Otehotneli ste i napriek tomu, že ste si dávali pozor?

zaira301
19. apr 2014

Ahoj, zaujimalo by ma, ci sa stalo niekomu, ze ste si davali pozor a j napriek tomu ste otehotneli? Ja som si sice tehotensky test nerobila, a mentruaciu som mala dva mesiace po sebe, ale tak, ze prvy mesiac len vytok a za dva tyzdne normal mentruacia. neprikladam tomu nejak vahu, kedze mozno dpsa jedna o nejaku hormonalnu poruchu...ale aj tak mi obcas byva tak vseliak od zaludka zle .....vo forach citam, ze sice niektore zeny menstruaciu mali, a napriek tomu boli tehotne...ale nikde nepisu, ci sa snazili otehotniet, alebo ci si davali pozor a napriek tomu boli'tehotne...budem rada, ak mi napisete vas nazor .diky moc

siska53
19. apr 2014

@zaira301 my sme si davali pozor a z toho pozoru mame 4rocneho stuplika. 🙂) babo sme mali v plane splodit o pol roka neskor,no ono malo iny nazor. 🙂

jahodka8
19. apr 2014

ja som za 6 rokov neotehu čo sme si dávali pozor, iba ak sme si nedávali pozor, tak som otehu.

daniela1983
19. apr 2014

@zaira301 no ano davali sme si pozor 🙂 v pondelok ma 7 mesiacov spinka u v posteli a je nadherny :D

ukulela
19. apr 2014

@zaira301 ked ste sa realne nechranili, stat sa mohlo ... testni sa - a aj ked bude negativny, chod k doktrorovi. vykyvy cyklu niesu ok - "nejaka" hormonalna porucha moze byt aj nieco vaznejsie, cim sa treba zaoberat.

julietta246
20. apr 2014

@zaira301 My sme sa otehotniet nesnazili, napriek tomu sa stalo. A mestraciu som prvy mesiac dostala, aj ked slabsiu, ale tiez som to pripisovala tabletkam, ktore som prave uzivala... O tehotenstve som sa dozvedela az v 11tt, ked som bola u doktorky so zaludocnymi problemami 🙂

zaira301
autor
20. apr 2014

ďakujem za Vaše názory.... po sviatkoch musím si kúpiť test.... ale aj tak sa mi to nezdá...možno fakt ide o hormonálny výkyv....uvidíme..🙂)

saska.t
20. apr 2014

hej hej,tiez sme si davali pozor a dnes cupka uz 6 rok 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre