Nevyšlo to?

dyzerka
24. nov 2022

Ahojte,
už som tu pár krát písala, najprv mi meškala menštruáciu 5 dni robila som testy a 2 vyšli pozitívne jeden digitálny a potom aj paličkový. Dnes mi prišla menštruácia silna a veľmi bolestivá..Smutná som z toho dosť, ale myslite že to môže byt nejaký problém vo mne alebo jednoducho to len nevyšlo tentokrát ?
Ďakujem za normálne odpovede 🥲

mikadooo
24. nov 2022

@dyzerka koľkatý krát sa ti to stalo? Ak prvý, tak áno, je to žiaľ dosť bežné a nemusí to vôbec nič znamenať. (Niečo proste nebolo ok a telo si to vybavilo samo).

dyzerka
autor
24. nov 2022

@mikadooo áno prvý krát

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dominika1922
24. nov 2022

Mne sa to stalo minulý mesiac. Nie je to nič neobvykle

ankare
24. nov 2022

@dyzerka mrzí ma to 😔 stáva sa to často veru. 😔 Aspoň sa cistis sama, to je super. Neboj, dobre bude. Silno držím palce!

dyzerka
autor
25. nov 2022

@ninka297 ďakujem ☺️

dyzerka
autor
25. nov 2022

@ankare ďakujem pekne 🙂

ankare
27. nov 2022

@dyzerka ako sa máš? Ešte krvacas?

dyzerka
autor
27. nov 2022

@ankare ahoj, nie po 2 a pól dňoch to prešlo a potom už krv bola iba hneda

ankare
27. nov 2022

@dyzerka kedy ideš na kontrolu?

dyzerka
autor
27. nov 2022

@ankare no ja sa dostanem budem rada ak vo februári, ja sa nachádzam momentálne v zahraničí a tu tieto vyšetrenia robí obvodný lekár a niečo takéto sa tu takmer vôbec nerieši bohužiaľ

ankare
27. nov 2022

@dyzerka divné,krátko si krvacala. Ako sa cítiš? Keď si spravíš test, je negatívny?

dyzerka
autor
27. nov 2022

@ankare ja ako som dostala to krvácanie som test ani nerobila mala som úplne take pocity negatívne v sebe že to nevyšlo tak som další ani nekupovala, mala by som?

ankare
27. nov 2022

@dyzerka ono aj po potrate dlhšie môže test falošne ukazovať pozitivitu, lebo hcg hneď neklesne. No ja by som stále mala pochybnosti, keďže si krátko krvácala. Sprav si, za to nič nedáš.

dyzerka
autor
27. nov 2022

@ankare zajtra pôjdem kúpiť a skúsiť môžem ved už druhý deň nekrvacam 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre