Oplatí sa robiť tehu test v deň predpokladanej menštruácie?

zuzulik1986
11. sep 2015

12.9 mi ma dojst mrcha ze ci uz bude nieco vidiet na teste ked by som si ho urobila dakujem za reakcie 😉

timi1012
11. sep 2015

Skor si ho sprav ked ti bude meskat ms

maslenka47
11. sep 2015

Nechapem ... oplati, neoplati... pokial ti je luto par centov za tehotensky test, tak si ho sprav o 2 tyzdne, to uz budes mat na istotu. Inak sa mozes testovat kazdy den aj 5x a na tvojom pripadnom tehotenstve to vobec nic nezmeni.

Vidiet mozno nieco bude a mozno aj nie. To zistis, ked si ho spravis.

emita
11. sep 2015

Ja som mala 2 dni pred veľmi slabučkú čiarku. Bola som na 99% presvedčená že to vyšlo ešte predtým ako som robila test. Ináč by som počkala.

marika6
11. sep 2015

Oplatí, ja som z nedockavosti tak robila pri všetkých troch, čiaroku očka slabá ale bola

mahulenka87
11. sep 2015

Ano. Niekedy už aj 2-3 dni pred očakávanou /neočakávanou mrchou 😉

seahorse27
11. sep 2015

Ja som mala v den ocakavanej MS uz riadne viditelnu druhu ciarku, takze oplati 😉

romina1912
11. sep 2015

oplati sa, mne ukazal test asi 2-3 dni pre ocakavanou ms slabulinku ciarku 🙂 a ja som vedela ze uz nezmizne, v den ocakavanej bola uz poridne viditelna 😉

babydesire
11. sep 2015

ako komu ..niekomu pred ocakavanou mrchou,niekomu az tyzden po oc.menstruaciou...mne obe tehu ukazal test az na 29.den od posl.menstruacie.v 27.som mala snehobielo

beruska141
11. sep 2015

ja som si robila 9 den po ovulacii a uz som to videla 🙂 🙂 🙂 🙂

slavicita
11. sep 2015

ja som si robila pri prvom dieťati tri dni po očakávanej menštruácii a bolo tam vidieť jemnú čiarku a pri druhom som si robila v deň menštruácii a bol tam že duch duchov...zo všetkých strán som to nakláňala aby som tam niečo videla a fakt to bolo minimálne ale mala som tušáka, že som v tom...po ďalšícj troch dňoch som si ho urobila znova a bola síce slabá ale pekne viditeľná...takže zrejme ako u koho...záleží podľa hladiny hcg v moči...najistejšie to budeš mať aspoň tri dni po meškaní...🙂

veronka033
12. sep 2015

Ja som bola velmi nedockava,tak som si robil 4 dni pred MS,to som nemalani a potom kazdy den,ved ci uz mam tych par centov,alebo nie,to ma z biedy nevytrhne 😀 nakolko mi doktor povedal,ze mam prist az po dvoch tyzdnoch meskania,tak som si robila testiky dalej,aby som mala istotu,ze ide vsetko ako ma 😀 . Viem vela zien sa teraz chyta za hlavu,ze nacooooo,ale natooooo robim co chcem ja a nie co sa zda druhym spravne. Nech si kazda zena uzije tehu ako ona chce,takzeeee urob si testik kedy chces 😉 je to tvoja vec,ak neukaze skus dalej a raz tam budu // len chce vsetko cas. Vela statsickaa v prajem zo 💟 vsetkym a pripajam foto ako za nam dari 😉

papalinka7
12. sep 2015

pri prvom mi ukazal test uz v den MS a teraz pri druhom 2 dni po ocakavanej MS snehobiely a 4 dni po uz ciarka 😀

luckacik
24. sep 2019

@veronka033 ja mam den pred mrchou mam druhy krat nadchu a testy biele jak sneh len jedna kolaj stale

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre