12.9 mi ma dojst mrcha ze ci uz bude nieco vidiet na teste ked by som si ho urobila dakujem za reakcie 😉
Nechapem ... oplati, neoplati... pokial ti je luto par centov za tehotensky test, tak si ho sprav o 2 tyzdne, to uz budes mat na istotu. Inak sa mozes testovat kazdy den aj 5x a na tvojom pripadnom tehotenstve to vobec nic nezmeni.
Vidiet mozno nieco bude a mozno aj nie. To zistis, ked si ho spravis.
Ja som mala 2 dni pred veľmi slabučkú čiarku. Bola som na 99% presvedčená že to vyšlo ešte predtým ako som robila test. Ináč by som počkala.
Oplatí, ja som z nedockavosti tak robila pri všetkých troch, čiaroku očka slabá ale bola
Ano. Niekedy už aj 2-3 dni pred očakávanou /neočakávanou mrchou 😉
Ja som mala v den ocakavanej MS uz riadne viditelnu druhu ciarku, takze oplati 😉
oplati sa, mne ukazal test asi 2-3 dni pre ocakavanou ms slabulinku ciarku 🙂 a ja som vedela ze uz nezmizne, v den ocakavanej bola uz poridne viditelna 😉
ako komu ..niekomu pred ocakavanou mrchou,niekomu az tyzden po oc.menstruaciou...mne obe tehu ukazal test az na 29.den od posl.menstruacie.v 27.som mala snehobielo
ja som si robila 9 den po ovulacii a uz som to videla 🙂 🙂 🙂 🙂
ja som si robila pri prvom dieťati tri dni po očakávanej menštruácii a bolo tam vidieť jemnú čiarku a pri druhom som si robila v deň menštruácii a bol tam že duch duchov...zo všetkých strán som to nakláňala aby som tam niečo videla a fakt to bolo minimálne ale mala som tušáka, že som v tom...po ďalšícj troch dňoch som si ho urobila znova a bola síce slabá ale pekne viditeľná...takže zrejme ako u koho...záleží podľa hladiny hcg v moči...najistejšie to budeš mať aspoň tri dni po meškaní...🙂
Ja som bola velmi nedockava,tak som si robil 4 dni pred MS,to som nemalani a potom kazdy den,ved ci uz mam tych par centov,alebo nie,to ma z biedy nevytrhne 😀 nakolko mi doktor povedal,ze mam prist az po dvoch tyzdnoch meskania,tak som si robila testiky dalej,aby som mala istotu,ze ide vsetko ako ma 😀 . Viem vela zien sa teraz chyta za hlavu,ze nacooooo,ale natooooo robim co chcem ja a nie co sa zda druhym spravne. Nech si kazda zena uzije tehu ako ona chce,takzeeee urob si testik kedy chces 😉 je to tvoja vec,ak neukaze skus dalej a raz tam budu // len chce vsetko cas. Vela statsickaa v prajem zo 💟 vsetkym a pripajam foto ako za nam dari 😉
pri prvom mi ukazal test uz v den MS a teraz pri druhom 2 dni po ocakavanej MS snehobiely a 4 dni po uz ciarka 😀
@veronka033 ja mam den pred mrchou mam druhy krat nadchu a testy biele jak sneh len jedna kolaj stale
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Skor si ho sprav ked ti bude meskat ms