Ahojte baby chcela som sa opýtať doktorka mi robila cytologiu a povedala že mam nizku sliznicu a mam pocit že som tehotná ohrozuje to aj to dieťa alebo je to bežné?
Alebo na začiatku to je tak a potom sa zvýši alebo?ďakujem
@veronikaszabova ďakujem
@veronikaszabova a ešte som chcela ze ak mi doktorka brala krv tak moze byt možnosť ze by som bola tehotna aj kebyze by som mala nizku sliznicu
Ved počkaj na výsledky z krvi..
@dzulaaa pochybujem
@veronikaszabova ako ze pohybujete?
@dzulaaa sliznica ak je nizka, nema sa kde vajicko uchytit. Preto musi byt vysoko.
Kolko ti meska, ked ai myslis, ze si tehotna?
Mne bolo potvrdene tehotenstvo v 7tt, tiež som mala nízku sliznicu. Tehotenstvo prebehlo bez komplikácií.
@dzulaaa prave som citala tvoju minulu diskusiu - preco si neurobis test?
@veronikaszabova uz skoro 15 dni
@veronikaszabova ja som si robila furt jedna tak ja uz som stoho na nervy ako kebyze som tak jasne ze by som bola rada ale ked neviem ze co ci si to hormony s antiki alebo ze ci som tehotna vsak ja uz neviem a este mi aj krv brala a ked bude negatívna
Ak som tehotná tak to sa nemusi hned ukázať
@veronikaszabova este mi povedala ze mam nizku sliznicu meskaju mi uz asi 15 dni mozno aj viac ja to uz radcejj ani nepocitam ale mam to zapisane od kedy mi meskaju
Preto vobec neviem ze co mam robit
Vsak uz som stoho chora
Robila som si test ukazal jednu tak ja neviem a myslim ze aj ta krv ukaze negatívnu ale ze to nemusí hned ukázat to tehotenstvo neviem ze ci v krvi nemusi hned ukázať ja neviem aspom kebyze mi viac o tom gynda povie tak by som vedela nacom som vsak som sa aj pytala ale co mi ona povie ked tiez nevie ci som tehotna aj na sone som bola a nic proste tak ja uz neviem pisu ze sa da oťehotniet aj antikou sestrička mi povedala ta co tam bola ze aby som necitala blbosti ze aby som sa nestresovala tak ja uz fakt neviem
@veronikaszabova hlavne sa bojim ze ak mi da tu vyvolavacku a mozem byt v tom ze ci to neublíži ja uz neviem bud to alebo to vsak uz som stoho na nervy neviem vobec co mam cakat
Po 15 dňoch by test ukázal a v krvi by to tiež vedeli určite.. Načo chodia ľudia k tým doktorom, ked im aj tak neveria 😏
15dni mešká na 100% by uz z krvi zistili tehotenstvo 🙈
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dzulaaa sliznica musi byt vysoka, aby sa vajicko uhniezdilo. Nie nizka.