One step test na 11. deň po ovulácii

6. apr 2021

Ahojte, dnes som 11dpo (meriam bazalnu teplotu) vysiel mi takýto test. Je to one step, včera som skusila pepino a tam ani len náznak nejakej čiarky predvčerom som robila tiež tento one step abol tam náznak čiarky o trochu slabší ako tento.. Myslíte že by sa konečne postastilo? Alebo tieto lacnejšietesty duchuju?

veronicka1901
6. apr 2021

ja som si tu fotku ulozila, skusam rozne urovne jasu, ale ja tam ducha nevidim :(, mozno maju ine mamicky lepsi zrak

diaalex
6. apr 2021

Osobne si myslím, že zbytočne testuješ tak skoro ... počkaj na deň ms a vtedy

babovka2321
6. apr 2021

@veronicka1901 to robim obcas aj ja, ale teraz praveze tu druhu ciarku vidim normalne 🤔

Autorka, ja som na tomto teste mala raz falosneho ducha, ale ovela slabsieho. Ale predpokladam, ze ak mas testy one step, mas ich urcite viac. Tak si urob dalsie a uvidis, ci to bol falosny vysledok alebo nie 🙂

anjelicek26
6. apr 2021

To, ze ide bazalka dole neni dobre, osobne nie som fanusik robenia tychto ultra skorych testov, treba trochu pockat. Duch tam je, ale ci sa udrzi, ked ide teplota dole?

kiki68
6. apr 2021

Ja tam vidim druhu ciarku, uvidis ci bude silniet. A lacne testy povazujem za velmi dobre ( aspon mne sa osvedcili) . Ale toto je uz celkom zretelny duch.

autor
6. apr 2021

@anjelicek26 Ved to, ze ta teplota klesla.Uvidim zajtra, keď bude rovnako alebo pojde ešte nižšie tak už budem vedieť na com presne som.Nič nezostáva len čakať 🙂 ved ani ja už sa snažíme rok a doteraz som si len par krát robila po to ako mi meškali. No tento krát som si chcela dopriat narodeninový darček, keďže zajtra mám . Tak som skúsila 🙈

veronicka1901
6. apr 2021

Tak sa uprimne ospravedlnujem autorke, ja som fakt riadny slepec, ked ju tam vsetci vidite. Silno dufam, ze sa teda podarilo 🙂.

autor
6. apr 2021

@veronicka1901 ale ved nič sa nedeje 🙂 ja to tiež radšej nepovažujem za dôveryhodnu čiarku ,až keď budem vidieť riadne kolajnice uverim 😁
@babovka2321 na zivo je to tiež vidieť pekne aj bez bieleho podkladu. Len neviem nejak im neverím. Ale ďalší už nemám, bolo ich 5 v balení a kupovala som ich pred rokom keď sme sa začínali snažiť tak som minula posledné. Mam pepino testy . Skúsim zajtra alebo pozajtra ten🙂

88matulka88
6. apr 2021

Ja vidím🤗🤗🤗🤗💞💞💞💞

any_soj
6. apr 2021

Ak ide teplota dole, môže to znamenať aj že si tehotná a máš málo progesterónu. Ja na tvojom mieste by som ráno spravila znovu a ak bude aspoň takýto, hneď volať lekárovi, že si tehotná a teplota klesá, mal by v takom prípade okamžite nasadiť progesterón. Toho môže byť malo ak žlté teliesko nie je dosť kvalitné, čiže nestihne dieťa začať produkovať dosť progesterónu, lebo už príde menštruácia.

autor
6. apr 2021

@any_soj ďakujem za radu 🙂 , ak to ešte test potvrdí zajtra zavolám. O jedno bábo som prišla v 7 týždni a druhe mam predcastniatko, tak na takéto veci si dávam pozor. Aj dr vravel ze hneď ako zistím ze som tehotná mam volať aby mi predpísal niečo na udržanie.

angel993
6. apr 2021

Pokles teploty môže byť aj implantačný, bábo sa uhniezďuje, ja som tak mala. Potom opäť vystúpila teplota hore. A na 10 deň po ovulácii som mala presne taký istý test. Ja stále testujem skoro, kvôli liekom, ktoré beriem počas tehotenstva. Držím palce nech silnie, ja som na 14 DPO vyskúšala inú značku a boli koľajnice ❤️

stevvvka
6. apr 2021

Je to iba jednodňový pokles teploty, môže to byť ovplyvnené aj meraním, teplotou v izbe, kratším spánkom.. Ak ráno bude teplota este nižšia, asi sa dostaví ms, do dvohh dní.. Ak bude rovnaká alebo zniva vysoká, je to dobre znamenie.. Test je pozitívny. Aj keď slabý... Ale hcg nelieta vo vzduchu..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre