Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať, či niektorá z vás otehotnela dva dni po MS, s 28 daňovým cyklom pri týždňovej MS?
Ďakujem 🙂
@lilinka126 uvidíme teda
@suesn345 takze dva dni po MS je vlastne 9. den cyklu? bud mohli spermie prezit dlhsie az do ovulacie alebo bola ovulacia skor, t.j. cyklus by bol kratsi
@janetinka27 teraz som si všimla, že vlastne áno, bol kratší. Lebo minulý mesiac som mala prvý deň ms 16., a tento mesiac 12.
@janetinka27 a pred tým 26. Dňový
@suesn345 no pri tak kratkom cykle je to fakt tak akurat na otehotnenie, pretoze to si uz 9.DC, spermie preziju 3-5 dni, pri cykle 26-28 dni moze byt ovulacia aj na 11-12.DC.
Ja som mavala cykly 33-38, ovulaciu okolo 17-22.DC, takze u mna nechraneny sex na 10.DC bol bezpecny. Az raz mi prisla ovulacia na 14.DC a mame tretie dieta. Kazdopadne, ak dieta nechcete, tak nechraneny sex, ak vobec, po potvrdenej ovulacii, to znamena, aspon merat bazalnu teplotu, ked nic ine. Po ovulacii do MS je "bezpecno", len musis vediet, ze uz je po nej na isto 😁. Po menzese je to velky risk.
Lebo my cakame stvrte tak, ze sa mi totalne posunul cyklus po covide...😆. Takze vselico sa deje, no 😉
ja mavam ovulaciu po novom na 7 den cyklu ... tento mesiac som si to potvrdila ovu testami a je to tak... gynekolog mi to na 11 den cyklu minuly mesiac potvrdi, že už som po ovu
Urobili ste mi nádej baby, už teraz sa teším. No nechcem predčasne. 😃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@suesn345 svagrina tak mala prve dieta. Neviem aky mala cyklus ale jej to tak vyšlo no.