Nevoľnosť a menzes. Môžem byť tehotná?

enigma7
28. nov 2012

ahojte maminky
moj problem spociva v tom.ze 25.11 som mala rannu nevolnost zvracala som bolo mi velmi zle..
26,11 som dostala menzes... ktory stale mam,ale dnes rano mi doslo zase nevolno... urobila som si kavu ja pijem nalacno co viem ze by som nemala zapalila som si vypila trochu kavy a citila som ze mi nieje dobre. citila som ze mi srdce rychlejsie bije... sla som si lahnut a po 10 minutach to prislo ako som tak lezala ma zacalo z nicoho nic naduvat povedala som si ze to zvladnem a prejde to no zial nie zase som zvracala a bolo mi strasne zle... ale po nejalych 15, minutach sa mi ulavilo a je mi zase dobre... vcera mi bolo dobre vypila som kavu zapalila si a nic bolo mi dobre... no dnes ma to chytilo zase. tak rozmyslam ci je mozne mat normalnh menstruaciu a mam silnu vzdy prve 2dni a byt tehotna... citala som niekde ze niektore zeny zvracaju aj pred menzes ale ja aj pocas nej... najde sa mamicka ktora ma s tymto osobnu akusenost ? dakujen

sissy27
28. nov 2012

@enigma7 áno, môžeš mať normálne menštruáciu a byť tehotná zároveň... ale to, či si alebo nie si tehotná, tak to ti tu nikto nepovie, sprav si test, prípadne si ho zopakuj s odstupom pár dní...

enigma7
autor
28. nov 2012

sissy27
myslis nemozem mat nejaky iny zdr. problem?

ukana
28. nov 2012

@enigma7 viroza? 😒

enigma7
autor
28. nov 2012

ukana
aka vyroza? ved mne neni zle furt bolo mi pred menzes ze som zvracala a dnes ale uz mi je super nic mi uz nieje len rano mi bolo a opatovne som zvracala.

mirininu
28. nov 2012

a čo tak urobiť test a šup k Dr. istota je istota a rozhodne budeš kľudnejšia za to nič nedáš , poprípade tam aspoň zavolaj 😉

katulka1141
28. nov 2012

ahojky moze ist aj o predmenstruacny syndrom.vela zien tym teraz trpi.moja kamoska zvracia kazdy mesiac.urcite si po ms urob test a ked bude negativny tak skus buduci mesiac 5 dni pred ms brat sumive magnezium.alebo je este agnucaston ale to je uz na bylinkovej baze.dzr sa.🙂

aduskatt
28. nov 2012

tak ja si pamatam pred porodom klasika som mavala menzes tak, ze som dva dni zvracala, mala hnacky, horucky, neskutocne krce.kazducky mesiac.........

oomimi
28. nov 2012

ahoj.aj ja som si teraz myslela že som tehotná.meškala mi dva dni, nikdy mi nemešká, býva mi tiež zle a mala som obrovské bolesti, čo nikdy nemávam, ale mala som ten týždeň chrípku,tak tiež čakám či príde aj tá ďalšia..(mrcha), tiež som počula že môžeš byť tehotná, ale teraz tomu moc neverím.tak tiež si myslím že kvôli tej chrípke 😢

trinka
28. nov 2012

tehotenstvo, viróza? myslím, že Ti neporadí nikto lepsie ako tehotenský test a lekár 😉 držím palce

enigma7
autor
28. nov 2012

katulka1141
tak pre mrchou som zvracala bolo mi zle a na druhy den son mala uz mrchu. a bolo mi strasne moje prsia bolest krizou mi vrazala do oboch noch nedalo sa mi lezat ale dobre toto su priznaky predmenstruacneho syndromu naladovost bolest depresie ale o zvracani som sa nedocitala a mrchu mam uz 3dni a dnes som zvracala zase :o)

mataharyy
28. nov 2012

@enigma7 Kamarádka měla menses do šestého měsíce, netušla že je těhotná, zjistila to na preventivce... 😅 A není jediná koho osobně znám že měl menses i během těhotenství 😉 Takže ano může se to stát, to zda jsi, či nejsi těhotná ti ale nepoví nikdo jen test a doktor. 😉

samantha223
28. nov 2012

@enigma7 mne je takto zle ak si dam kavu na lacno a dam si aj dajake tie vitaminy, hned to ide von, zavrate atd

enigma7
autor
28. nov 2012

oomimi
moje chudatko... vies ja mam syna ma 2,5 roka a planujeme druhe ale az na buduci rok... ja s muzom nemame chraneny styk neberiem hak a on nema prezervativ a nehoda sa nam nestala nikdy ale zdoraznujem ze NIKDY CO SOM MALA MENZES SOM NEZVRACALA A MENZES SIM MALA PRVE 2DNI SILNE TAK SA MI NA DRUHEJ STRANE ZDA NEMOZNE BYT V TOM ? :O) ALE AJ TAK MAM STRACH PRETOZE ESTE NIEJE TEN SPRAVNY CAS NA DRUHE DIETA... A TY CHCES MIMCO KEDBTIE OBAVY CO DOSTANES

enigma7
autor
28. nov 2012

samantha223
nikdy som nemala ranne nevolnosti po kave a cigarete...
len tieto dva dni... tak neviem pretoze vcera som kavu dala a cigaretu a nic mi nebolo :o)

matozazzo
28. nov 2012

neskusala si si merat tlak? Zavrate, zvracanie, nemusi to byt suvis len s tehotenstvom... Na tvojom mieste zajdem za doktorom, nech sa na teba pozrie a tehot. test si urob. Ak si tehotna, slaba ciarka bude 🙂 Ak nie, mozu to byt symptomy aj niecoho ineho. Ak mas napr. vysoky tlak, kava nalacno ti ho este zvysi a uz je ti zle...

kveta
28. nov 2012

Nemate pocit, ze si tu z nas cerstvy nick robi srandu? Stale zvyraznuje ako fajci pri rannych nevolnostiach...

tanickaskorokubikova
28. nov 2012

@enigma7 ozajstnú menštruáciu nemôžeš mať, môžeš mať len krvácanie ktoré sa na menštruáciu podobá, menštruácia je totiž olupovanie sa výtelky maternice a ak je tam opl. vajíčko uvolnuje hormon hcg a ten brani menštruácií, teda olupovaniu, môžeš mať krvácanie spôsobené vnáraním sa vajíčka do výstelky, toto krvácanie ale nesmie obsahovať krvne zrazeniny inak by to mohlo znamenať biochem.tehu teda mikropotrat ale to len v prípade že by si bola pozitivna na HCG. inak ja som tiež včera dostala MS a dnes ráno presne po káve a cige mi bolo na zvracanie, no ja mám menštruáciu tento mesiac veľmi slabú ale tehu niesom test negatívny..

enigma7
autor
28. nov 2012

matozazzo
nie nemerala sim si tlak... vobec ked to na mna doslo zacalo mi byt srdce rychlo a potom po 5minutach som zvracala. a potom sa mi ulavilo... nevypila som celu kavu len trochu od vrchu. a mavala som vzdy nizky tlak mohlo sa to zmenit a mozem mat vysoky?

karamel
28. nov 2012

moze to byt crevna chripka🙂

billam
28. nov 2012

@enigma7 moze ist o tzv. 24hod vírus. Cely den vracias, možno prídu aj hnacky, slabosť, nevolnost...a na druhy den budeš ok.

oomimi
28. nov 2012

@enigma7 ano,chceli by sme babo, mam uz sice dve odrastene,ale mam uz asi tri roky priatela, neberiem antiku a stale nic☹asi psychika,alebo neviem

cerez
28. nov 2012

Urob si test a ak bude negatívny zájdi si k dr. Daj si urobiť krvný obraz a rovnako ako si na tom hormonálne.

moon1979
28. nov 2012

@enigma7 z dlhodobého hladiska káva plus cigareta nalačno neveští nič pozitívne ... 🙄

zankaj
28. nov 2012

Moja ja som mala menzes prve tri mesiace tehotenstva :D takze mozes byt tehotna ale aj nemusis. Bezkaj k doktorke a uvidis 🙂

jaaty
28. nov 2012

...sorry, ale určovať tehotenstvo podľa zvracania po cigarete a káve mi príde fakt smiešne.
Ako bolo povedané, urob si tehotenský test. Za tú hodinu a pol (čo tu píšeš) by som bola už doma z lekárne 😉

tanickaskorokubikova
28. nov 2012

@zankaj ale bol podstatne slabší ako normálne že?

ewca
28. nov 2012

no, podla mna tehu nie si, ale ako hovoria ostatne baby, to neurci nikto takto cez net... ale ja mam endometriozu a pocas menzesu trpim ako kon, zvracala som ked som mala cystu ,od bolesti...bolo mi vzdy horsie po kave.... fajcit nefajcim...takze ja by som zasla k dr. ak sa to bude opakovat....

zankaj
28. nov 2012

@tanickaskorokubikova Slabsie ale zato ma pobolievalo podbrusko. Vravim prve tri mesiace som mala menzes a lekarka vravi ze sa to stava ze sa cuduje ze som neprisla o babatko. Tak malicka sa tuzi narodit tak som rada ze bojovala.

tanickaskorokubikova
28. nov 2012

@zankaj no tak to je vraj velmi ale velmi výnimočný prípad, ked je to ozaj menštruácia lebo vtedy sa síce olupuje výstelka ale tam kde je mimi sa neolúpe, to znamená že je to malý silák a že sa poriadne držal 😀 😀

zankaj
28. nov 2012

@tanickaskorokubikova To ano ja sa cudujem lebo mrnava sa chcela proste narodit mali sme aj gumku a aj sme davali pozor a ejha mrnava nam usla :D a zahniezdila 🙂 Uz len nech sa narodi 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre