Stalo sa Vám niektorej že ste otehotnela pred MS ? A Ms ste dostali ale úplne inú slabú ako inokedy ? A ďalši mesiac Vám nedošla ms?.... a testy duchuju ? ... dakujem 🙏🏼🤗a sprosté komentáre si nechajte domka☺️😘
@lenkaver2018 moze byt, treba skusit ist k doktorovi, ci tam nieco uvidi.
@lenkaver2018 ako pise @ivca88 ak by to bolo tak ako pises a otehotnela si este v predchadzajucom cykle tak si niekde v 8tt a to uz by si mala kolajnice do oci bijuce, nie duchov :D ale ak si chces byt ista, radsej by som sla k lekarovi, nech to pozrie
@ivca88 ešte to dám na správnu mieru . Plodne Som podľa ovu testov mala týždeň pred ms .... ms mala dosť 13.4 nedošla ...14.4 mi prišli ale nedá sa to nazvať menštruáciou takou akú vždy mávam ....som objednaná vo štvrtok k Dr som zvedavá 🙂
@petamich kto povedal že mi meškal jeden cyklus? 🙈😄😄😄😄bože môj sladky
@lenkaver2018
Aj tak by si už mala silné testy.
Možno ide o biochemické tehotenstvo, alebo si otehotnela neskôr.
Najlepšie to bude vedieť lekár. On ti vezme krv, bude sledovať rast HCG hormónu. Pokiaľ bude pekne stúpať, tak je všetko ok.
Ale ak stagnuje alebo klesá, tak bohužiaľ nie je niečo v poriadku.
Najlepšie ti to povie on.
Možno si otehotnela len teraz nedávno, keď máš duchov.. ---> testovala si viac krát ? Intenzita silnie ?
@lenkaver2018 no ved si napisala, ze si mala styk, prisla slaba menstruacia a potom dalsi mesiac neprisla ziadna a pytala si sa, ci niekto otehotnel pred MS = ako presne sme to mali pochopit? zrejme, ze narazas na otehotnenie pred tou prvou slabsou, ked druha neprisla, skus si to po sebe precitat a potom sa tvar, ze ja koza hlupa som to nepochopila 🙂 a obzvlast ak sme to viacere pochopili rovnako z tvojho popisu
@ivca88 veď to píšem že otehotnieť som mohla 8.4-12.4... 14.4 som dostala veľmi slabú menštruáciu ale že ani nijakú ....trvalo to tri dni .... a robila som test a bola druha palica ale slabšia ... 🙂
@petamich neries ;)
@lenkaver2018 ano, presne takto to bolo pri prvom.neplanovanom. 😁
@siska53 vážne? Viete mi opísať ;) ak máte čas ❤️🙏🏼
@lenkaver2018 no.. ja som nikdy nevedela, kedy dostanem, rozpatie 4-6 tyzdnov.. no a ta jedna bola hrozna, zle mi bolo strasne. A zrazu dalsia bola slaba, bezbolestna.. prisla vlastne vtedy, kedy mala.. par dni predtym sme boli na kratkom kupelnom.pobyte, kde mu uslo, ale to az spatne po dlhej analyze som dosplea k zaveru, ze len tam sa to mohlo stat. A o par dni som.dostala.ocakavanu ms, ale slabucku, bezbolestnu.. a dalsia uz neprisla, prsia navrete, vsade som behala s vlozkami, nic vsak neprislo.. az ked ma po 2dni napinalo, som.si kupila test a neveriacky hladela na 2 kolajnice. Len tie dva dni ma napinalo, potom.uz nic.. dr.potvrdil tehotenstvo. 🙂
@lenkaver2018 stat sa to moze, len mi na tom nesedi, ze testy len "duchuju". Zvycajne je v takom pripade test uz uplne jasny.
Mimochodom prejav mas hrozny.. boze moj sladky..
@beronsche keby vieš čo je u mna hrozné napríklad aj tvoj koment
@lenkaver2018 po slabom menzese si mala aj ovuláciu? Ja toto tiež riešim aj keď menzes ešte nemešká, ale po mojej perióde slabšej ako normálne, som mala na 2 deň ešte slabé krvácanie iba niekoľko h. a prsia mi explodujú a 2 deň nefajcim, tak nechápem....
@eri28 nie pred slabým menzesom som mala ovu
Ahojte , len sa chcem spýtať otehotneli ste niektora pred menzesom? Napríklad že ste mali sex 10-12 dni pred menzesom, a ostali ste tehotné? 🙂 Len chcem vedieť či vám ešte niektorej ms prišli, alebo trocha iné alebo už vôbec ? 🙂 Ďakujem veľmi pekne za rady
@radulka33 uz si si nastudovala, kedy prebieha ovulacia namiesto zakladania dalsej rovnakej otazky (mimochodom do 3r starej diskusie, kde vacsina uzivateliek je uz neaktivna) ? X krat ti to baby vysvetlovali...10-12d pred cyklom je obdobie, kedy pravdepodobne prebieha ovulacia, takze jasne, ze mozes otehotniet...a ak sa to podari, cyklus uz logicky nemusi prist...
@sisa_s Google mi funguje nemaj strach 😁😁 chcela som len normálne vedieť či niektoré ženy ešte dostalo ms alebo už nie, a či mali nejaké príznaky ms .. to je všetko nebola to otázka položená ako predtým predtým som sa pýtala inú , ale nejdem sa hádať vždy sa nájde človek čo má vždy pravdu 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Keby tomu tak bolo, že už ďalšia perioda neprišla, tak sa bavíme o ôsmom tehotenským týždni. Tam už testy nemajú čo duchovat.
Pravdepodobne by nebolo niečo ok s tehotenstvom.
Treba ísť na prehliadku a sono ukáže ako to je..
Mne pri každom tehotenstve už na 15 deň po ovulácii ukazovali testy krásne dve paličky.