Od ovulácie ma každý deň pobolieva brucho. Môžem byť tehotná?

8. dec 2022

Ahojte, s manželom sa snažíme o bábätko a každý mesiac netrpezlivo čakáme na pozitívny test. Dnes mám 21 DC, a MS väčšinou dostávam na 25/26 deň. Od ovulácie ma každý deň pobolieva brucho, no mám pocit že posledné 2-3 dni sa mi to zintenzívňuje, ako keby som už išla dostať MS. ( Minulý mesiac som dostala MS o 4 dni skôr ale to asi kvôli kovidu, inak mávam viac-menej pravidelne +-1 deň). Nemám ani žiadne zmeny chutí, ani prsia ma nebolia viac ako obvykle pred MS, iba cítim trochu väčšiu únavu ale nič dramatické. Keďže nemá zmysel si teraz ešte robiť test, chcem sa opýtať, či podľa vás je možnosť aby som bola tehotná, aj keď mám takéto slabé príznaky ? Alebo je to podľa vás typické PMS ? Ďakujem a prajem veľa šťastia všetkým snažilkám 🙂

simik22
8. dec 2022

Mala si nechránený sex? Mala..samozrejme že môžeš byť tehotna

autor
8. dec 2022

Ešte som zabudla, už nejaký týždeň ( cca po ovulácii) mám problém s hemoroidmi, ktoré som mala naposledy asi pred 4 rokmi.

stellarstar
8. dec 2022

Keď ste mali styk s vyvrcholením do teba a ked ešte k tomu aj plánujete tak samozrejme ze môžeš zostať tehotná. Len ostaň na zemi stáť a prestaň sa viac pozorovať. Hemoroidy s tým nič nemajú, testuj tu ti len test dá odpoveď či si alebo nie si tehotná

janetinka27
8. dec 2022

ahoj, ako urcite tusis, odpoved ti nikto neda a musis teda vydrzat dovtedy, kym bude mozne urobit si test 🙂

alison11
8. dec 2022

Ahoj áno môžeš byť tehotná ale aj nemusíš,sú to aj PMS príznaky aj tehu,ja som takto mesiac čo emsiac dúfala,a chytala sa slamky a potom bola zbytočne sklamaná preto sa nesleduj ak by meškali sprav si rovno test a hotovo.Držím palce.

autor
8. dec 2022

Dakujem vam vsetkym 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre