Vidim tak slabu čiarku vidite to ?
Žiaľ ani ja nič nevidím, skus ešte neskôr otestovať
ved sa otestuj ked ti bude meskat naco popredu
Ani ja nič nevidím
@alina765 mne sa na prvej niečo marí ale strašne slabunko 😔 joj moja stále sa nedarí?
@klaudiadia99 Stale nič😭😭 už ma to aj prestavať baviť
@alina765 no na nej trošku niečo vidím a ty normálne vidíš niečo? Och ti verím tak šup šup po MS ak príde tak na nejaký pekný víkend oddýchnuť si s partnerom a uvoľniť sa, nemyslieť na to až tak a zadari sa ✊✊
@alina765 ja ano na tej vrchnej troska takto som to mala aj ja 2 dni do ms skus krajsie odfotit ten test
@srdiecko99 je rozmazana fotka trocha
@alina765 skus krajsiu fotku
@srdiecko99 ?
Nic. Negatívny test
@alina765 nič tam nie je. čo tak ísť trošku do prírody na prechádzku? načo myslíš stále na možné tehotenstvo? veď ono to príde v správnu dobu, neboj sa.
nie
@alina765 nechcem ti dávať falošné nádeje, ale ja vidím. Koľko DPO si? Držím palce, nech zosilnie
@zuzana111984 cca 11 12 dpo neviem snazily sme sa cely mesiac😂😂ms mam dostat 21.5 ja to tam tiez vidim aj ostatne babenky videli dalsej skupinke 😐 uvidime ci bude silniet..
@alina765 moc ti to prajem, tiež som mala MA v decembri, ale pred rokom. A tento test si robila ráno či teraz poobede?
No ja neviem, daco tam vidim, ale zase, ked som tehotna naozaj bola, tak 11-12 dpo uz bola jasna ciarka, ked nie, nie. Naposledy tusim uz 26 DC, inak mavam cykly 29-30, ked je lepsi mesiac a ked horsi, tak 36 dni. Ale ja si meriam bazalnu teplotu a podla nej viem, kedy je ovulacia a kedy mam menzes cakat a kedy testovat najskor.
@zuzana111984 poobede
@zuzana111984 ja tam tiež vidím slabucku / @nevenka
@sandramahutova Jej ☺tak len nek zosilnie❤
@alina765 držím moc palceky 🍀
@sandramahutova Bjde zajtra uz silnejsia ? Ci radšej počkam
@alina765 osobne si myslím,že radšej nejaké 2 3 dní počkať. Už by to malo pekne vidieť potom 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@alina765 nie