Otehotnenie a Escapelle

11. máj 2022

Ahojte,
Som krátko po skončení šestonedelia, nekojím, v piatok sme mali s manželom prerušovaný pohlavný styk.. nechránený. Zľakla som sa a v nedeľu som letela do lekárne kúpiť escapelle, ktorú som okamžite užila. Hneď som si kúpila aj pharmatex + kondómy..dnes som si bola dať predpísať antikoncepciu na kontrole po šestonedelí a doktor sa vyjadril, že už som mala ovuláciu a do 14 dní má prísť menzes. Myslíte, že napriek tomu som mohla otehotnieť? Strašne si nadávam za ten 1x nechránený styk..

moonlight1210
11. máj 2022

tak od piatka vecera do nedela rana je skoro 36 hodin. Ak v nedelu vecer, tak mozno aj skoro 48 hodin. Takze ta sanca, ze si otehotnela tu je. A tabletka uz neurobi nic.

Ale skus prestat stresovat. Kvoli tabletke a stresu ti takmer isto bude meskat a akurat sa ukuses od nervov.
Nadych, vydych, bude dobre. Uvidis.

autor
11. máj 2022

@moonlight1210 viem, ideálne bolo aspoň v sobotu 😐 dúfam že mi z tohto ostane len ponaučenie a nič iné

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre