Ahojte. Mám pozitivny test, som v šoku a partner tiež😬 na 100% viem že nešiel ani kvapka do mňa. A bumm🙈 sme spolu rok a pol. Vždy sme to robili takto, a nikdy som neotehotnela 🤣 doteraz
No očividne niečo prešlo inak by si bola druhá panenka Mária 😉
Tato antikoncepcna metoda ma pearlov index myslim 9. To znamena ze zo 100 zien, ktore pouzivali tuto metodu v obdobi jedneho roka, 9 v priebehu toho roka otehotnelo. Takze to nie je ako vyhrat sportku, skor naopak.
Nikdy
100% to nevie ani chlap a nie to ešte ty.
Bože takých je...
@kristina534 3x😁
Áno. Otehotnela.
@kristina534 8 rokov sme tak fungovali a nie, otehotnela som vždy len keď sme šli naplno 🙂
Nestihne vytiahnuť a potom sa neprizná...
Dievčatá.. treba si to doštudovať.. niektorí muži už počas sexu vylučujú tzv. kvapky lásky (😂😂😂), ktoré obsahujú spermie. Takže bacha na to..
Ahoj som natom podobne , včera som zistila že som tehotna a ani neviem ako sa to mohlo stat 🧐
@kristina534 ja som dieťa prerušovaneho styku😂 a myslím že touto “spoľahlivou” metódou sa už splodilo milióny iných deti takže..
@beeruska555 po 2 detoch hadam vies 😀
@sisa_s áno takto som to nemyslela 😀 totiž pred deťmi sme fungovali snáď 9 rokov bez ochrany a nikdy sa nič nepodarilo obe deticky sme plánovali a teraz to prišlo strašne nečakane 😀 že ani neviem ako no
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kristina534 ja som sa narodila z prerusovaneho sexu a sestra tiez 🤷🏻♀️