Ahojte baby🤗
Je tu niekto kt. otehotnela z prerušovaného styku?
Myslím tak, že sa fakt nestala "chyba" 🙈
@taynee jeeej😊 hovorí sa, že sa dá otehnotnieť aj z "kvapôčky lasky"
Ale ja tomu moc nechcem veriť 🙈
@kristina534 ja som takto "prišla" k trom deťom 😃
@dzescebuly woow 😁
@kristina534 kvapočky lásky aneb, keď chlap nevie, kedy vytiahnuť. Toto je metóda len ak máš muža, na ktorého je 100% spoľahnutie, vie ovládať a nemyslí iba na seba.
@kristina534 áno, tú našu včera prijali na vysnívaný gympel
@1ryba ano vtedy sa stane že žena otehotnie, ale ja som bola zvedava nato keď chlap vie čo robí 😊
@katica06 🤗gratulujem
Polovica MK ma takto deti 😃
@kristina534 ja na tie kvapôčky neverím. Podľa mňa to je práve to, že proste nestihne...fungujeme tak pomaly 3 desaťročia a nič sa neudialo. S plodnosťou problém nemáme.
Nie.
Spomínané kvapôčky lásky neznamenajú samotnú ejakuláciu muža do ženy, pretože ho nestihol vytiahnuť. Hovoria o situácii, keď je muž po ejakulácii, utrie sa/umyje, znovu sa pustí do milovania bez ochrany a z močovej/pohlavnej trubice mu vytečú spomínané kvapky - zvyšky ejakulátu. Preto sa v týchto prípadoch odporúča, aby sa taktiež vymočil a tým prečistil trubicu.
Od mlada mi mama hovorila: “pouzivaj ochranu, never na prerusovany styk, ak by fungoval, nie tu ani ty ani tvoja sestra” 🤣 takze radsej by som neriskovala ked nechces ostat tehotna 🤷🏻♀️
ja som prerusovane fungovala asi 9 rokov. nastastie ziadne dieta z toho nebolo.
myslim ze je to hodne na sikovnosti chalana a takisto, na nahode. kazdy ma iny pocet spermii, kazdy mame ine telo, niekto je plodnejsi, niekto menej.
nik ti 100 % nepovie, ci je to dobra ochrana.
@plamienka555 este existuje predejakulat, ked chlap zacne byt vzruseny. nejaka cas spermii sa moze uvolnit uz na zaciatku, je to velmi riedna cira tekutina, nie ako ejakulat pri vrchole.
preto sa odporuca, ked sa zacnu ludia milovat, a chlapovi sa to tam objavi, aby sa vymocil a siel umyt.
@kristina534 ja napr som fungovala s mužom na prerusovanom styku cca 10 rokov a bez nehody a keď sme plánovali babatko, tak sa rýchlo podarilo..také iste majú skúsenosti aj 2 kamošky a ja akosi tým “kvapkám” neverim..skôr si myslím že chlapom ujde
My sme tak fungovali dlhé roky a nikdy nič.
@kristina534 praktizujeme prerušovanu suloz a máme dve plánované deti. Teda nám tato metóda nezlyhalaa
@bublinka1426 ,,preto sa odporuca, ked sa zacnu ludia milovat, a chlapovi sa to tam objavi, aby sa vymocil a siel umyt."
Toto je riadny blud. Toho co opisujes sa da zbavit iba dokoncenim procesu milovania. Ak by sa aj dotycny siel vymocit a umyt, tak po chvily je to tam naspat v plnej miere.
Tak my tiež praktizujeme prerušovanú súlož a máme jedno dieťa - plánované 🙂 ALE musim sa vam priznat ze minule pri oralnom sexe mal asi predejakulat, uz som myslrla ze aj je lebo to bolo celkom dost 😂 a vtedy som prvy krat zacala mat obavi, ze co keby sa to stane pri sexe😃
Nikdy nenechavam starost o to, aby sa "nezadarilo" na muzoch. Asi som prilis uzkostliva, ale necitila by som sa v pohode, ak by som vedela, ze jedine, co ma deli od nezelaneho tehotenstva, je muzovo nacasovanie.
Roky takto fungujeme a "smyklo" sa nám len raz. Ale nejako extra sme sa vtedy nesustredili na to, aby sa to nestalo.
@1ryba veduca, dostuduj si, co su kvapocky lasky a kedy sa vylucuju....
Obnovim túto tému, keďže máme s mužom diskusie o tom, u nás by druhé tehotenstvo nebolo neželané, ale ešte by sme chvíľu počkali, teda hlavne on, ja by som aj hneď. Ale muž mi tvrdí, že to vôbec nie je také jednoduché prerušiť súlož včas, aby reálne všetko išlo mimo "cieľ". Že vždy tam aspoň niečo skončí. Čo vy na to? Neviem či mi to len tak hovorí aby mi dal nádej že predsa sa zadarí 😁 lebo inak otehotnieť prvýkrát sa nám podarilo po 5 mesiacoch aktívnej snahy, takže tiež neverím na nejaké nehody a kvapôčky.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.