Ahojte, je tu takych tem milion ja viem. Mam dokonca 2 deti ale teraz sme si nedavali pozor a hned po menstruacii sme spolu s muzom parkrat boli nechranene. Minimalne 2-3 krat naplno so vsetkym. Divne ma boli v podbrusku (podobne ako ked som bola tehu), ale este som ani nie v polke cyklu. Je tu niekto taky co otehotnel hned po MS?
Dakujem za kazdy rozumny komentar.
@majkapepla ja mavam pravidelny cyklus. Ovulku tiez cca v strede. Ty si kedy zistila ze si tehu? Povedzme 10 dni od nechraneneho styku alebo az ked si cakala na MS? Prepac za hlupe otazky, ale budem naozaj sokovana, ked by toto vyslo.
@majkapepla no ale 3-6 dni po menstruacii je cca cas, kedy zeny bezne mavaju ovulaciu. To teda vobec nie je "bezpecne", ak nechces dieta, nie?
Ja som mavala ovulaciu az 17-20 den cyklu, teda my sme mohli mat sex este aj 12 DC. Teda ale ja chapem, ze tesne po menzese, sa mysli taky 4-6 den cyklu, ked mozno este kus spinis, ale uz "sa da"...Nie ze skonci mi menzes piaty den a o 5 dni na to mam sex, vsak pohoda 🤔🙈. Lebo to Ti potom vychadza presne na ovulaciu, ak ratam, ze spermie preziju 3-5 dni 😁.
Tesne po menstruacii, co myslim tym max. 6-7, mozno 8-my den, je to relativne este bezpecne, to ale tak vseobecne vychadzam z priemernych cyklov. Lebo kym dozreje vajicko, tak to iaty cas trva, aj kym sa uvolni. Ale mam 5 dni menzes a o dalsich 5 dni, tak yo uz nie je "tesne po menzese", ale akurat pred ovulaciou.
No a jedine, ked sa mi raz za dva roky posunula ovulacia na 14-ty den cyklu, tak zo sexu na 12-ty den mame tretieho drobca. Inokedy by sa nic nestalo. Ja som si merala bazalnu teplotu, tak som vedela cca co mam kedy ocakavat a vtedy sme to riskli, aj ked znaky uz boli, ze sa blizi ovulacia.
Tak ak zena nechce dieta, nech si odsleduje ovulaciu a po nej do menzesu je to bezpecnejsie, ako po nom.
U mna 11-ty den po ovulacii a 13 dni po sexe som mala prvu alabu ciarku. Tam zavisi od toho, kolko preziju spermie, rataj tak max. 5 dni. Toto je tazko povedat, ked presne nevies, kedy ovu bola.
Áno 3x
@drzaopica ale tak to nebolo, ze prvy sup, po druhom dietati sme si davali pozor, proste sme aj naostro sli niekedy, aj takto po menzese, druhe dieta malo 5 rokov, ked sa nam "podarilo" tretie. My sme totiz aj chceli, aj nechceli, uz sme mali dost velke deti a sme si hovorili, ze uz je to fajn, ze asi nie. No ale sme veriaci a tak nejak sme to nechali na Boha a bum. Zlaticko mame. Nevedeli sme sa rozhodnut a dobre za nas rozhodol niekto iny 😇😊.
Kazdopadne, vsetkym, co sa snazia, prajem takto otehotniet, sestra napriklad nema ani jedno dietatko este a je nestastna, maju problemy 😪.
@nevenka to je aky pekny pribeh. Mozem napisat spravu?
Tak je tam druha palicka. Cakame tretie babo. Necakala som to ale tesim sa
Koľko DPO si?
Ano, napis mi 😉
A gratulujem, vsetko sa podda 🥰
@sunny_g neviem. Lebo asi sa mi ovu zrejme posunula. Mavam pravidelny cyklus ale priznam sa ze ovu necitim kedy mavam, ale asi naivne som myslela ze v strede.
Teraz sme mali nechraneny styk hned po menstruacii asi 2-3 dni. Od styku som asi 10 dni.
@nevenka napisala som 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja ,mam dve deti a pri oboch to bolo po menstruacii.Vedela som to presne,lebo len vtedy sme mali nechranen styk .Bolo to hned cca 3-6dni po menstruacii.Takze za mna urcite sa da otehotniet.