Ahojte baby, chcela by som radu🙂v piatok som bola u svojej lekárky do teraz som ani šajnu nemala že som tehotná keď som sa jej spýtala že v kolkatom tom som tak odpovedala že v 3 týždni tehotenstva tak by som len chcela vedieť ako sa to vlastne ráta ci od poslednej menštruácie alebo?? Prikladám fotku ultrazvuku že čo sú myslíte vy 🙂ďakujem za každú radu
Podla fotky tak piaty tyzden, teda tri tyzdne od oplodnenia.
@mimi2567 rata sa od poslednej menstruacie. 13septembra som mala posledny menzes cize som 4+6 ,to znamena ,ze v 5tyzdni. Na fotke vyzera tiez okolo 5tyzdna,gratulujem 😍kolko meska menzes?🥰
@leuska1991 menzes mi mešká niakych plus mínus 5,6 dní a ďakujem🥰
to ti povedala nejaku somarinu, alebo ste sa nepochopili. Tyzdne tehotenstva sa rataju od prveho dna poslednej menstruacie. Cize realne 1 a 2 tt este ani zena tehotna nieje. 3tt moze byt ovulacia, za predpokladu, ze ide cyklus podla tabuliek.
Ak ti meska, tak si pravdepodobne min. 4-5 mozno zaciatok 6tt.
Tak si v 5tt alebo sa da povedat 4tt + 6dni. Potom si pozri tabulky ako sa rataju mesiace 😜aj tam je to trochu inak . A gratulujem 🍀
@leuska1991 ja som mala 10 septembra poslednú menštruáciu tak ze som asi v kolkatom plus mínus?? Ak sa smiem spýtať
@mimi2567 5+2tt tojest 6tyzden🥰
@leuska1991 ďakujem 🥰🥰
@leuska1991 len ze ja som mala len 4 dnovu menštruáciu 10.9. Co som sa aj čudovala a vôbec som nepocitovala že sa somnou niečo deje len dva týždne do zadu som si to na sebe všimla ale nevnímala som to ako tehotenstvo, a keď som si kupovala clearblue test pred dvoma týždňami tak vyšiel negat. A zarazu som bola u lekárky a ze som tehotná
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
rata sa to od poslednej ms. Technicky v 3tt si tyzden pred vymeskanou ms. V case ked meska a vacsina zien si robi test su v ukoncenom 4tt a zacinaju 5tt.