Otázky ohľadom tehotenstva

layla23
10. júl 2017

Ahojte baby mám pár otázok ohľadom tehotenstva 😊 s priateľom sa pokúšame o bábo. A mam už pocit žeby to aj vyšlo lenže dostala som menštruáciu niekde som čítala že je to normálna vec. Mávam ju pravidelne lenže minulý mesiac bola iná a aj tentokrát prišla o dosť skôr. No krv je svetlejšia, a ms prišla nečakané bez bolesti. Až dnes ráno ma bolelo brucho. A bežné príznaky je mi občas nevoľno, dosť často mi treba cikať a dokonca papam tak ako nikdy predtým, som stále unavená a lenivá heh.. Test si urobím po skončení ms. Ale chcela by som vaš názor či mohla by som byť tehotná alebo nie 😊 ? Vopred ďakujem 😘

liuka
10. júl 2017

Určite by som s tým veľmi nerátala. Osobne si myslím,ze nie si,ale test napovie viac. Držím palec nech sa vám zadarí

3petka
10. júl 2017

@layla23 Je to veľmi aj o psychike aj my keď sme sa začali snažiť tak som mala príznaky 😏. Urob si test a budeš na istom, netreba polemizovať a zbytočne si namyslat. U nás keď už to konečne bolo žiadne príznaky neboli len som čakala ms a ona neprišla. Inak som nič necítila. Človek vie až keď si to zažije

layla23
autor
10. júl 2017

Veď to že bojím sa toho že nebudem :/ s priateľom sa veľmi tešíme 😊 no určite si test urobím 😊 lebo možno taký mesiac sa už necítim vo svojej koži 😊a ďakujem

layla23
autor
10. júl 2017

@liuka no ale je tam aspoň niejaka šanca žeby som mohla byť tehuľ. ?

zuzi0911
11. júl 2017

Urcite skusit aj teraz test,,,a podla toho dalsi,,pripadne hladat inde pricinu

layla23
autor
11. júl 2017

@zuzi0911 určite budem skúšať a ak nie tak budem ju určite hľadať snad je všetko v poriadku 😊

zuzi0911
11. júl 2017

@layla23 mozno je to naozaj len tou tuzbou,clovek ma vtedy kadeake priznaky,,,Drzim palce

layla23
autor
11. júl 2017

@zuzi0911 toho sa bojím najviac. :( No uvidíme čo ukáže test 😊😊 a ďakujem 😊😉

layla23
autor
11. júl 2017

Ale myslíte žeby tam niejaka šanca bola ? 🙂

martul
11. júl 2017

@layla23 Presne ako píšu baby, keď človek veľmi chce tak sa mu každá zmena zdá ako príznak tehotenstva, ale toto tehotenstvo asi skôr nie ako áno.

layla23
autor
11. júl 2017

@martul bola b som rada ak by to vyšlo no každopádne počítam s každým výsledkom ale ďakujem

bonovka
11. júl 2017

@layla23 ja som tiez krvacala a skor,ako som mala a rozculovala som sa,ze som dostala ms po dvoch tyzdnoch a potom po tyzdni zas a riadne krvacanie to bolo,niekolko dni zakazdym svetla krv,potom nic,potom zas..a dost silne,nie spinenie.nechapala som,co to mam s cyklom..a ono ten nepravidelny a nevysvetlitelny menzes bude mat v pondelok 9 rokov. 😀 vselico sa stava..trhu bolo sice cele rizikove,prave preto krvacanie,lebo to,samozrejme,nebol menzes,ale problemy s placentou,hrozil najprv potrat,potom predcasny porod,do siedmeho mesiaca to vyzeralo na cisarak,viac som bola v nemocnici ako doma,injekcie,lieky infuzky..ale mam krasnu Bambulku,moju malu maznosku,ktoru nedam za nic. 🙂
Test urcite skus,ale ja som ich mala najprv negativne,az po mesiaci boli //. ;) kazdopadne,ak to aj teraz na prvy sup nevyslo,nic nie je stratene. 🙂 drzim palce.

layla23
autor
11. júl 2017

@bonovka jeej super 😊 ja som už viac článkov čítala o tom že je to možné 😊 tak si ma potešila 😊 a test si určite spravím po skončení ms 😊 ďakujem 😘

bonovka
11. júl 2017

@layla23 niet zac,uvidis casom,co a ako. 🙂

layla23
autor
11. júl 2017

@bonovka áno 😊 snáď to vyjde 😊 o pár dní ma čaká testovanie 😊 teším sa

layla23
autor
13. júl 2017

No babenky ms je na konci 😊 zajtra sa bude testovať 😊😊😊

xxxxxnnnnn
16. júl 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

layla23
autor
16. júl 2017

Baby moje prvy test negatívny 😢

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre