Od 29. januára sme si nedávali pozor. Môžem byť tehotná?

lili1950
13. feb 2021

Ahojte žienky s priateľom sme sa rozhodli pre dieťa, takže sme si od 29.1. Nedávali vôbec pozor..
Menštruáciu mám dostať až koncom mesiaca môžem si už spraviť test? Už som nedočkava🤗

petamich
13. feb 2021

@lili1950 no ak mas cca. 28-30 dnovy cyklus ak mas dostat menstruaciu na konci mesiaca tak vo vacsine pripadov (ovulacia okolo stredu cyklu) sa teraz mate snazit a nie testovat 🙂 a ak si ovulovala pred par dnami (ak by si to mala napr. posunute o par dni), tak na test je este skoro

mikasz
13. feb 2021

@lili1950 kedy si mala poslednu ms? Ak mas dalsiu dostat koncom mesiaca, tak teraz si cca okolo ovulacie, takze snazit by ste sa mali teraz a test robit ked ti ms vynecha

sandra151
13. feb 2021

Testuj až keď ti mešká ms

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aneta129
13. feb 2021

@lili1950 pravdepodobne mas este len teraz ovuláciu moja zlatá...

aneta129
13. feb 2021

@beata_k počas 🙃🙃🙃

veronikaszabova
14. feb 2021

Preboha, nastuduj si nieco o reprodukcnom cykle zeny 🤦‍♀️🤦‍♀️ lebo mas obrovske medzere

domka222
14. feb 2021

@beata_k alebo ešte lepšie pred 🤦‍♀️😃

julie19
14. feb 2021

Ak 29.1. bola ešte len predchádzajúca ms tak netestuj ale bež plodiť 🤞😅 teraz je ten čas ... testuj až keď bude ms meškať 🙏

jaskolka
14. feb 2021

Od 29.1 sa snažíte? Keď teraz máš ešte len dostať koncom mesiaca menzes, tak tipujem, že aj minulý mesiac to bolo tak koncom mesiaca. Ak máš pravidelný cyklus, tak zhruba teraz máš ešte len ovulaciu. To nie je, že "chceme dieťa, ideme sa snažiť a bum, som tehotná." pretože zrejme vôbec ste sa netrafili do plodných dni. Sleduj si cyklus, ovulaciu, kúp ovulačné testy. Test si rob, až keď bude meškať menzes

asia83
14. feb 2021

@beata_k 😂

sense
14. feb 2021

@lili1950 kľudne si sprav.... Keď si nedočkavo aj každý deň... Firmy kt produkujú testy sa potesia. 🤪.... Nie je podstatné od kedy sa snažíte ale kedy máš ovuláciu a test najlepšie robiť až keď nepríde ms.... Čiže v tvojom prípade až začiatkom marca keď mas dostať menštruáciu koncom mesiaca

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre