Opuch partnerovho semenníka a moje meškajúce kramy

mija11121
31. okt 2012

Priatel ma opuchnute semeniky, a raz ked som mala neplodne dni sa do mna vystriekal,a hovori ze ma napuchnute semeniky a pocas dotyku ho dakedy zaboli pichne.A ten problem uz mal vtedy ked sme sa pokusali o babo co som o tom vobec nevedela mohla som aj napriek tomu otehotniet?menstruacia mi meska 4 dni co nezvykne,alebo som mohla dostat dajaku infekciu od neho? ziadne bolesti nemam len taky biely vytok na nohavickach ale nic ma neboli nesvrbi

miskalevica
31. okt 2012

@mija11121 pokial ma priatel nejaky zapal semennikov, nemala by si od neho nic chytit, vplyv na kvalitu a oplodnovaciu schopnost spermii to asi tiez nema. Byt tebou tak to neriesim na fore, ale vyslem chlapa k urologovi, opuch semennika ma siroku skalu moznosti, co to moze byt. A zisti to len lekar. Takze zajtra pekne hajde k lekarovi so semennikmi 😉

mija11121
autor
31. okt 2012

diki ved jasne ze ho poslem k urulogovi,ja som sa len chcela spytat ci uz mal niekto take nieco 😀 len nikdy mi nezviknu meskat kramy ,a som bola zvedava ci nemoze byt ta pricina ze daco som dostala 😵

miskalevica
31. okt 2012

@mija11121 tak to ti povie doktor 🙂. Ale drzim palce, snad sa ozve nejaka, co jej chlap mal opuch a nasledovalo to co u teba 😉

mija11121
autor
31. okt 2012

robko je v poriadku a ja som tiez dostala menzes som stastna jak blcha,,,mozme cestovat do pariza

miskalevica
31. okt 2012

@mija11121 fiiiiiiha to ho nejako zaujimavo presiel ten opuch.....podla toho co pises hore mal opuch uz davnejsie a trval, aj to bolelo. Mne by to nedalo a dala by som to vysetrit. Lebo nikdy nevies.......

aduskatt
31. okt 2012

@miskalevica asi tak.u mojho z toho bola nakoniec rakovina semennika

miskalevica
31. okt 2012

@aduskatt veru tak radsej ist na zbytocne vysetrenie ako zanedbat nieco vazne. Dufam, ze manzel sa uspesne vyliecil, drzim palce 😉

danu
5. nov 2012

diskusiu zamykam na ziadost zakladatelky

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre