Otehotneli ste hneď po menzese?

31. máj 2022

Ahojte, je tu takych tem milion ja viem. Mam dokonca 2 deti ale teraz sme si nedavali pozor a hned po menstruacii sme spolu s muzom parkrat boli nechranene. Minimalne 2-3 krat naplno so vsetkym. Divne ma boli v podbrusku (podobne ako ked som bola tehu), ale este som ani nie v polke cyklu. Je tu niekto taky co otehotnel hned po MS?
Dakujem za kazdy rozumny komentar.

majkapepla
31. máj 2022

Ja ,mam dve deti a pri oboch to bolo po menstruacii.Vedela som to presne,lebo len vtedy sme mali nechranen styk .Bolo to hned cca 3-6dni po menstruacii.Takze za mna urcite sa da otehotniet.

autor
31. máj 2022

@majkapepla ja mavam pravidelny cyklus. Ovulku tiez cca v strede. Ty si kedy zistila ze si tehu? Povedzme 10 dni od nechraneneho styku alebo az ked si cakala na MS? Prepac za hlupe otazky, ale budem naozaj sokovana, ked by toto vyslo.

nevenka
31. máj 2022

@majkapepla no ale 3-6 dni po menstruacii je cca cas, kedy zeny bezne mavaju ovulaciu. To teda vobec nie je "bezpecne", ak nechces dieta, nie?
Ja som mavala ovulaciu az 17-20 den cyklu, teda my sme mohli mat sex este aj 12 DC. Teda ale ja chapem, ze tesne po menzese, sa mysli taky 4-6 den cyklu, ked mozno este kus spinis, ale uz "sa da"...Nie ze skonci mi menzes piaty den a o 5 dni na to mam sex, vsak pohoda 🤔🙈. Lebo to Ti potom vychadza presne na ovulaciu, ak ratam, ze spermie preziju 3-5 dni 😁.
Tesne po menstruacii, co myslim tym max. 6-7, mozno 8-my den, je to relativne este bezpecne, to ale tak vseobecne vychadzam z priemernych cyklov. Lebo kym dozreje vajicko, tak to iaty cas trva, aj kym sa uvolni. Ale mam 5 dni menzes a o dalsich 5 dni, tak yo uz nie je "tesne po menzese", ale akurat pred ovulaciou.
No a jedine, ked sa mi raz za dva roky posunula ovulacia na 14-ty den cyklu, tak zo sexu na 12-ty den mame tretieho drobca. Inokedy by sa nic nestalo. Ja som si merala bazalnu teplotu, tak som vedela cca co mam kedy ocakavat a vtedy sme to riskli, aj ked znaky uz boli, ze sa blizi ovulacia.
Tak ak zena nechce dieta, nech si odsleduje ovulaciu a po nej do menzesu je to bezpecnejsie, ako po nom.

nevenka
31. máj 2022

U mna 11-ty den po ovulacii a 13 dni po sexe som mala prvu alabu ciarku. Tam zavisi od toho, kolko preziju spermie, rataj tak max. 5 dni. Toto je tazko povedat, ked presne nevies, kedy ovu bola.

drzaopica
31. máj 2022

@nevenka tak to bola veľká náhoda a v tvojom veku

lenvam
31. máj 2022

Áno 3x

nevenka
31. máj 2022

@drzaopica neviem, mne doktori tvrdili cely zivot, ze prirodzene len tazko budem mat deti a mam 3, ani sme sa cielene nesnazili, len sme si povedali, ze je cas. No a doktor na vek 37 mi povedal, ze prosim Vas, aky je to vek, ze aj starsie rodia. Ze do pohody.

drzaopica
31. máj 2022

@nevenka áno, ale nie na prvý šup😏

nevenka
31. máj 2022

@drzaopica ale tak to nebolo, ze prvy sup, po druhom dietati sme si davali pozor, proste sme aj naostro sli niekedy, aj takto po menzese, druhe dieta malo 5 rokov, ked sa nam "podarilo" tretie. My sme totiz aj chceli, aj nechceli, uz sme mali dost velke deti a sme si hovorili, ze uz je to fajn, ze asi nie. No ale sme veriaci a tak nejak sme to nechali na Boha a bum. Zlaticko mame. Nevedeli sme sa rozhodnut a dobre za nas rozhodol niekto iny 😇😊.
Kazdopadne, vsetkym, co sa snazia, prajem takto otehotniet, sestra napriklad nema ani jedno dietatko este a je nestastna, maju problemy 😪.

autor
1. jún 2022

@nevenka to je aky pekny pribeh. Mozem napisat spravu?

autor
2. jún 2022

Tak je tam druha palicka. Cakame tretie babo. Necakala som to ale tesim sa

sunny_g
2. jún 2022

Koľko DPO si?

nevenka
2. jún 2022

Ano, napis mi 😉

nevenka
2. jún 2022

A gratulujem, vsetko sa podda 🥰

autor
2. jún 2022

@sunny_g neviem. Lebo asi sa mi ovu zrejme posunula. Mavam pravidelny cyklus ale priznam sa ze ovu necitim kedy mavam, ale asi naivne som myslela ze v strede.
Teraz sme mali nechraneny styk hned po menstruacii asi 2-3 dni. Od styku som asi 10 dni.

autor
2. jún 2022

@nevenka napisala som 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre