Ahojte baby mám pár otázok ohľadom tehotenstva 😊 s priateľom sa pokúšame o bábo. A mam už pocit žeby to aj vyšlo lenže dostala som menštruáciu niekde som čítala že je to normálna vec. Mávam ju pravidelne lenže minulý mesiac bola iná a aj tentokrát prišla o dosť skôr. No krv je svetlejšia, a ms prišla nečakané bez bolesti. Až dnes ráno ma bolelo brucho. A bežné príznaky je mi občas nevoľno, dosť často mi treba cikať a dokonca papam tak ako nikdy predtým, som stále unavená a lenivá heh.. Test si urobím po skončení ms. Ale chcela by som vaš názor či mohla by som byť tehotná alebo nie 😊 ? Vopred ďakujem 😘
@layla23 Je to veľmi aj o psychike aj my keď sme sa začali snažiť tak som mala príznaky 😏. Urob si test a budeš na istom, netreba polemizovať a zbytočne si namyslat. U nás keď už to konečne bolo žiadne príznaky neboli len som čakala ms a ona neprišla. Inak som nič necítila. Človek vie až keď si to zažije
Veď to že bojím sa toho že nebudem :/ s priateľom sa veľmi tešíme 😊 no určite si test urobím 😊 lebo možno taký mesiac sa už necítim vo svojej koži 😊a ďakujem
Urcite skusit aj teraz test,,,a podla toho dalsi,,pripadne hladat inde pricinu
Ale myslíte žeby tam niejaka šanca bola ? 🙂
@layla23 ja som tiez krvacala a skor,ako som mala a rozculovala som sa,ze som dostala ms po dvoch tyzdnoch a potom po tyzdni zas a riadne krvacanie to bolo,niekolko dni zakazdym svetla krv,potom nic,potom zas..a dost silne,nie spinenie.nechapala som,co to mam s cyklom..a ono ten nepravidelny a nevysvetlitelny menzes bude mat v pondelok 9 rokov. 😀 vselico sa stava..trhu bolo sice cele rizikove,prave preto krvacanie,lebo to,samozrejme,nebol menzes,ale problemy s placentou,hrozil najprv potrat,potom predcasny porod,do siedmeho mesiaca to vyzeralo na cisarak,viac som bola v nemocnici ako doma,injekcie,lieky infuzky..ale mam krasnu Bambulku,moju malu maznosku,ktoru nedam za nic. 🙂
Test urcite skus,ale ja som ich mala najprv negativne,az po mesiaci boli //. ;) kazdopadne,ak to aj teraz na prvy sup nevyslo,nic nie je stratene. 🙂 drzim palce.
No babenky ms je na konci 😊 zajtra sa bude testovať 😊😊😊
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Baby moje prvy test negatívny 😢
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Určite by som s tým veľmi nerátala. Osobne si myslím,ze nie si,ale test napovie viac. Držím palec nech sa vám zadarí