mám problém...s priateľom sme mali chránený styk. Priateľ sa vyvrcholil do kondómu. Ja som ešte nebola "hotová"...tak sme v tom pokračovali bez prestávky s tým istým kondómom(vieme, nebolo to zodpovedné). Keď sme skončili tak priateľ mal zosunty kondóm o cca 2cm.... mám strach že ejakulat sa mohol dostať von medzi kondómom a penisom. Myslíte si, že je šanca aby som bola tehotná?...bola som 2dni po ovulacii. Tabletku "po" som nekupovala , lebo je to asi zbytočné.
Vopred ďakujem za odpoveď.
@colsami tabletka mi prišla zbytočná z toho dôvodu, že uz som 3. deň po ovulácii...tabletka po by mala ovuláciu len oddialiť ak sa nemýlim.
Vajíčko žije max 24 h, čiže relatívne ok.
@pookiebear Mylis sa...
@beata_k v čom?
@pookiebear Ze oddialuje ovulaciu.
@colsami 🙂 tabletka PO je predsa zbytočná, keď na žienky na MK povedia, že nebude tehotna 🙂
@beata_k rada by som počula tvoju verziu😊
@pookiebear Moju verziu? Ved pouzi google a docitas sa, co potrebujes.
@beata_k myslím si,ze som si toho prečítala dosť vela.
@pookiebear dieťa zlaté,pokiaľ priateľ nemá 4cm penis,tak to,že sa mu posunul o 2cm NEVADÍ. A určite sa žiadna spermia neplazila medzi kondómom a penisom. A keď už sa pýtaš či je šanca otehotnieť,tak áno,tá je vždy pri sexe. Na 100% neotehotnieš iba keď sex nebudeš mať a budeš držať nožičky silno pri sebe.
Mala si potvrdenú ovuláciu lekárom? Alebo podľa aplikácie? Ono v podstate je to zbytočné teraz polemizovať, šanca je minimálna ze by sa dostali spermie von ale jeden nikdy nevie... Stačí jedna z milióna... Uvidíš o dva týždne ci ms príde alebo nie....
Ale nedá mi nie som žiadna citlivka ale použiť 2x ten istý kondóm mi príde "too much"
@beata_k nie som si istá 😔styk sme mali v 17. dni cyklu...
@pookiebear No ved to. Ista si nie si. Tak dufam, ze to pre teba dopadne dobre. Skor sa priklanam k tomu, ze nie lebo to by pre spermie bola fakt dlha cesta do ciela a este aby tam cakalo pripravene vajicko.
@beata_k veľmi ďakujem za takúto odpoveď.😊
@pookiebear Prílišné šetrenie sa v niektorých prípadoch nevypláca.
@elia112 mám ju kúpenú...ale nie je už náhodou pozde?
@pookiebear ja len na okraj..otehotnela som 2 dní pred očakávanou menštruáciou. Dávno po ovulácie. A áno, mala som ho potvrdené lekárom
Tabletku po sa oplati zobrat ozaj len do par hodin po styku,ak je to viac ako den uz by som ju byt tebou neuzivala,to ozaj uz bude zbytocne.Je to inak masaker co s telom ta tabletka urobi 😂 vlastna sprosta skusenost..
Mala si kondom a po ovulacii..Podla mna je velmi mala sanca ze si ostala z toho tehotna..Naozaj velmi mala..
@pookiebear To je jedno, už si ju daj a počkáš, čo bude a či príde ďalšia ms.. :/
@dorothee dakujem za odpoveď 😊
@pookiebear je veľmi malá pravdepodobnosť,že by si otehotnela
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Prepac ja nerozumiem jednej veci, uplne bez utoku, zaujima ma to. Ak ti prisla tabletka po zbytocna, akych sanci sa bojis?