Otehotneli ste počas užívania hormonálnej antikoncepcie?

bam11
21. júl 2017

Ahojte. Som 7mesiacov po pôrode. Hneď ako mi prišla ms som si bola predpísať HAK,keďže som nekojila a na ďalšie bábätko máme ešte čas. Lenže posledný týždeň mám bolesti v podbrušku. Nemám ani žiadne pálení, ani svrbenie. Mám aj dosť citlivé bradavky a v poobedňajších hodinách mávam taký nepríjemný pocit hrce v hrdle. A začala má aj páliť zaha. Moje prvé tehu prebiehalo bez príznakov. MS by mala dôjsť v utorok. Chcem sa len opýtať či je možné e otehotnieť ak pravidelne beriem HAK. Ďakujem za odpovede.

matvejkovamimushka
21. júl 2017

Kamarátka si všimla, že je tehotná až v piatom mesiaci a dovtedy vraj pravidelne užívala HAK, neviem, či je to možné, či náhodou nezabudla vynechať, prípadne nemala nejaké zažívacie problémy spojené s hnackou, či so zvracanim, ona tvrdí, že nie

matvejkovamimushka
21. júl 2017

Nie vynechať, ale zobrať

sadika
22. júl 2017

Jasne ze mozes, moje 2 kamosky otehotneli a to brali pravidelne HAK. A ta nie je 100% je to aj v pribalaku.

danielak84
22. júl 2017

Ano je to mozne,moj skoro 13 rocny syn je toho dokazom a som si 100% ista ze som ju brala poctivo a ani som nevracala,nehnackovala a nebrala ATB.

evittam
22. júl 2017

Ja som zase xkrat zabudla a neotehotnela som.😉

l3yla
22. júl 2017

je to mozne, mas to v kazdom pribalovom letaku HAK. 😉

daninka2
22. júl 2017

Moja naj kamoska zo skoly ma doma 5 rocneho syna tiez cez hak ale zase si je vedoma ze brala 5 dni antibiotika a zrejme to znizilo ucinnost. Ineho nepoznam nikoho 🙂

suesue1983
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
laura1989
22. júl 2017

Moja kolegyňa otehotnela tiež napriek HAK do piateho mesiaca ani vôbec nevedela ze je tehu a brala ďalej tabletky chvála bohu všetko dobre dopadlo a mala ma teraz 3 mesiace 😊

erikavesela
22. júl 2017

Ano, aj mne sa to stalo...vtedy som uzivala HAK a cmulavie tabletky na hrdlo, ktore obsahovali okrem ineho lastovicnik..ten znizuje ucinky HAK..no a otehotnela som

anonym00000
25. júl 2022

Tie či ste otehotneli pri HAK, kedy vám vyšiel pozitívny test? testovali ste po meškaní ms alebo po styku?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre