Očakávaná menštruácia a urobený tehotenský test

8. feb 2023

Dnes mi mala dôjsť ms .žiadne špinenie , a tak som si urobila test . Niečo sa mi tam zazdalo tak som pozerala jak blázon a zobrala som a svetlom podsvietila ak by to bol kanálik ten by pod svetlom nebol vidieť však ? O bábo sa nesnažíme no manžel pred týždňom povedané bol doma som 31 deň cyklu

janetinka27
8. feb 2023

nerozumela som uplne, ale ak bol manzel pred tyzdnom doma a snazili ste sa, tak na teste nic este nebude. a musela by si mat v tom case alebo potom ovulaciu

autor
8. feb 2023

@janetinka27 manžel bol doma v čase povedané ovulácie neviem ktorý deň bol už sa v tomto vôbec nesledujem . No len včera , dnes mala dôjsť ms a nič ani len náznak čo mávam aj 3 dní pred a urobila som len tak test mala som doma ešte jeden keď presvietim je vidieť ale neviem či pod svetlom by bol vidieť kanálik

veronikaszabova
8. feb 2023

Nic nepodsvietuj. Ak tam bude ciarka, bude tam. Ak nepride manzes, po par dnoch otestuj zasa.

zmrzlinka2021
8. feb 2023

Netreba filozofovat nad tym, ci je to ciarka, ci kanalik. Pockaj 5-6 dní, sprav si test a uvidís.

autor
8. feb 2023

Akože je mi jasné že ak to má byť tak to tam bude ak nie tak ms dôjde s meškaním len som z toho troška mimo 🙈 niekedy som čítala že ak je to kanálik tak nepresvieti že není vidieť alebo ako to napísať počas tehotenstiev som testovala rovnakým testom ako teraz a nerobili mi falošných duchov ani nič podobné

majka_3
8. feb 2023

Véd hod foto testu

emmik46
8. feb 2023

Daj foto ,zhodnotime to

autor
8. feb 2023

Nedá sa to odfotiť .niečo sa mi tam zdá ale je to zle vidieť a odfotiť ešte horšie

emmik46
8. feb 2023

Podľa mňa kanalik, ale o par dni keď skúsiš tak budeš vedieť

autor
8. feb 2023

@emmik46 a kanálik keď presvietim by nemalo byť vidieť či ? . Radšej keby bol kanálik čo by mi tieto testy robili prvý x ale ak to není kanálik už nech je ako má byť

majka_3
8. feb 2023

Načo stále riešiš presvietenie...aj kanalik je vidieť pod svetlom...
Je to ružové? Ak šedé je to jasné, kanalik

autor
8. feb 2023

@majka_3 asi preto aby sa tu ostatné ako ty nenudili 😂. Čo sa týka farby mi je úplne jasné .nespadla som z jahody . Skôr bola otázka či je vidieť kanálik keď presvietim

majka_3
8. feb 2023

Normálne som sa ta opýtala, načo stále riešiš presvietenie....nejaka zla otazka???? ale keď si taka tupá a nevieš normálne reagovať tak si sviec na testy ďalej 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🖕

emmik46
8. feb 2023

Neviem o tom nič že pri presvieteni nevidno kanalik.....ešte som to nepočula, ale všetko je možné....ja tam vidim kanalik, ale samozrejme môžem sa mýliť....a nech to je hlavne podľa tvojich predstáv....

janka_01
8. feb 2023

Áno, kanálik je vidno aj keď ho podsvietiš. Už s tým mám skúsenosť

autor
8. feb 2023

@majka_3 reagovať nevieš akurát ty . Ty tu máš zapotrebu hneď byť tá navrchu . Možno by bolo prečítať pravidlá MK . Pekný deň

autor
8. feb 2023

@janka_01 ďakujem táto odpoveď je pre mňa super . ♥️

autor
8. feb 2023

@emmik46 riešilo sa to kedysi v jednej skupine že keď sa podsvietila test že kanálik by nemal byť vidieť . Nemala som túto skúsenosť preto sa pýtam . Diskusiu by som určite teraz nenašla

andrea_r016
8. feb 2023

kanálik vidno, keď ho podsvietiš..niekedy ho vidno aj voľným okom a javí sa do siva alebo biela čiarka

autor
8. feb 2023

@andrea_r016 áno to viem že je taký šedý mala to kamarátka mysliac že je tehotná lenže toto moje je také divné 🙈 zdá sa mi to že to ide do ružová . No nevadí už len počkať zo 3 dní alebo otestujem až v nedeľu ak nedôjde Ms

diewcatqoo
8. feb 2023

Tvl, ze "manzel bol doma" 😳😀

bejbs123
8. feb 2023

To je negativny test,asi viac k tomu netreba napisat

autor
8. feb 2023

@bejbs123 áno tak ho aktuálne aj beriem .a hlavne aj tak vyzerá na fotke no niečo sa tam črtá ale nevadí počkám , uvidím

autor
8. feb 2023

@diewcatqoo Tvl. Omg áno manžel bol doma a čo ??? Úplne zbytočný komentár fakt 🙊🙊🙊🙊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre