Ahojte maminky, je mi to blbé písať, ale neviem čo mám od toho čakať 🙈 dnes od rána mi je zle - na zvracanie a pretrváva to až doteraz. Aj som dnes zvracala 2x, no stále sa to nezlepšilo. Iné ma nebolí nič, len stále to nutkanie zvracať a aj v brušku mám taký zvláštny pocit - nebolí, nemám kŕče, ale proste také divné že to ani neviem opísať. Nejedla som nič také z čoho by mi mohlo byť takto zle. Včera keď som išla cikať tak pri utieraní som zacítila dosť "klzkú tekutinu", ktorú som utierala na 3x (taká bola klzká). 🙈 Môže to byť tehotenstvo? (nie som snažilka) ďakujem vopred za všetky rady.
Tak asi by si skôr mohla napísať príznaky, bol sex? Kedy? Koľko to mešká.... Lebo zle je dnes aj môjmu mužovi..
@bambulienka25 myslím že na to je ešte priskoro, neukázal by správne
"" myslím že na to je ešte priskoro, neukázal by správne""
Priznaky su po HCG, cize test uz by ti to davno zachytil.
kolko ti meska ms?ak ti este ani nemeska tak urcite to zvracanie nebude kvoli tehotenstve.....ps:ta “klzka tekutina” nemoze byt ovulacia? napis aj to kedy ste mali pohlavny styk na kolky den cyklu.
podla mna, nevolnost v ehu neprichadza v takej intenzie zrazu, prichadza postupne. najskor len trochu rano, neskor uz aj cez den, je to trochu individualne, ale ja tak, hned 1 den nevolnosti, ktore v priebehu dna neprechadzaju a pretrvavaju cely den, to mas skor nieco ine, ako tehu.
Mám to zo stresov..ďakujem za každú radu žienky
Za mňa zvracanie nastalo, až keď druhá čiarka mi oči skoro vybila
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podľa mňa nevoľnosti sú až v takom štádiu, že mešká menštruácia a test je pozitívny, takže ak to nemešká dlhšie, tehotenstvo to zrejme nebude...