Ahojte zaujíma ma či niektora otehotnela cez neplodne dni ...
🤔🤔🤔 Či to je vôbec možné alebo nie ...
Určite, ja poznám veľa žien čo si mysleli, že majú neplodne dní a zostali tehotné 🤷
@milena866 pokial si si 100% ista, ze mas neplodne dni, tak nie.
Ale obcas si cyklus zablbne bez tvojho vedomia a suhlasu a otehotnies aj v predpokladane neplodne dni. Lebo zrovna ovulujes, len to nevies.
Je veľa takých čo si pozerajú plodné dni cez appky, alebo tak a teda vôbec reálne netušia kedy ich majú. Nie nedá. Veď skús chodiť na folikulometriu mimo plodné dni. Doktorka ti to vysvetlí
Mne sa podarilo cez krámy, ak sa to ráta 😄😄😄
@milena866 cez neplodne nie. ale ovulku mozes mat posunutu a ani o tom netusis. ja som otehotnela hned po ms a teda to som si bola ista, ze su neplodne dni.
Vajíčko je schopné oplodnenia cca. 12-24 hodín. Spermie až 5 dní. Z toho dôvodu, ak má žena poh.styk pred ovulaciou, môže jedna mala mrska prežiť a žena môže otehotnieť. Preto si niektoré myslia, že otehotneli mimo plodných dní, ale v podstate to nie je pravda. Dôležita je kvalita hlienu, v ktorom dokážu spermie prežiť. Čím bližšie k ovul.tym je hlien pre ne priaznivejší na prežitie
@milena866 prepac,blva otazka..plodne dni sa preto nazyvaju plodne,ze vtedy zena moze otehotniet a su to dni okolo ovulky (uvolnenie vajicka z vajecniku) spermie dokazu v tele zeny prezit cca 3-5dni.ak je tomto case ovulacia, nazyvsjubsa tieto dni plodne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.