Ahojte,
Som krátko po skončení šestonedelia, nekojím, v piatok sme mali s manželom prerušovaný pohlavný styk.. nechránený. Zľakla som sa a v nedeľu som letela do lekárne kúpiť escapelle, ktorú som okamžite užila. Hneď som si kúpila aj pharmatex + kondómy..dnes som si bola dať predpísať antikoncepciu na kontrole po šestonedelí a doktor sa vyjadril, že už som mala ovuláciu a do 14 dní má prísť menzes. Myslíte, že napriek tomu som mohla otehotnieť? Strašne si nadávam za ten 1x nechránený styk..
@moonlight1210 viem, ideálne bolo aspoň v sobotu 😐 dúfam že mi z tohto ostane len ponaučenie a nič iné
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
tak od piatka vecera do nedela rana je skoro 36 hodin. Ak v nedelu vecer, tak mozno aj skoro 48 hodin. Takze ta sanca, ze si otehotnela tu je. A tabletka uz neurobi nic.
Ale skus prestat stresovat. Kvoli tabletke a stresu ti takmer isto bude meskat a akurat sa ukuses od nervov.
Nadych, vydych, bude dobre. Uvidis.