Cawte babulky...poviem Vám môj pribeh
Minulý Mesiac som mala bolesti na ľavej strane podbruska,pichanie do maternice l..rozhodla som sa nedobrala Blistro HAK (3.mesiac som ho brala) aby MS skôr prisla,ajtak bolo a uplne sa mi ulavilo.
Po konzultácii s lekarkou som lieky zacala az na 9.deň (odporučila použiť i inú Ochranu,ktorá nebola keďže som dúfala že sa niečo Predsa len môže zadarit...
V poslednej chvíli som zistila že ja mam len tie 4tbl.čo som minulý mesiac nedobrala..
Tak zrovna lekárka neordinovala par dni... Tak som ostala bez HAK...
Priatel prišiel po pár Týždňoch domov na týždeň ..tak viete ako to býva... Cucky-mucky viackrát.. Všetko Naplno... Cez ten týždeň som bola ozaj moc naladova..mozno len unavena z novej práce,ale ozaj výbušná..čo
Si myslím žeby Bolo skoro na prejavy tehotenstva..Od zacatia menštruácie na 12-13den sme Večer mali tiež Pohl.styk tiež. Naplno..
A ďalší Deň ráno, zobudím Sa.. Mením. Gatky..a ony krvavé...čo Trvalo 2dni,potom len bledohnede špinenie..pravdepodobne to bola ovulácia,ale nikdy Som toto nemala pri ovulacii..vcera som navstivila DR.a nevidela ani cystu,ani zápal nič..ale ak dobré ratam to by bolo este aj skoro aj na zistenie tehotenstva..kedze dnes Mam 4.deň po tej krvacajucej ovulacii..baby keďže deň predtým Sme mali pohl styk....môžem byť S toho tehu? Keďže. Spermie žijú 24-48h.vnutri...ale Vajíčko je plodné Len 12h.????
Pred vcerom v robote som si kupila tresku ptm som ju vyhodila uz som nemala na nu chut..guláš nabrala po chvíli ho vyliala lebo mi prišiel taký Mastný....občas Citim bolest v podbrusku taký tlak. V ľavej strane brucha..vcera vecer som mala brutal chut na.pivo...dala som si,a zajedala koláčom a s melooonom...a veľakrát Mávam silnu kyselinu...co myslíte? Je to len v hlave,alebo môžem Dačo čakať?
Aj dnes. Rano mi bolo. Tak nevoľno,a pobolieva ma podbrusku akoby pred MS ale veľmi jemné oproti MS bolestiam
Skúsenosťi prosiiiiim dikiii
Mam 4.deň po ovulacii s testom si môžem akurát tak vyhodiť peniaze zaň... A keď včera ani dr. Nič nevidela pýtam sa normalnyvh žien co maju skúsenosť kedy im to dr.povedal ja 100% či mali niektore taketo,takto skoro.ešte je skoro na test.preto sa pýtam Skusenosti tu.nie som sibnuta viem ze sa robí Test.ale este je skoro naň!
@carla232 a co chces pocut? Pockaj teda tyzden a sprav si test... tie tvoje priznaky mozu mat tisic dovodov... podla mna na tele fyzicky citis veci tak v 4-5tyzdni - bola prsniky, nevolnosti u mna vzdy zacinali az okolo 6teho tyzdna... celkovo pokial he vajicko oplodnene chvilku trva cize by si nemala tehu znaky hned po styku. Predavaju aj testy velmi citlive ktore sa robia uz po kratkom meskani cyklu, tak si kup taky
Ja viem ze ked zena tuzi po babu, je tazke na to nemysliet.. Ale najlepsie co mozes pre seba urobit je, nepozorovat sa, nemysliet na to a cakat ako sa to vyvinie, potom ocikat test a tesit sa.. Priznaky tehotenstva byvaju zvacsa az okolo 6 az 8tt..
@carla232 tiez si myslim ze je to v hlave. Aj ked vsetko je mozne. Ja som pri prvom tehu vedela este pred meskanim menzesu a negativnom teste ze som tehu. Proste som to citila ale priznaky som nemala. Test v tomto pripade vysiel pozitivny 1 den meskania. Pri druhom tehu manzel vedel hnet po styku ze budem tehotna 😀 ja som to zacala tusit az ked mi 1 den meskala a test tiez vysiel hnet pozitivny. Pockaj kup si test a uvidis. Ale radim pockat az do terminu ked ti ma prist ms.
4.den po ovulacii resp.po pohl.styku ti nic nemoze byt. Oplodnene vajicko je este len na ceste, este ani nestihlo dorazit do maternice a ty mas uz nechut 🤔 No neviem....🤔 Ja mam obidve deti planovane, najskorsi priznak 9.den po styku.
Tiež Si myslim ze pocity By boli len v hlave
Nevravim ze vraciam len kyselinu mam často,a take jemne bolesti v podbrusku
A myslíš Že za týždeň To ukaze test?
@charlie1980 myslím. Že tie chute s tym asi nesuvisia,asi len hormony mám poblaznenee
Ja len Co vravite ja môj Pribeh je tam vysoká Šanca? Či ani nie?
Je normalne ze dr nic nevidela. Mne dr nic nevidel v case ocakavanej ms- a to uz som nala kolajnice na teste (testovala som 4 dni pred ockavanou ms- vedela som ze som tehotna- vysi silne kolajnice - ale cakala som dvojicky to asi preto)- bola som u gynekologa koli inym problemom hned urobil sono nebolo nic vidiet, az o 2 tyzdne na to, pri starsej mi po tyzdni meskania vychadzal na teste iba duch- tehu som nala potvrdene az 3-4 tyzdne na to, kedze boli vtedy Vianoce. Priznaky zehu zacali na 6-7 tyzden a u man ted anie velmi prijemne neskutocnymi nevimnostami a vracanim. Vsetko je mozne aj u teba, ale ak si mala skutocne ovulku len pred 4 dnami, je na vsetko este velmi skoro- aj na test aj na priznaky
Hej velmi skoro....tak Dufam ze tam dačo Bude...myslím Ze tie príznaky si len nahovaram....a dr.povedala. Ze mohlqla to byť. Ovulácia. To krvacanie..lebo hovorím. Jej nemala. Som este také Nikdy...tak dúfam. Ze to bolo to...a ze sa malý Plavci posnazili 😍😂
@charlie1980. A keď Ešte len putuje vajíčko. Do maternice...je šanca. Že. Sa stihlo oplodniť...keďže. Deň. Pred ovulaciou som maoa styk? Skôr. Ani.nie deň. Len zopar hodin....je tam dostatočná. Šanca,alebo keďže. Pri ovulavii som krvacala tak sanca nieje!
Najlepšie prezradí test 🙂 ja som testla ale až na 4. deň meškajúcej MS a bolo to jasné 🙂 príznaky som pociťovala tak najskôr v 7, 8 tt. Nemyslím si, že by to organizmus vedel prezradiť takto skoro. Ono v tomto pripade aj keď je to hrozné to čakanie, človek musí len vydržať iné neostáva ....
najlepšie spravíš ak si urobíš tehotenský test alebo je ešte jedna a myslím si, že aj lepšia možnosť a to keď si zájdeš priamo k svojmu gynekológovi a ten ti spraví potrebné vyšetrenia a budeš to mať pekne čierne na bielom
Ďakujem baby
@llucciaa bola som u gyn.ale to bol 3DPOovul. takže ešte nic nevydela...dnes mam 5DPOvulke a mam obcas jemny pichajuci pocit v lavej strašne podbruska aj celkovo vvpodbrusku...citim sa taka nafuknuta...a taký tlak...tak q uhniezdovanie ze 5-10DPO tak dúfam ze je to to ;) len je to dlhooooo čakať.
A keď som mala Ovulaciu som sa vyhadzala na brade aj Dr.vravela ze ked sa zena vyhadze na brade ze to znamena nieco ohľadom ženských vecii...ked na lícach tak to je zaludok.takže som aj bola vyhadzana ked son mala to krvacanie dufam ze to bola timpadom ovulka ;)
Jaj a dnes spiiiim v kuse som nejaka uťapená....šla. Som,do obchodu a ptm išla spať teraz som sa tiez bola prejsť.... A uz ležím v posteli....možno z toho tepla....ale v kútiku duše dúfam že niecoho iného. 😍👶
Tieto príznaky ešte nemusia nič znamenať.je možné že si to len nahovaras.radšej sa ukľudni aby si náhodou nebola sklamaná.aj mne sa to stalo nie raz a bolo to nanič. Počkaj týždeň a sprav si test.potom uvidíš. Len na to toľko nemysli a nesleduj sa nonstop.držím palce.
Prepáč ale trošku sa strácam. Berieš HAK a veľmi túžiš po bábätku. Túži po ňom rovnako ako ty aj tvoj priateľ? Alebo on nevie o tom, že tento mesiac žiadnu antikoncepciu nepoužívaš?
Ďakujem...mam 10dni pred MS a boli ma podbrusku. 😕
@vejapa76 brala som Hak ale posledne 4nedobrala koli silným bolestiam...po konzultacii s dr.mi povedala mam zacat teda az na 9den (prv som sa jej nevedela dovolat,a bola som odcestovana) ale tak isto upozornila ze treba pouzit i inu ochranu,jasne ze priateľ vedel o vsetkom a vravel že sa s tým nezaobera ak bude,tak bude...
Ani by mu nevadilo a ja by som uprimne chcela,len akurát dlhodobe naše bývanie riešime.už len to je jedina brzda
Ahoj, mohla si samozrejme otehotniet, co zistis az neskor, ale vsetky tieto Tvoje priznaky a krvacania mimo cyklu su jednoznacne sposobene nespravnym a zmatocnym uzivanim HAK, Tvoje telo je v hormonalnej nerovnovahe...! Takze ak sa rozhodnes pre dalsie uzivanie HAK, uzivaj ju prosim Ta poriadne alebo ak sa snazis otehotniet, tak potom neuzivaj hormony. Lebo potom sama sebe skodis a telo uz musi byt zblbnute...
@carla232 podla mojho nazoru si si s tym vynechavanim a nasadzovanim HAk hala-bala akurat rozhadzala cyklus, to ze si bola cely tyzden nervozna, bol PMS a to krvacanie bola posunutaMS, nie ovulacia ...... ale kedze ste sa muckali ( to tvoje cucky-mucky sa mi velmi paci 😀 ) bez ochrany, tak teoreticky aj babo z toho este moze byt, pockaj par dni a potom otestuj. Mne uplne najlacnejsi testik z Tesca ukazal druhu ciarocku uz na osmy den po....😀
@carla232 Podla mna si si dobabrala cyklus tym, ze si 3 mesiace brala anrikoncepciu, treti mesiac si nedobrala,potom som sa v tom stratila ci si zacala zas brat a len 4 tabletky, ci si uz nezacala. Krvacanie mohlo byt z toho, nemusela si mat ovulaciu. A tie chute, nalady su kvoli hormonom, ale nie tehotenskym, ale antikoncepcia ti rozhadzala hormonalny system.
Možno mate pravdu baby 😢😢😢
Ďakujem za nazory
@carla232 Preco si smutna? Ved si sa chcela chranit, preto si brala antikoncepciu? Alebo bol iny dovod? Ak chcete babo, tak pockaj nech ti nabehne normalne cyklus a nechrante sa. Ak sa nesnazite o babo a nerobite vsetko tak aby si otehotnela, tak preco si z toho taka sklamana ako keby sa vsm uz dlho nedarilo.
Pretože ja chcem...a ze prečo som brala som vyššie už pisala...diki za rady hlúpe pripomienky nepotrebujem
Kvoli tomu ze riesime bývanie atd ale ak som mu spomenula že môže byt s.toho nieco ak nebude ina ochrana..zareagoval positivne ze mu to nevadi...ale zas trvá HAK...tak koli nemu beriem...ja by som uz chcela a jemu by to tiez nevadilo,preto som dufala...ale ak s toho nič teraz naaahodne nebude...musím začať užívať zas...az kým sa pánko nerozhodne že sa môže začať plánovanie rodiny.
Vieš ťažko keď jedna strana chce,a druhá este chce pockat..ale zas zaujímavé ze ak by sa zadarilo ze by mu to vobec nevadilo...kvoli tomu som dufala...uvidi sa.
Myslíš že tie jemne podbrusne pobolievanie môže byť že asi teraz mam ovulku (oneskorenu)? Aj taký maslovy hustejsi vytok. Lekárka žiadne Cysty,zapal nič nevidela vravela ze je vsetko v pohode,čiže žiadne problemy su neni.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@carla232 kup si test ocuraj a uvidis. A nepis vsade tie bodky ...