Ahoj... viem že tu pišem každy mesiac ..... predvčerom som bola u gyng robil mi ultra zvuk a tak ďalej ... povedal že tehotna nesom a včera som mala dostať menštruaciu ako mavam každy mesiac ayž od včera mi menštruacia meška dakujem za radu
@norita445 s ultrazvukom nenarobí doktor prvé týždne nič. až okolo 5-6 vie cca potvrdiť tehotenstvo.
Ak si tehotná, tak zatiaľ test či sť na krv.
Pokiaľ tam lekár nič nevidel, neviem či je tam možnosť tehotenstva. To že ti to mešká môže byť spôsobené aj tvojou psychikou
ja sa ta skutocne nechcem dotknut ale tipovala by som to na psychiku - treti mesiac riesis ci mozes byt tehotna, v marci si riesila, ci mozes byt tehotna hoc si mala menstruaciu a diagnostikovala si si tehotenske priznaky, v aprili si riesila nieco velmi podobne :( co povedal lekar, indikoval aspon zvysenu sliznicu? ak by mal podozrenie na tehotenstvo zobral by ti krv na zmeranie HCG urobil tak? kazdopadne pockaj par dni a ak menstruacia nepride, sprav si test
chapem, ze asi velmi chces a velmi si zelas byt tehotna, taketo kazdomesacne "stavy" ti ale skutocne neprospievaju a to myslim uprimne a v dobrom, drz sa a drzim paste 🤞🏻
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@norita445 mešká vám len jeden deň? A aká je vlastne otázka?