Otehotneli ste mimo ovulácie?

ssaska123
26. okt 2024

Ahojte chcem sa opytat pri prvom tehotenstve som otehotnela pred menstruaciou ktora uz potom neprisla no tehotenstvo bohuzial skoncilo MA a teraz po pol roku sa snazime znova…chcem sa opytat ze ci niektora z vas otehotnela aj mimo ovulacie

monro
26. okt 2024

mimo ovulacie sa otehotniet neda. ovulacia je proces uvolnenia vajicka, ktore potom caka na oplodnenie.

januska12323
26. okt 2024

To nebolo mimo ovulácie, len ty si nevedela, že prebehla.

vanilkovazmrzka
26. okt 2024

NIKTO neotehotnie mimo ovulacie, tehotenstvo zacina v momente ked sa stretne ovulacia tj dozrete uvolnene vajicko so spermiou - jedine co mozes je otehotniet zo styku niekolko malo dni pred ovulaciou, kedy si spermia v tvojom tele pocka kym vajicko dozrie a uvolni sa, teda nastane ovulacia

sisska96
26. okt 2024

Nedá sa otehotnieť mimo ovulácie. Ovulácia môže byť posunutá, niekedy aj 2krát za cyklus, je to rôzne.

elanor
26. okt 2024

bez ovulacie sa otehotniet neda.
Ale kedze ziadny cyklus nieje svajciarske hodinky, moze byt ovulacia posunuta, ci skor, ci neskor. A niekedy staci, ze je pri sexe zena mega vzrusena a dosiahne velmi silny orgazmus, pri ktorom sa ovolni zrele vajicko mimo beznej ovulacie, a moze tak prist k oplodneniu.
Cize skor myslis asi to, ze bud si zena mysli, ze este ovulacia nebola, alebo uz bola, a teda si mysli ze nechraneny sex je safe.
Preto sa kludne moze pritrafit, ze zeny ostali tehotne tesne po menstruacii, alebo tesne pred nou, alebo dokonca aj cez nu... Lebo mali ovulaciu nie podla tabuliek, uplne inokedy, nez si mysleli. Alebo prislo k "nahodnemu" uvolneniu vajicka vplyvom extra zazitku.

siska53
26. okt 2024

@ssaska123 neda sa otehotniet mimo ovulacie. Ovulacia len jednoducho byva aj inokedy ako v strede cyklu.

leidin
26. okt 2024

Moja mama so mnou otehotnela cez menstruaciu takze je mozne mat ovulaciu aj v uplne inu fazu cyklu nez predpokladas. Preto su tie terminy dost vestenie z gule no. Tiez netusim kedy som otehotnela a asi som si mala robit ciarky po sexe :D

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre