Operácia a test

15. feb 2022

Dobré ráno😊
Čaká ma operacia a zároveň sa snažíme o potomka , preto som chcela pred operaciou vylúčiť/zistiť prípadné tehotenstvo 😊
Nechcela som loviť duchov tak som si kúpila clear blue digitálny ale ako som zistila, nie je najcitlivejší. Pre istotu som si zaobstarala aj pepino, ktorý má byť vraj citlivý.
Som 10 dpo a clear blue= negativny , pepino takto (viď.obr.)
Nemám skúsenosti s testovaním, keďže sa snažíme prvý mesiac a preto ma zaujíma váš názor😊

snehulak77
15. feb 2022

Dobre ranecko, a kedy máš operáciu? Je možnosť, že ti zoberú predtým odber a sami si to skontrolujú. Ak ta čaká o týždeň, dva, tak máš ešte čas si urobiť sama kontrolný test 😊

majki_ki
15. feb 2022

Ahoj, riešim presne niečo podobné. Ja mám zase vo štvrtok zubarku a isto budem musieť ísť na rtg a dnes takto. Tak fakt neviem

autor
15. feb 2022

@majki_ki Ja na tvojom vidím slabú druhú čiarku😊 Skús štvrtok ráno, mala by byť silnejšia 😊

majki_ki
15. feb 2022

Tiež si myslím, že sa vám to podarilo. Otázka je teda kedy máš tu operáciu. Či ten test suri. A podľa mňa keby to spomenies, určite to vedia zistiť keď ti budú pred operáciou robiť odbery

autor
15. feb 2022

Mám čas to zistiť do pondelka, tak skúsim ešte v pondelok ráno😊 To už budem 16 dpo

majki_ki
15. feb 2022

To už budeš mať krásne koľajnice ak tak, tak verím, že sa vidíme v Oktobrovkach 2022 🙂. Tiež som inak bud 9 alebo 10 dpo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre