Ahojte žienky prosím o radu, od pôrodu mi stále mešká MS mala som aj cystu raz ale inak každý mesiac uz pár mes mi to mešká a aktuálne už 14 dní mešká tak som si urobila test 3 dni dozadu a bol negatívny a dnes toto vid foto.. muž kúpi ďalšie testy no napadlo ma keby som tehotná,nebolo by to už viac na teste vidno ? Pri synovi mi to hneď ukázalo ešte ani MS som nemala a už to svietilo krásne dve čiarky.dakujeeem:) k dr idem až utorok
Vyzerá jaksi pozitívne ale tak veď uvidis čo z toho nakoniec bude. Daj vedieť ako to dopadlo
@simona139469 ďakujem krásne dám napíšem sem určite 😁no ja myslím že by som už mala príznaky keď 14 dní meskaaa
koľko si od pôrodu? ešte môžeš mať nepravidelné cykly. to trvá, kým sa to ustáli. ale môžeš byť tehu, vylúčiť sa to nedá, ak ste mali sex ;)
@spadnutaslivka mali sme sex a presne taký 😁lebo reku teraz nemám polodne dni môžeš a bum aj večer test dve čiarky aj teraz ráno no nezdá sa mi že to silnie,tie čiarky,to horné je teraz rano
@jana0608 gratulujem,vyzera to na tehotenstvo🥰🥰🥰
@leuska1991 umrem tu😁😁maly mal 6.8 rok haha uvidíme čo povie dr lebo mala som aj cystu
@jana0608 tak keď máš problém s menštruáciou o ovulacii ani nevravím vtedy je nemožné zistiť kedy ju máš teda pri nepravidelnom cykle... A koľko si od pôrodu? Určite môžeš byť tehotná a ešte k tomu také kolajniciky.. Ale tu sa dá jendo povedať gratulujem..
@jana0608 Podla mna je test negativny, ak si ho fotila po
dlhsie ako 10-15 minutach. Otestuj este za 3 dni a uvidis.
@natalienka12 tak až také shity to nie sú a autorka ma hladinu hcg
@poopsie Neviem o tom ze by jej vyslo z krvi pozitivne hcg. Test treba zopakovat o 2-3 dni, tento sa mi na pozitivny nezda.
@natalienka12 koľko krát si mala takto pozitívny test? A aká asi prislúcha hodnota hcg?! Môže ju mať okolo 100 a vobec to nemusí byť tehotenstvo.. No hcg tam bude
@natalienka12 ja keď mám negatívny, tak po hocikoľkom čase je negatívny. Nikdy mi test neukázal pozitivitu, ak som nebola tehu. A že som tých pozitívnych aj negatívnych testov narobila ozaj dosť.
@jana0608mne maly ma len 5mesiacov a som znova tehotna🙉
@leuska1991 juuj držím silno palce ❤️kedy máš termín ?
@jana0608 este nemam,to len v pondelok som sa dozvedela ,prekvapena,ze coze..predychavam,moj manzel sa tesi. K lekarovi pojdem asi za 3tyzdne,to uz by tam bolo viac vidiet. Tak podla ms by som mala byt 4+3🥰
@leuska1991 asi je to naozaj u mňa 😁🥳hotová som jooj veľmi držím palce 🙂 ja neviem aký tt lebo mám cyklus rohadzany úplne ale tipujem 3 4 tiež 🙂
@jana0608 gratulujem 🙂
@spadnutaslivka ďakujem veru je to šok🥳😁chceli sme aspoň nech ma malý 3 roky hah a bude mať rok a 9 mes 🥳
@jana0608 ja mám medzi 1. a 2. presne toľko a super. aspoň si rozumeli spolu na hranie
@spadnutaslivka upokojila si ma 🙂 súper potom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jana0608 vieš kedy si mala ovuláciu? možno bola neskôr. Vyzerá to na pozitívny test 🤰