Ahojte žienky 😉 som tu nová a chcela by som sa s vami poradiť a to aj napriek tomu, že táto tèma tu už možno odznela 🙂 Už od 15-tky som "problemova" Vysoky prolaktin, testosteron a menštruácia si chodí vtedy, kedy sa jej zachce :( O babatko sme sa ani nepokušali, nakolko som bola stale na nejakych liekoch. Pri poslednej kontrole však bolo všetko o.k. a posledny den menštruacie sme mali s priateĺom nechranený pohl. styk "naplno" ... odvtedy prešlo 10 dní a stale na to myslím a kebyže sa nekontrolujem,tak hádam už cítim aj pohyby 😀 😀 😀 ... máte niekto podobnú skúsenosť so záverom krásne bábo??? 🙂 Ďakujem za odpovede :*
Dakujem Hviezdička 🙂 Nedočkavosť je moja top vlastnosť 😀 Jeden test som si urobila aj dnes a je negativny ... lenže je to skoro ... Byť mamou musí byť krásny pocit,však? 🙂
@juliii ano, je... tu nedockavost poznam 🙂 tiez som tak testovala 😀 ale zbytocne vyhadzane peniaze na testy, ktore pouzijes skoro 🙂
Ďakujem Ľubka 🙂
ja mam tiez nepravidelny cyklus 😉 teda MALA som 🙂
ja mam nepravidelny cyklus a veru otehotnela som vraj par dni pred menstruaciou podla lekarov a ich vypoctov
Ja som mala pravidelnu a ovulku v case ms alebo tesne po nej takze je to mozne ..bo iba pocas ms alebo v den skoncenia sme sa nechranili ved naco co sa moze stat...hopapa mam dve dcerky...drzim palce
Ja som otehotnela 2 dni po skonceni MS. A poznam kocku, co otehotnela pocas MS.
Ooo ďakujem 🙂 Veĺmi ste ma potešili 🙂 Moja radosť dnes ale upadla :( v noci som špinila a tak som išla ku gynke ... naivne som dufala, že je to uhniezďovanie (11.den od osudnej udalosti) hcg 0,150 a teda vraj nič :( škoda ... som dnes z toho smutna... už som sa tak "namotala" ... a ešte som vam chcela napísať, že ste všetky skvele a že som veeeĺmi rada, že som prišla medzi vas ;) :*
moj syn vznikol koncom menstruacie.. viem to, lebo sme vtedy nemali sex nejako casto, takze jediny den, kedy som mohla vtedy otehotniet bol koncom menstruacie.. uz ma dva roky.. 🙂 a neboj, nabuduce to vyjde, netreba na to ani moc mysliet..
Pridavam sa 🙂 aj ja som otehotnela v posledny den menštruacie...viem to presne,aj termin porodu pasuje presne na den...
Chcela by som sa opýtať s priateľom som mala sex počas menštruácie a priateľ sa do mňa urobil prešiel mesiac robila som si 2 tehotenske testy jeden asi po 2 a jeden po 3 týždňoch oba boli negatívne no menštruácia mi meška 4-5 dni. Je možné, že som tehotná? PS: komentáre typu fuj si nechutna a podobné reakcie ma naozaj nezaujímajú! Ďakujem
Baby snazime sa z manželom mat babo.menzes mavam pravidelne kazdych 31dni a mam ho 5-6dni.sex sme mali v den skoncenia menzesu a dalsi o 2dni.bolia ma strasne kríže mam bolest v podbrusku a uz asi 5dni my je kazdy den zle.mozem byt uz tehotna? 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@juliii nie je to nemozne, ale ani velmi pravdepodobne...aj ked, ak mas cyklus nepravidelny, ktovie... mozno sa ovu poponahlala 🙂 no dozvies sa to asi az ked urobis tehu test..najlepsie aspon v den ocakavanej ms, pripadne ked bude meskat 🙂 to by uz mal byt pravdivy vysledok .-)