Včera som si robila tehotensky test a dnes zas. Brali mi krv včera ale vraj mám veľmi nízke hcg. Myslíte že je tam nejaká šanca? Pridavam foto testou
Ja som mala na 8mi den tiez uplne slaby na 10ty den hcg len 40 a uz taham krasny 6ty mesiac. Mne hcg zo zaciatku tiez pomaly stupalo a potom naraz sa nejak vysvihlo.
Ahoj ja som po vklade na 14 deň mala hcg 6300 a potratila som
Boze baby...myslim na vas vsetky.... ja zbieram odvahu na dalsi vklad...naoolko sa to 2x nepodarilo 😭
@lapaloma1987 ahoj tiež som na tom tak isto ako ty, tiež neviem nájsť odvahu a bojím sa keďže mame len jedného mrazacika, vy ste ako na tom?
@monika12323 my mame este dvoch mrazacikov.... okolo mna same tehotne baby.... az by toto nevyslo asi by som to nezvladla 😭🙏 kolko krat si ty mala ket? Kam chodis do car? My do bystrice
@lapaloma1987 aj my chodíme do bystrice, mala som 1 ket prvý
@lapaloma1987 kamoska mala 9ivf a nakoniec prirodzene vyslo
@nikusiak9 9 ivf je už na pri veľa podľa mňa, ak to nejde, netreba ho siliť na silu, bude ako ma byt, ja by som určite nešla 9 krát
@monika12323 to sme sa mozno aj stretli... aj si sa rozhodla kedy ides na ket?
@lapaloma1987 možno že aj áno máš fb? Tam by sme mohli popísať ak chceš. Čakám na výsledky z hematologii v pondelok už by som ich mala mat. A ty
@monika12323 ja cakam na vysledky z genetiky...a stale neprisli 🤷🏼♀️ nejake testy robili aj v centre ale kedze som na ket nesla tak vysledok neviem... cakam na tu genetiku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vivi33 Kolko dni ti meska ms?