Dobrý den, som 3 mesiace po porode, lekár mi na preventivke našiel na maternici gestacny vak zodpovedajúci 5+1tt, ale HCG veľmi nízke, len 98 😒 Asi tam nie je sanca na to, ze to zmeral zle a som v nižšom týždni (menzes som ešte nemala) a môžem mať klasické zdrave tehotenstvo? Nediskutovala som o tom s nim, lebo výsledky HCG som sa dozvedela az poobede, keď už neordinoval. V pondelok idem opäť na HCG, aj keď asi tuším, že to nedopadne dobre. Asi potrebujem len povzbudiť.... dakujem
@leliah úprimne a bez emócií... Nieje to dobré, teda bolo by fajn ak to odíde samo bez kyretu. Čo sa zrejme aj stane. Potom pri krvácaní popiť alchemilku. Nasadiť vitamíny ak plánuješ tehu a podarí sa to. Ja som prišla o 3 bábätká, a nakoniec máme zdravého synčeka. Netreba zúfať.
Ja být tebou tak počkám, jaká bude druhá hodnota.Ja měla u druhého hcg 36 a bylo to prosperující těhotenství.Budu ti držet palce.
@anicka2888 Ďakujem 🥰 Ale už od rána krvácam, tak je to asi lepšie, snáď nabudúce 😇
@leliah To mě moc mrzí:( Hlavně ať jsi v pořádku a držím palce ❤️
@anicka2888 Ďakujem 🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.