Nízke hCG a na testoch slabá čiarka

rsimoneees
5. jún 2021

Ahojte zienky , prosím Vas máte niektorá podobnú skúsenosť ?
Ide o to že od 10dpo mi začala vychádzať na teste druha jemná čiarka až po 13 dpo - čo bolo včera a bola už dosť viditeľná a najsilnejšia oproti tým predchádzajúcim . Vo štvrtok 3.6 som bola na HCG (viem že skoro ) ale keď som mala možnosť išla som , lebo hneď stresujem či to neni mmt ale podobne . S tým že hodnota vyšla 4,34 čo doktorka povedala že to beru ako máličko pozitívne . Ale keď sa pýtala kedy bola posledná MS tak to mne aj sedí na tu výšku HCG .
Dnes však ráno test vybledol . Tak som vysadila aj progesteron , meriam BT a tá bola 37,3. Je podľa Vás ešte šanca alebo už je to stratené ?🥺

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luckalukas_1
5. jún 2021

musis ist na kontrolny odber krvi na hcg, z testu sa neda povedat ci stuplo .. mne tmavli ciarky uplne minimalne a pritom hcg stupalo az do nebies .. najprv som mala hcg 722,3 a o dva dni uz 1733 a ciarka na teste skoro vobec nestmavla 🤷 jasne ze som si robila starosti pre tie ciarky ale vidis ze intenzita ciarky nic neznamena 😊 drzim ti palce, nech to dopadne dobre

rsimoneees
autor
5. jún 2021

@luckalukas_1 Ďakujem ti pekne za odpoved ☺️O týždeň mám kontrolný odber tak stresujem . Jasne že každé telo je iné. A ja už vonkoncom niesom učebnicová 😃
Tak som zvedavá ako dopadnem , snáď leb nie mmt a podobne

luckalukas_1
5. jún 2021

@rsimoneees ja som tiez nechapala preco mi ciarky netmavnu, ked hcg stupa do bludu, ine zeny maju viditelne tmavsiu ciarku uz na druhy den a ja nic 😃 a dnes som uz 14tt+2dni, tak hlavne klud, kym nemas potvrdene zle vysledky tak si nerob starosti, stres skodi 🙂 a ja by som progesteron nevysadila, ja som brala progesteron do 12tt len tak pre istotu 🙈 este mam doma 3 baliky proges. cipkov Amelgen, ak by ti trebalo rada darujem

monka105
5. jún 2021

Baby, táto diskusia mi úprimne dodala nádej, že aj keď mi čiarky netmavnú, neznamená to, že mi nestúpa hcg ani v krvi. Už som bola úplne opustená, že mám asi mimomaternicové alebo sú tie čiarky iba náhoda. 🙈 ďakujem ❤️❤️💫

any_soj
5. jún 2021

@rsimoneees hlavne nevysadzaj progesterón, je dôležitý. A už vôbec nie preto, aby si si zmerala teplotu. Za 1.to čo si dnes namerala, nebola bazalna (keďže si predtým bola na záchode, robila test, ... Tak nemohla byť meraná hneď po otvorení oči, ešte v posteli), za 2.samotna bazalna teplota ti nič nepovie, dôležitý je jej vývoj - od predovulácie, cez lutealnu fázu a neskôr 3.ked aj vysadis utrogestan, ešte teplota zostane ním ovplyvnená

rsimoneees
autor
5. jún 2021

@any_soj prosím ? A to ty máš odkiaľ že som nemerala hneď po otvoreni oči ?? Jasne že merala . Keď som sa zobudila o 5:50 a podotýkam nevstavala som predtým … bola 37,3. A taktiež viem že progesteron zvyšuje teplotu ale aj nemusí .. ale vysadila som ho dnes 😀🙄nech sa teda spustí MS keď test vybledol skoro úplne .. aj keď nechápem ako zo dňa na deň takto sa to aj stane , ale čo už . Taký je život 🙂

any_soj
5. jún 2021

@rsimoneees prepáč, ja som to nemyslela v zlom 🙂 pointa bola že určite nevysadzuj progesterón, kým ti to lekár nepovie. Napísala si, že si vysadila a že bazalna bola toľko a toľko - zle som pochopila, myslela som, že si to napísala v poradí. Prepáč. Každopádne ale platí, že jedna hodnota BT, tak, ako si ju napísala, nehovorí vôbec nič - nejde o absolútnu hodnotu, ale o vývoj grafu. Plus ak bol vyblednutý len jeden test, mohol byť aj chybný, hcg pokiaľ viem klesá postupne.

rsimoneees
autor
5. jún 2021

@any_soj jasne nič sa nedeje 😊graf vyzerá takto nejako

any_soj
5. jún 2021

@rsimoneees wow to je parádny vzostup. A ani prípadný pokles o niekoľko desatín by ešte nemusel znamenať nič zlé. Nech vám to s drobcom dobre dopadne.

rsimoneees
autor
5. jún 2021

@any_soj ďakujem veľmi pekne 😔🙏🏽

dandyka136
1. júl 2021

Dievcata citam komentare o tych ciarkach ze niektorej nesilneli, myslite ze aj toto je v pohode? 🙂 Silnie mi kazdy den, mam 5 meskanie. Ten horny je z dnesneho rana

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre