Ostal vo mne kondóm

6. aug 2021

Dobrý deň ,, vopred sa ospravedlňujem ak je to nejak nevhodné ale neviem kam sa obrátiť , tak možno sem zažil nejak podobnú situáciu a budem rada ak sa niekto ozve ,,
Pred dvoma dňami som mala pohlavný styk s priateľom ,bolo to druhé kolo a po chvíli nejak kondóm nebol tam kde mal ale bol vo mne ,, spanikárila som , že čo robiť ,, vybral sa a bolo fajn, neobsahoval ejakulat ,,, len sa veľmi teraz obávam ,že čo ak došlo k nehode a nejake spermie ostali vo mne ,, najhoršie na Tom je ,že dnes alebo zajtra by som mala mať ovuláciu ,, som v strese ,, a neviem čo robiť ,, myslíte že je vysoká šanca aby som otehotnela ,, netuším vôbec ako dlho prežije spermia niekde som sa dočítala že ani nie 24h a niekde že aj 5 dní :// ďakujem za každú radu , a prosím hlúpe komenty si nechajte pre seba ,, som dospela ale neviem s kým sa poradiť :( ,, pekný deň prajem

jaskolka
6. aug 2021

Nepochopila som, či ten kondóm bol rovnaký aj pri "druhom kole"? Dúfam, že nie, lebo tam je ochrana už nulová. A potom, keď neobsahoval ejakulat, tak spermie aké myslíš, že či ostali v tebe? Akože ci ostalo niečo po tom "prvom raze"este? Teoreticky mohli ešte nejaké spermie ostať vnútri penisu a dostať sa dnu, takže určita možnost oplodnenia tam je, pokiaľ si presne v plodných dňoch. Životnosť spermií je 3-5 dní, závidí aj od prostredia v pošve. Ale 24 hodín možno si si pomýlila s vajíčkom, to ma takú krátku životnosť.

autor
6. aug 2021

@jaskolka No myslím tu predejakulacnu tekutinu ,, pár minút mal partner kondóm na sebe a potom sa vyvliekol,, celkom sa obávam a neviem čo robiť lebo tabletku po nechcem užiť a už by asi ani nebola účinná ://

1aduliatko1
6. aug 2021

nám sa to kedysi stalo s ex priateľom, keď som mala asi 18-nájsť a ešte mi povedal, že nevie či mu čo neušlo na začiatku 😀 kúpila som si radšej tabletku po.

1aduliatko1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
1aduliatko1
6. aug 2021

tak už sa nedá nič robiť, keď nechceš tabletku po
už len veriť, že nič z toho nebude

nevenka
6. aug 2021

Podla coho vies, ze by si mala mat ovulaciu? Ci len vypocet alebo pocit? Ja som otehotnela 2 dni pred ovulaciou, takze 2 dni spermie podla mna preziju. Myslim, ze aj 3 dni, ak mas plodny hlien, ktory ich vyzivuje. Najlepsie je, ked si meria zena bazalnu teplotu, podla nej vzdy viem, kedy cca ovu pride a potvrdit uz prebehnutu. No len ked sa stane nehoda, tak vopred to viem len odhadom...preto sa na to neda spoliehat uplne. Ja osobne zijem s jednym muzom uz 18 rokov a vacsinu casu sme pouzivali prerusovanu, a otehotnela som jedine vtedy, ked sme chceli, resp. tretikrat, ked sa mi kvoli istym liekom posunula ovulacia na skor ako obvykle. Ale nam to nevadilo, my sme s tym boli ok. Lenze ja sa takto na muza spolahnut mozem. Ale to je iny pripad ako tento Vas. V tomto pripade ale neviem,...asi len dufat, ze tam nic nebolo 🤔

surama
6. aug 2021

Niektore zdroje uvadzaju 2-4 dni a niektore 3-5 dni (zivotnost spermii). Zial, ak este mas mat do toho aj plodne dni, tak sanca otehotniet samozrejme je. Skor by som povedala, ze budes mat stastie, ak neotehotnies.

autor
6. aug 2021

@nevenka no výpočtom a mávam tak už každý cyklus že cca dnes alebo zajtra by som ju mala dostať ,, ale jasne to je telo čiže sa to môže zmeniť ,, teraz mám v hlave asi aj tu tabletku po , ale neviem či bude mať účinnosť po 2 dňoch od styku ://

surama
6. aug 2021

Tabletku po mozes pouzit do 3 dni od styku. Na tvojom mieste, ak nechces babo, tak by som ju utekala kupit

autor
6. aug 2021

@surama zrejme pôjdem ,len sa bojím lebo dnes som mala druhú dávku pfizeru či to môžem použiť

surama
6. aug 2021

Skus sa radsej poradit v lekarni, lebo to neviem ci je problem ci nie 🤔

roztlieskavacka
6. aug 2021

Určite tabletka po..

nevenka
9. aug 2021

@surama hm...ja som raz otehotnela zo styku 2 dni pred ovulaciou, raz viem, ze sex bol presne v den ovulacie a nic. Ale to je cista nahoda a spekulacia.

surama
9. aug 2021

@nevenka No ved toto. Kto planuje babo, tak pohoda. Ale kto vyslovene neplanuje, tak je tam riziko.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre