Dobrý deň potrebujem radu...
25.3. som v noci dostala menzes..a skončili 27.3.
Problem začal 26.3. s tym že som mala nizky tlak a bolo mi nevoľno..čo pretrváva až do dnes...je to take dosť neprijemna situácia ( točenie hlavy, zahlievanie pred očami, závrat) a mala som včera aj hnačku v noci inak som cely čas mala zapchu...neviem či to môže byť vyroza alebo tehu...test som si robila dnes rano o 7:20 a vyzeral byť negat. Tak či mam isť k obvodnej alebo čo mam robit som už z toho na nervy 😣🙏
A môže znamenať pichanie v podbrušku na lavej strane nachladnutie?
Ja by som to neodkladala prave kvoli sviatkom,tak chodte na pohotovost…nie som lekar ani nemam take vzdelanie,ale na lavej strane moze byt podla mna cokolvek, pankreas,zaludocny vred,mocove cesty,mechur,oblickovy kamen,cysta…podla toho co ste pisali zapcha-hnacka,tie bolesti mozu byt aj z toho-moj nazor
Pijes dost tekutin? Nezjedla si nieco stare? Aky tlak je nizky?
@stanulienkat no určite nie to si pozerám na všetkom 🙂 a tekutin dost to je to že aj z toho mi je zle keď vela pijem tak mi ostane proste tažko od všetkeho..nič mi nechuti...a hnačkovala som len raz ale nevoľnosť pretrvava skoro dva tyždne nemam bolesti krče len nevoľnosti
Tuto noc som vypila flašu magnezia mineralky a rano na vracanie
@luli552 moze to byt crevna viroza...cokolvek. S tym spojena dehydratacia a pokles tlaku. Mas TK pod 100/60? Kup si probiotika, dietne sa stravuj. Vodu po glgoch, nie velke mnozstvo naraz.
@stanulienkat no presne aj ja si myslim že to bude dačo take...len ma strašili že viroza nezvykne byt 2 tyždne tak som začala stresovat
@luli552 takéto príznaky môže spôsobovať nedostatok červených krviniek čiže železo
@laurikalalinka ďakujem vám skusim teda Železo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@luli552 urcite chodte k obvodnemu ved na to doktora mame