Ahojte dievcata, mam taku otazocku. Stalo sa Vam niektorej, ze ste otehotneli pocas pauzy medzi uzivanim HAK?
bojim, ci sa mohlo stat. no zjedla som vsetky, tabletky beriem vecer, a cez noc som hnacku nemala, ani nic ine lieky co beriem, vraj ucinok neoslabuju. ale tak vraj nic nieje 100%, tak sa pytam na skusenosti
@miriam1983 teoreticky sa stať môže, počas užívania atk, nič nie je 100%-né... ale nikto ti tu cez net nepovie, čo sa deje u teba, sprav si test alebo navštív gynekológa...
to mam v plane 🙂 este si pockam, ci menstruacia pride tak ako ma a potom uvidim...
teda mala som 7 dni pauzu, na osmy den som mala nechraneny pohlavny styk a tabletku som si dala az vecer, tak tri hodiny po styku. Preto sa pytam, ci ten osmy den HAK este posobi, prip. ci tabletka, prva v mesiaci, zabranila pocatiu. Dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@miriam1983 no a tebe sa to stalo alebo sa len bojíš, či náhodou? ono jediná 100% antikoncepcia je nesexovať 😅 ale ak berieš tabletky, treba skontrolovať blister, či si zjedla všetky tak ako si mala, a pospomínať či si nemala hnačku alebo nezvracala, prípadne neužívala lieky, ktoré oslabujú účinok atk...