Nevoľnosť, bolesť v podbrušku a pichanie

lala0950
6. sep 2020

podľa kalendára mám dnes mať MS ...včera mi prišlo nevoľno a dnes mam od rána bolesti v podbrušku ako pred MS až také ako pichanie cely deň, raz to picha potom prejde a po hodine opäť :(
Take bolesti mam týždeň alebo par dni pred MS.... včera sme sa milovali naplno a ráno bolesti mam testy mi ukazuju jednu čiarku (milovali sme sa naplno aj pred 10 dňami)
Mam ist s tými bolesťami k lekárke?
Som s toho nanervy lebo aj dnes už mi bolo nevoľno

ikaros332
6. sep 2020

Počkaj ešte pár dní, potom chod k lekárke

ikaros332
6. sep 2020

A vlastne ružové sú ovulacne testy

klarissa25
6. sep 2020

To mas ovulacny test..

lala0950
autor
6. sep 2020

To je tehotensky 10hcg

lala0950
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lala0950
autor
6. sep 2020

Vola sa baby test

ayanamirei
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kitycat
6. sep 2020

S kým , s čím / z koho, z čoho 👍

lala0950
autor
6. sep 2020

Nie lebo na testoch vidím druhu slabu ciarku veľmi slabú

ayanamirei
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lala0950
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ayanamirei
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
klarissa25
6. sep 2020

@lala0950 ty testujes kazdu hodinu ci ako? Lebo tie tvoje testy su tu stale.. Daj si pauzu od toho..je tam len jedna ciarka

kubkovamama
6. sep 2020

@lala0950 ak máš ešte len dnes dostať MS,je veľmi nepravdepodobné,že ti test ukáže pozitivny výsledok aj keby si tehotná.Jednoducho musíš počkať.Gynekolog na sone ešte aj tak nič neuvidí,jedine v čase MS vyššiu sliznicu.Ktora buď odíde s MS alebo po pár dňoch sa uvidí,či tehotenstvo.Nie je dôvod na vyšetrenie,pichanie a rôznorodé blbé pocity v čase MS nasvedčujú buď príchodu MS alebo aj nie.😉Buď v kľude,stres ti robí ešte väčšiu fyzickú nepohodu.Najspoľahlivejšie je testovať cca týždeň a neskôr po termíne meškajúce j ms čo sa ale dozviete uuuplne všade a tu na MK v každej druhej diskusii

amelia000
6. sep 2020

@lala0950 je tam len jedna ciarka

nikiki29
6. sep 2020

Na teste nič, počkaj pár dní. Sú bolesti neznesiteľné alebo prečo by si chcela ísť k lekárke?

thoughtfulweirdo
6. sep 2020

Aby som ťa potešila, aj ja som začínala duchom, ktorého sa nedalo odfotiť a vlastne ani vidieť 😂 ale ja som ho videla. Odfotiť sa dal až po 7 dňoch meškania a normálna čiarka to bola až po 10tich, aj to len slabá. Ale teda nevoľnosť a bolesti v bruchu môžu byť aj PMS, môže to byť aj biochemické tehotenstvo a o pár dní s omeškanym menzesom odíde, možnosti je viacero, ešte si nerob nádeje. Otestuj o 3-4 dni, ak nepríde. A ozaj počkaj aspoň tie 3, ja som testovala každý deň a bolo to úplne zbytočné, reálny rozdiel na tých testoch bol ozaj až o 3 dni.

lala0950
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
thoughtfulweirdo
7. sep 2020

@lala0950 Aj ja som mala hnačku prvé týždne, ale len ráno a také bolesti ako na hnačku mám každé ráno aj teraz v 9tt. Ale to tiež nemusí s ničím súvisieť, to môže byť len nejaká viróza alebo pokazené trávenie. Je mi úplne jasné, že si nedočkava a sleduješ sa, ale žiaľ odpoveď nedostaneš skôr než o pár dní- či už menzes alebo lepší test. Držím palce 🙂

lala0950
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
klarissa25
7. sep 2020

@lala0950 ktoru nedelu? Snad nie vcera?

lala0950
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jarkam721
7. sep 2020

@lala0950 inak zaujímavé. V pôvodnom príspevku zo včera píšeš ze "dnes mam dostať ms" podľa kalendára. A dnes podľa kalendára už mešká ms dva dni? Ty kks ja som potom asi z Marsu, lebo mi to akosi nejde dokopy. A ešte jedna otázka--k čomu je dobre bombardovať všetky iné príspevky,temy a vytvárať nové keď tebe vlastne ten ms nemeska áno 24 hodín a testujes niekoľko krát denne. Na čo stále píšeš to isté a pýtaš sa to isté?? Ty nevieš čítať? Baby ti tu píšu ze máš počkať pár dní popr keď bude ms meškať pár dní ale ty nie ty si ideš stále svoje stále testujes asi aj 3 krát denne a nič tam nieje. Však výdrž!!!! Ak máš bolesti ktoré si pred tým pri /pred ms nepoznala a nezdá sa ti to chod k Dr a vybavená vec. Nehnevaj sa na mňa ale toto už nieje asi ok. Takto si dieťa neprivolas.

jarkam721
7. sep 2020

@lala0950 baby top test? Ja som mala a videla aj na nete rôzne ale ružové len ovulacne. Tehu test zelený modrý fialový a červený ale ružový tehu test som ešte nevidela. Pre mňa novinka.

zara1357
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lala0950
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zara1357
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lala0950
autor
10. sep 2020

Neviem,ale také bolesti som nikdy nemala ako teraz :(

s_a
10. sep 2020

Za jeden deň niekoľko testov keď ešte aj prišla ms?

sisa_s
10. sep 2020

@lala0950 no vies, to tak byva, ze pri menstruacii su krce 🙄 preto netreba robit tehotensky test

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre