O 4 dni mám dostať menzes a mám bolestivé prsia

4. okt 2021

Čau. Žienky vy tu viete úplne všetko.O 4 dni mám dostať kramy, mám citlivé veľmi bolestivé prsia a je mi na odpadnutie. Aký test si mám kúpiť, aby som zistila či som v tom? Clearblue je dobrý? Ak by som bola náhodou v TOM, ukáže mi aj koľko dni. A keď mám dostať kramy a ja ich dostanem tak potom už nebudem tehotna?

syslik81
4. okt 2021

ms mozes mat aj pocas tehu .. malopravdepodobne ale stava sa .. no je normalne ze pred ms byva zenam zle.. nizky tlak pocasie strs etc .. ulavy sa az pridu -to uz tehotna pravsdepodobne nebudes.. s testom pockaj az keby si ich nahodou nemala ... a clearblue neukazuje kolko dni si ..

autor
4. okt 2021

@syslik81 nikdy mi nebolo tak ešte ako mi je posledné dni. Keby som náhodou bola v tom a dostanem kramy, tak nepotratim? Myslím biochemické

syslik81
4. okt 2021

ak dostanes kramy podla mna v tom niesi .. proste sa ludom telo meni a aj priznaky MS .. kazdopadne ak by si neakym zazrakom bola adostala ms tak nie nepotratis

autor
4. okt 2021

@syslik81 Dakujem nebola som si istá!

ailiba
4. okt 2021

Ťažko povedať 4 dní pred MS je dosť skoro....ja by som ešte netestovala, hlavne keď nevieš, kedy bola ovulka. Ci musíš to vedieť čím skôr? Podľa mňa clear blue patri k najlepším... Avšak keď nič neukáže, tak skus zopakovať za pár dní...

autor
4. okt 2021

@ailiba idem si kúpiť clearblue. Ak náhodou mi ukáže že som a potom dostanem kramy. Naozaj to nebude vadiť? 🤷‍♀️ Bojím sa

janai1
4. okt 2021

Co na tom nechápeš? Ak dostaneš MS tak tehotná nebudeš na 99% aj keď ti test ukáže že si.... Preto sa nemajú pred MS robiť testy

luciannka83
4. okt 2021

Prsa ma vzdy boleli pred ms. A je jedno aky test. 10tka by z ranneho mocu mohla ducha ukazat

ailiba
4. okt 2021

To je otázka... Ťažko povedať. Môže sa stať, že bude pozitívny, príde ms a bud zostane pozitívny, alebo aj nie. Preto by som radšej ešte cakala.
Ak nepríde ms, tak testovať deň po vynechani.

autor
4. okt 2021

@ailiba kúpila som si 6 testov a všetky vyšli +

ailiba
4. okt 2021

Gratulujem, ale zbytočne si si urobila toľko naraz... Stačili by dva😉 a obden zopakovať. Držím palce. Daj fotku, nech sa pokochame? 🙏😉

autor
4. okt 2021
autor
4. okt 2021

Dakujem 🙂 dúfam, že nepríde Ms

ailiba
4. okt 2021

Super, tak to máš dosť silnú ciarku, na to, že by mala prísť ms až o 4 dni👍... Podľa mňa už nepride😉. Srdečne gratulujem 🙏💗

autor
4. okt 2021

@ailiba veľmi ti Dakujem 🙂 si milá a môžem ešte otázku? Keď mám dostať menzes o 4 dni tak môžem ísť zajtra na gynekologiu na odber krvi? Aby sa potvrdilo tehotenstvo? Či si myslíš, že bude lepšie keď nepôjdem? Nemám skúsenosti :(

kiki68
4. okt 2021

Zavolaj si na gyndu oni Ta objednaju. Predpokladam ze do 2 tyzdnov nas termin. S tym 2-3+ uz budes na tej kontrole tak 6/7tt a bude aj cosi vidiet. No co , tehotna si . Ja som to mala rovnako, prsa citlive az prilis, zacalo mi byt divne sem tam. A potom este dva tyzdne mi bolo tak ako keby mam dostat kramy alebo chripku. Dnes je z toho Alex 😂

autor
4. okt 2021

@kiki68 jeeej 🙂 to je super. Veľmi by sme sa potešili ale akosi sa bojím, že Ms príde a nebudem tehotna 🥶

ailiba
4. okt 2021

Rado sa stalo🥰. Kľudne zavolaj gynekológovi a povedz mu, či ti neurobí krvný test... Ale neviem prečo to chceš? Ak nemáš výnimočné silné bolesti, alebo nespinis, či nekrvácas, tak by som radšej ešte nič neriešila.
Ale keď máš pocit, že príde ms, tak je to normálne. Ja som to tiež tak mala. Dala by som ruku do ohňa za to, že už už dostanem.... A nič som nedostala.
Takže, ak ti môžem poradiť, tak ešte počkaj... Určite to dobre dopadne👍... Ciarku máš veľmi peknú. Radšej si rob obden test, či tam čiarka stále je. Aj keby ti zajtra ráno z krvi vyšlo tehu (co by ti určite vyšlo), tak nebudeš mať istotu, či nedostaneš ms🤷‍♀️... Treba verit🤞. Držim palce a hlavne pokoj😇

kiki68
4. okt 2021

Hlavne sa nevydes, mne prislo kazde tehu take nieco, proste ruzovy vytok par dni. A potom to zrazu preslo a bolo tehu. Ako Hanson babo stratila, ale to nema nic spolocne s beznym tehu, ti je nieco v mojej genetike ( porucha tvorby placenty) a tak som teraz pri poslednom tehu tiez hystercila. Ale vsetko oki. Podla mna Ti nic nepride. Ja som myslela, ze budem v 5tt na kontrole a tam bum 8tt a srdiecko uz bilo. Drzim palce, daj nam vediet , ze ci budes uspesne tehulovat

autor
4. okt 2021

@ailiba Dakujem ❤️
@kiki68 Dakujem ❤️
Dám vám vedieť

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre