Ahojte baby.Chcem sa opýtať či je možné aby som bola tehu keď beriem atk angiletta, no min.mesiac ( 24.2.2016 ) som mala MS v 7 dnovej prestavke. No nechtiac som si spravila 8 dňovú a 1.atk tabletu som si dala na 9.deň večer.Tento mesiac pred MS má už 2 týždne bolia a pália prsia a bradavky. Mám ich väčšie aspoň o číslo. Tiež ma boleli kríže , podbrusko.24.3.som dostala tak na noc MS a dnes už nič len také kvapky. Máte s tým niektorá skúsenosti prosim viete poradiť ? 🙂
Ďakujem mily7. V 1.tehu som vedela už hneď pred vynechanym MS. No teraz keď beriem tabletky tak sa v tom nevyznám. Ale potešilo by nás bábo s manželom 🙂
Ešte som chcela napísať. Robila som.si už 2 testy pred skoro 2 tyzdnami. Negatívne
Ešte aj chodím častejšie na wcko 😕. Tak viete mi niektorá poradiť ?
U mna bol prvý príznak,naliate prsia tiež asi o číslo a mala som ich strašne žilovaté a týžden nato mi to potvrdili aj krvné testy...teraz vedla mna sedí jedno velké šidlo... 😝
@patkaamirko urob si test, budeš vedieť viac. Lepšie ako dohady 😉
@patkaamirko aha, až teraz čítam, že si si pred 2 týždňami spravila testy 😀 No tak skús ešte jeden do tretice 😉
katulienkat tak to musel byť super pocit 🙂 Ja mám tiez doma moju najväčšiu lásku 2 ročného Mirka 🙂 s manželom sa chceme začať snažiť tak o mesiac. No neviem čo je toto somnou, mám pocit že moje telo poslednú dobu nepoznám.
govinda chcela by som,ale sa bojím sklamania. Teraz som strašne námotana na to, že asi som tehu.keď mi prišla MS to si mala vidieť to sklamanie...
Mna pri troch tehotenstvach najprv svrbeli bradavky.Drzim palce🙂
@patkaamirko menzes na noc len a potom nic?zoslabla a akoby sa stopla? Ja som otehotnela dva x hneď po vysadeni ant. Menzes som mala slabú stále tri x a bola som tehu. Išlo ale o hnedé spinenie v čase menzesu. A prsia mi narástli len v tehotenstve. A tvoje testy pred dvomi týždňami to je nič. Až po menzese aj to až par dní po sa môžu začať testy ukazovať pozitívne. Inak pozri leták od ant tam píše aj aká možnosť tehu pri tom ktorom vynechani tabletky. Možno pomoze
@patkaamirko Ak nebudes tehotna, aj tak smer gynekologia. Moze ist aj o nieco vaznejsie.
Nebrala som mikdy antiko. ale tie príznaky čo si opísala som mala pri prvom a 3 tehu. ale samozrejem kým mne to doplo že som tehu ešte ubehlo zopár týždňov.
Ale tým prsiam by sa môj potešil. Že o číslo väčšie za týždeň.... 😉 😉 😉 😉
nemozu to byt len hormonalne zmeny po vynechani tabletky plus sa na to trosku aj viac susutredis. Jedna tabletka by nic menit nemala, skor sa ti jasia hormony a no ak chcete babo rychlo vysadit antiku a sups na to 😀 😀
@mily7 Áno dostala som okolo pol noci 24 a dnes už len také kvapky také nič. Ale mala som takú tmavo červenú krv
@mimikas neviem ,môže to byť aj to, ale nedávam tomu veľkú šancu keď mI narastli prsia.Pred pár mesiacmi sa mi stalo že som vynechala aj 3 tabletky ale tak v strede bistra a nič 😃 ani som nebola tehu a ani mI nenarástli prsia a aj tu MS som nemala takú že 2 dní ako teraz :( nechcem byť sklamaná
Teraz som ešte V 7.dnovej prestavke,v pondelok mám začať brat ďalší blister. No MS už nemám
@patkaamirko no ja by som určite testovala 😀
No baby Ahojte :( tak asi z toho nič nebude...Po dnešnom rannom tuleni sa s mojim mužom 🙂 som zase trošku krvacala ale už jasnou červenou farbou ... Čo myslíte je to normálna MS ? Tehu asi nebudem čo?
A ake mas to krvacanie klasicke silne spinenie alebo kvapky krvi?
No prvý deň len také slabé veľmi slabé ale tmavo červené krvacanie.včera nič. A dnes po sexe zase krvacanie. Ale tiež len také slabé ale svetlejšia krv.
A bolel má aj krčok alebo maternica keď vnikol hlbšie.
Prsia má už nebolia len mierne pália bradavky.cítim sa veľmi unavená hlava má bolí je mi zima.Haló ste tu ? 🙂 som veľmi nedočkava. Obchody sú všetky zavreté takže nemôžem utekať ani na test 🙂
kym si nespravíš test, tak všetko to budú len dohady. Každá má iné príznaky tehotenstva. Netreba sa medzi sebou porovnávať. Zbytočne tu budeš nervozne ťukať do klávesnice. Uvidíš zajtra po teste. Držím palce nech to vyjde podľa predstáv.
Ahoj a preco nevysadis hk keď by si bola rada tehu? 🙂
keď to nebude nakoniec tehotenstvo, tak mi, prosím, dajte vediet, čo to sposobilo 😀 😀 😀
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť maličkú pomoc. Potrebujem totiž zozbierať vzorku osôb, ochotných vyplniť anonymný dotazník, zameraný na biopotraviny. Prosím, ak máte chvíľku času, venujte ho môjmu dotazníku spracovávanému v rámci diplomovej práce. Vaša ochota mi veľmi pomôže. Vopred ďakujem tým, ktorí sa na to podujmú. 🙂 A vopred sa ospravedlňujem, ak Vás to obťažovalo ...
@ebi88 dám :D
@epelino Ahoj, lebo sme V uk a na svk chceme prísť v lete takže sme to chceli naplánovať tak, aby som bola aspoň v 2.mesiaci keď budem lietať.
@patkaamirko plánovali? Som trochu zmätená.. Keď plánujete neber HAK.. 😉 a zajtra kúp test. Držím palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No hm,pri vynechani tabletky na začiatku blistra je veľká pravdepodobnost otehotnenia. Plus nie som odborník,ale väčšie prsia???? Ak ti nerastu pravidelne v rámci pms tak jedine v tehotenstve. Držím prsty nech ti to dobré dopadne. Skús test.