Nuda v čase karantény? Tehotenstvo alebo len domýšľanie? Príznaky tehotenstva alebo PMS?

okm221
25. mar 2020

Ahojte, mame tu čas, kedy sa mame všetci zdržiavať len doma. S tým spojená súvislosť, že stále len rozmýšľam nad bábätkom. V minulosti som už prispela sem do diskusií a stresovala, tak ma neodsudzujte, že zas píšem 🙂 ale snažím sa skontaktovať s babami s podobnou skúsenosťou. V minulosti sme sa snažili s priateľom, potom prestali, potom zas a tak to ide dookola. Všetko už nechávame na náhodu. Snažíme sa o zdravý životný štýl už nejaký ten mesiac, obaja sme schudli cez 10kg. Menzes som mávala nepravidelný, ako som schudla sa mi spravidelnil, dokonca som minulý mesiac dostala MS o 5 dní skôr. Vždy mam PMS veľké bolesti prs, nervozita atď. Tento mesiac zas ale vidím zmeny. Zostava mi 2 dní do MS, žiadne bolesti prs, už to mi bolo divne. Posledne dni som unavena až priliz, hocikedy ma cez deň len tak odpáli, čo nikdy tak nebolo. Bolo mi zle, jemne bolesti v podbrušku, prestala mi chutiť káva a stále to tak je. Test ešte nechcem robiť do dňa MS. Zaujímalo by ma ako ste to mali vy? Aj vy rozmýšľate, keď sa nudite? Aké ste mali vy príznaky tehu? Odlišujú sa od PMS?
Bola by som rada aby ste sa zapojili do diskusie, aby sme si skrátili dlhé chvíľky doma, medzi nami dievčatami, ďakujem 😉😉😉

kukulienka83
25. mar 2020

Podľa mňa si tehu 😉...držím palce...

n820p
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deean
25. mar 2020

@n820p "Bez snazenia, na prvykrat" - to je super, gratulujem, mnoho zien ma toto stastie, ale potom su tu take zeny, ktore vytaca konstatovanie tych zien, ktore otehotneli "bez snazenia, na prvykrat", aby na to tie druhe nemysleli, a ze to pride v spravny cas...
Nepisem to v zlom, ale mam uz svoje za sebou. Takmer kazda, co nemoze otehotniet niekolko rokov, to uz riesi, beha po doktoroch, podstupuje bolestive vysetrenia, kazdy mesiac je na dne, ked pride menzes... a potom ze NEMYSLI NA TO!

deean
25. mar 2020

@okm221 Drzim palce, testovat mozes aj zajtra rano, v dni okolo menzesu uz moze ukazat. K tym prsiam - mna vacsinou bolia hned od ovu az do zaciatku menzesu, a posledny cyklus ma boleli omnoho menej, a zacalo to az nejake 3-4 dni pred menzesom, tiez mi to bolo cudne, ale podla tohto by som sa uz neriadila. Niekedy bolia viac, niekedy menej, a kratsie, je to vsetko zalezitost hormonov.

domcci72
25. mar 2020

@okm221 vyzera, ze si tehotna, gratulujem

okm221
autor
25. mar 2020

@deean súhlasím úplne 👍

okm221
autor
25. mar 2020

@deean celkom sa bojím testovať, lebo už som toľkokrát testovala v minulosti, bojím sa ze príde ďalšie sklamanie...

n820p
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
okm221
autor
26. mar 2020

@sandra151 už minule keď som sem písala, tak ma kritizovali, že moc na to myslím a chytali ma za slovíčka. My sa nesnažíme dlho, a sme mladí tak ešte to neberiem tak tragicky, ale keď vidím keď sa niekto fakt dlho "snaží", isto by som nereagovala tak ako niektoré ženy ktorým sa to podarilo na prvý šup, že majú hlúpe reči. Viem sa do vás vcitit 🙂 a držím palce

okm221
autor
26. mar 2020

@sandra151 menzes by som akurát teraz už mala dostať, tak sa po hrávam s myšlienkou si urobiť testik, ale ešte počkám radšej. My sme v minulosti riešili to ze mi menzes meskal cca 3 týždne co sa mi nikdy v živote nestalo a doteraz neviem čím to bolo spôsobené, bola som na odbere hcg asi po 4 dňoch od začiatku krvácania po 3 týždňoch meškania a hodnota bola 8, lekár povedal ze je všetko oka a na kontrole sa mi pomaly začínala ovu, ja si ale aj tak myslím ze šlo o skorý potrat, lebo nikdy v živote sa mi to predtým nestalo a na teste bola slabá čiarka predtým... On povedal zevraj nie, ale po toľkých dňoch už mohlo hcg klesnúť. Všetko je tak ako ma byt, telo prijme zárodok keď je na to pripravené 🙂 uvidíme snáď nám pán bozko dopraje. V každom prípade sa ozvem určite ako sme dopadli tento mesiac

ledgerka
26. mar 2020

Ja som robila test po 2 dnoch meskania ale to uz bolo iba potvrdenie. Pocity boli divne, unava obrovska, uz mi bolo aj tak jasne ze sa zadarilo.

okm221
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre