Zdravím, poprosila by som radu. S priateľom som mala pohlavný styk ale s ochranou no keď sa on spravil tak ta ochrana zostala vo mne. Na další deň som si kúpila tabletku Escapelle ale potom dom mala hnačky. Testujem sa denne a stále mi vyjde takýto výsledok. Čo to znamená?
No ja to tiez vidim na tehotenstvo 🤷♀️
@viktoria4747 podľa mňa jasne //, gratulujem
No vyzerá že Escapelle nepomohlo
Ale príde mi že sa len hlúpo pýtaš a je ti jasné čo to znamená 🙂) aj registrovala si sa len teraz aby si sa to opýtala áno?
@viktoria4747 znamena to, ze asi nerozumies pisanemu textu, ked sa musis pytat 🤷♀️
Pravdepodobne áno, si tehotná. Dúfam ze si už aspoň plnoleta.
Joj mna ide rozdrapiť 🤣 baby čo sa snažíme sa môžme aj na hlavu postaviť a niekto nechce a na hneď na jeden krát, ešte aj s ochranou aj s escapelle 🤣
@babushkaem To je tá irónia osudu 😖
Koľko dní máš už takú istú čiarku? A koľko ti už mešká ms?
Takúto ciarku si prajem niekoľko mesiacov...ale poznám sama ten pocit,že som otehotnela "nahodne"
Pokiaľ boli hnačky,tak nezaucinkovala,všetko išlo...preč....
Každopádne gratulujem ....žiadny stres,verím,ze to zvládnete 😊
Znamená to,že si tehotná a nabudúce musí vytiahnuť skôr,než mu zvädne.
Čiarka je viditeľná, ale príde mi skôr šedá, ako ružová. Máš len tento jeden druh testov? Skus si spraviť digitálny clearblue test.
@xena0 Nebolo mi to jasne lebo ževraj keď ukazuje slabú čiarku tak to znamenať tehotenstvo nemusí
@tehotna40 21 mám
@sense Už 3 dni a ms mi nemeškaju lebo mám dostať až o 3 dni
@zuzi0911 Ďakujem ale nechcela som to lebo som v ťažškej situácii momentálne
@7kikuska7 Áno iba tento jeden, skúsim ďakujem
@viktoria4747 určite kup digitálny test a máš to iste ,držím palce aj keď tehotenstvo si si asi neželala ale všetko sa dá zvládnuť, veľa zdravia
@viktoria4747 to je skôr nepravdepodobne,predpokladám že čiarka bude silnieť
@viktoria4747 keď ti 3dni ukazuje rovnako silnú čiarku skús inú značku testu lebo ak by islo o prosperujúce tehotenstvo s rozostupov 2dni by mala byť čiarka silnejšia
@tehotna40 Ďakujem pekne ❤️
@lucylliana zajtra skúsim iný no som zvedavá a ďakujem 😊
Teraz som sa kúpala a vyšlo zo mňa niečo hnedé slizké, nebol to výtok skôr to pripomínalo krv ale bolo toho veľa tak dúfam že som nepotratila 😞
@viktoria4747 ze “testujem sa kazdy den”… toto je tehotenstvo, nie covid…
@viktoria4747 mala by si ist k doktorovi 🙂
@viktoria4747 to hnede slizke moze byt vysledok uhniezdenia...
@babushkaem áno my sme jakživ ochranu nepoužili dva roky ideme na plno a nič.🤔
@viktoria4747 3 dní máš stále rovnaký výsledok testu? Koľko dpo si? Kolko je to od styku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@viktoria4747 Je to pozitívny test. Čiže tehotenstvo.