 😀 😀 😀 vsetko je mozneee,ale moze to byt aj nieco inee,...urob test,... 🙂

kacenka78
19. jan 2014

@login567 veru ano, v mojom okolí - pred Vianocami velke prekvapko a buduci rodičia su zmätení 🙂 97% ochrana by mala byť a oni sú v tej 3% škále, kedy kondom zlyhlal 🙂

login567
autor
19. jan 2014

@luba28 jj ved urcite urobim ved nepride ale este je aj tak priskoro robit test si myslim, len som chcela vediet ci a to uz dakomu stalo alebo pripadne budem jedina smolařka 🙂

kveta
19. jan 2014

@login567 Moja kamoska otehotnela cez extra silny kondom znamej propagovanej znacky.

sandracs
19. jan 2014

Moja sesternica tiež tak otehotnela

elisaeli
19. jan 2014

@login567 Tak bud sa moze kondom pretrhnut alebo zosmyknut. Treba ho po milovani skontrolovat, ci je v nom vsetko tak, ako ma byt. 😉 Navyse ak partner vyvrcholi mimo tela partnerky, tak sa niet coho obavat. Ale to uz je vlastne zaroven dalsi typ antikoncepcie - prerusovany styk . 🙂 Ak ste si v tomto isti, tehotna byt nemozes. Jedine ak by ste mali uz jedno milovanie za sebou a pri druhom by sa kondom porusil.

evinaz
19. jan 2014

@login567 no ja som takto prisla k synovi. Neocakavane, sokujuco! Bez sklznutia, bez dierky bez akehokolvek chyboveho pouziti. Gynekolog mi s usmevom zahlasil: mila mamicka, precitajte si popis na prezervativoch, tam je jasne uvedene, ze spolahlivost je "len" 98%. Vy patrite do tych zvysnych dvoch" ...
Teraz sa uz smejem, ale kym som to predychala, veru nebolo mi vsetko jedno 😉

tamarka9
19. jan 2014

@login567 ak uz par dni meskas, test by ti to mal ukazat. Kup si citlivost 10 a skusaj ranny moc- mne ukazalo uz v den ocakavanej ms, takze vyskusaj 😉 a nic nie je nemozne, aj ked je tam mala pravdepodobnost, ale vzdy je...

login567
autor
19. jan 2014

fuh zeny velmi ste ma neukludnili, roky som ziadnu antikoncepciu neriesila, teraz si davam dvojnasobne bacha a otehotniem .. :( no snad nie.... kazdopadne vdaka za odpovede, drzte palce aby to nebola pravda...

seemani
19. jan 2014

@login567 aj keby bola nebojsa dieťa je dar veľmi rýchlo sa stym stotožníš

oktobermimi
19. jan 2014

@login567 ... cez kondom sa neda 😀 ... a pozajtra 3mesiace 😀 inu malá je David Copperfield pretože ten unikol od všadiaľ 😀

saxxxana
19. jan 2014

@login567 je tam sanca ale iba v pripade ze kondom si nasadite tesne pred... ak je od zaciatku nasadeny spravne, neni dovod na to ist von 🙂

login567
autor
19. jan 2014

@seemani no ja som praveze uz bola tehotna a bola som s tym stotoznena a potratila som.. a nebolo to az ta davno.. preto si teraz davame taky pozor lebo vobec nie som pripravena na dalsie tehotenstvo, som z toho s nervami na konci uz

stellamaris
19. jan 2014

@login567 mam kamosku,ktora napriek kondomu otehotnela.Roztrhol sa na konci 😀

seemani
19. jan 2014

@login567 to mi je luto :(

lealujzaleo
20. jan 2014

nie je to síce odpoveď pre login567, ale skoro som dostala infarkt keď som čítala jeden príspevok od vás. mám síce 31r. ale tuším som blbá čo sa týka kondómu. máme doma tri deti a štvrté neplánujeme, horm.antikoncep. kvôli diagnóze nemôžem tak sme sa s manželom rozhodli práve pre ten kondóm. a tu nastal ten otáznik. dávame ho až tesne pred... je to chyba? saxxxana písala, že by tam mohla byť šanca k tehotenstvu. 😲

login567
autor
20. jan 2014

@lealujzaleo mY sme predtym nepouzivali sice ziadnu ochranu ani kondom ale partner vyvrcholil mimo mna a uurcite mu nic neuslo a otehotnela som, ono to ide totiz aj z uz spominanych "kvapociek lasky" ktore produkuje este pred vyvrcholenim... takze nasadit kondom tesne pred nie je uplne spolahlive...

lealujzaleo
20. jan 2014

@login567 ďakujem za radu. dúfam, že nie je neskoro. 😝

denisafono
20. jan 2014

@login567 ak uz par dni "meskas" tak podla mna nie je priskoro testovat. V uvodnom prispevku pises ze par dni meskas, a v prispevku o 12h45 pises ze je este skoro testovat. "akoze nechapem" toto je uplne zbytocna diskusia. Kazdy predsa vieme ze otehotnenie je mozne aj napriek HAK, kondomu........... A kto si mysli ze nie tak nech t...ka iba vtedy ked chce mat potomkov. 😝

denisafono
20. jan 2014

@lealujzaleo to co je za otazku? mas 3deti a neplanujes dalsie. a tesne pred????????????????? uz je piatok ci co?????

libad
20. jan 2014

Ahoj.Ja som tiez tak otehotnela s gumou 😀

lealujzaleo
20. jan 2014

login567 ďakujem za normálnu odpoveď a tie, ktoré majú potrebu byť na mňa protivné len preto, že neovládam teóriu antikoncepcie na 100% nech si to prosím nechajú pre seba. som rada, že som sa dočkala normálnej reakcie na moju otázku aj bez toho aby som bola hneď označená za hlúpu. s manželom sme ochranu neriešili. veď s kým mám mať deti, ak nie s vlastným mužom? teraz ale vieme, že prišiel čas keď sme si povedali, že tri stačia a ja sa teším do práce, tak sme to riešili kondómom len som nevedela, že aj takáto možnosť je a dávať ho tesne pred nie je spoľahlivé.

jahodka8
20. jan 2014

my to tiež takto robievame. Ja to asi malá šanca otehotnieť, ale ked sa partnerovi zošmykne kondom nejako skôr, tak možno vtedy sa to môže stať, ale tak asi nie. Skus test a uvidíš.

jahodka8
20. jan 2014

@lealujzaleo ja som na tom podobne ako ty, ale už si radšej nehovorím či chcem alebo nechcem ďalšie dieťa, my sme si hovorili, že už sa nebudeme milovať vôbec pri istotu. Ja tiež nemôžem hak, lebo som z nej bývala nervozna a unavená.

lealujzaleo
20. jan 2014

@jahodka8 mne zistili počas tretieho tehu, že mám trombofilný stav.

login567
autor
20. jan 2014

@denisafono ked sa pozries lepsie ja som sa nepytala ci je to mozne, mozne je vsetko... ja som sa pytala ci sa to uz niektorej stalo.... a aj keby, pokial viem tuna sa mozes pytat co len chces a ked ta to nejakym sposobom irituje tak nemusis predsa na to reagovat...

login567
autor
20. jan 2014

inak stresy boli zbytocne, uz som to dostala 🙂 dik vsetkym za odpovede 🙂

krprtka
20. jan 2014

@login567 😀

nikus20
20. jan 2014

všetko sa daaa mne prve vyslo len tak ze som brala HAK!🙂

haloo123
4. júl 2015

Ahojte dievčatá! Chcem sa spýtať, že s priateľom sme mali pri súloži prezervatív, avšak keď ho dával zo seba dole, tak zistil, že je zboku prederavený. Akože našťastie sa neurobil do mňa, ale bola to "druhá runda".
Aký máte názor na to? Mohlo sa niečo prihodiť z tej predošlej dávky, napr. pri zosúvaní prezervatívu? Mohlo niečo ujsť zboku? Takáto situácia sa nám ešte nestala..
Ďakujem. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre