Ahojte. Som 7mesiacov po pôrode. Hneď ako mi prišla ms som si bola predpísať HAK,keďže som nekojila a na ďalšie bábätko máme ešte čas. Lenže posledný týždeň mám bolesti v podbrušku. Nemám ani žiadne pálení, ani svrbenie. Mám aj dosť citlivé bradavky a v poobedňajších hodinách mávam taký nepríjemný pocit hrce v hrdle. A začala má aj páliť zaha. Moje prvé tehu prebiehalo bez príznakov. MS by mala dôjsť v utorok. Chcem sa len opýtať či je možné e otehotnieť ak pravidelne beriem HAK. Ďakujem za odpovede.
Nie vynechať, ale zobrať
Jasne ze mozes, moje 2 kamosky otehotneli a to brali pravidelne HAK. A ta nie je 100% je to aj v pribalaku.
Ano je to mozne,moj skoro 13 rocny syn je toho dokazom a som si 100% ista ze som ju brala poctivo a ani som nevracala,nehnackovala a nebrala ATB.
Ja som zase xkrat zabudla a neotehotnela som.😉
je to mozne, mas to v kazdom pribalovom letaku HAK. 😉
Moja naj kamoska zo skoly ma doma 5 rocneho syna tiez cez hak ale zase si je vedoma ze brala 5 dni antibiotika a zrejme to znizilo ucinnost. Ineho nepoznam nikoho 🙂
Moja kolegyňa otehotnela tiež napriek HAK do piateho mesiaca ani vôbec nevedela ze je tehu a brala ďalej tabletky chvála bohu všetko dobre dopadlo a mala ma teraz 3 mesiace 😊
Ano, aj mne sa to stalo...vtedy som uzivala HAK a cmulavie tabletky na hrdlo, ktore obsahovali okrem ineho lastovicnik..ten znizuje ucinky HAK..no a otehotnela som
Tie či ste otehotneli pri HAK, kedy vám vyšiel pozitívny test? testovali ste po meškaní ms alebo po styku?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Kamarátka si všimla, že je tehotná až v piatom mesiaci a dovtedy vraj pravidelne užívala HAK, neviem, či je to možné, či náhodou nezabudla vynechať, prípadne nemala nejaké zažívacie problémy spojené s hnackou, či so zvracanim, ona tvrdí, že nie