Nízke hcg a meškanie menzesu

ninush123
27. júl 2017

Ahojte,píšem len aby som vedela ci ste sa stym niektorá stretla.mrcha mi mešká viac ako 10 dni,co sa predtym nikdy nestalo max 1.den,hcg mi vyšlo nad 2... viem je to velmi nízke,test prvy negatívny druhý pozitívny ale po cca pol minutke druha čiarka zmizla,mam obcas slabé bolesti v podbrušku,som furt unavena cca dozadu mi bolo asi 3 dni zle myslela som si ze viróza pretože mi bolo na zvracanie a nemohla som nic do seba dostať,ale lekárka mi virózu nepotvrdila.ja osobne si nemyslím ze som tehotna ale chcela by som vedieť aj vaše skúsenosti,a este dodatok zajtra idem ku gynekologičke,takze ta mi to upresni ale chcela som vedieť ci máte niektorá podobnú skúsenosť,určite sa budete pýtať ako viem výšku hcg ked som u nej este nebola,mam známu lekárku ktorá mi len vzala na hcg krv 🙂 dakujem všetkým za názor a skúsenosti 🙂))😉

14hviezdicka12
27. júl 2017

@ninush123 ahoj. Kolko ti vyslo hcg "nad 2" ? Minimalna hranica je 5 co je cca v 3 tyždni ..

ninush123
autor
27. júl 2017

@14hviezdicka12 povedala mi iba ze nad 2,takze 5 to určite nebude,dakujem velmi pekne 🙂 len som niekde čítala ze baba mala 2,33 a bola tak iba ci sa niekto taký nenachádza aj tu .

14hviezdicka12
27. júl 2017

@ninush123 no mozes byt aj taky pripad kedy bola oneskorena ovulka 🙂 skus si kupit ten digitalny test clear blue ak budes tehotna ti ukaze aj kedy si priblizne otehotnela ;) ja som to mala tak podobne po 2 tyzdnoch mi ukazalo ducha a po 3 tyzdnoch som mala hcg len 81 a mam odchylku 2 tyzdne co je v poriadku koli oneskoreneh ovulke 🙂 a to ci je mozne ze si tehotna musis vediet len ty ;) vela stastia

ninush123
autor
27. júl 2017

@14hviezdicka12 Noo možné to je 😀 takze preto sa Radim,dakujem krásne toto som nevedela 🙂) ten test kupim v lekárni ? Aj vam veľa štastia vidím ze v decembri budete mat svoj vianočný darček 🙂)

14hviezdicka12
27. júl 2017

@ninush123 ano v lekarni je cenovo drahsi ale tiez som ho vyskusala 🙂 ale aspon uvidite na com ste 🙂
Ano v decembri nas čaka krasny vianocny darcek 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre