Neviem tomu uveriť - otehotnela som počas menštruácie?

19. júl 2021

Baby pomoc, den pred menstruaciou a v prvy den menštruácie som mala pohlavný styk pri ktorom sa spravil do mna (ved cez menštruáciu sa nedá otehotniet vsade vraveli) a bum dnes si robim test a je pozitívny 🙉🙉 prosim vass ako je mozne otehotniet cez menstruaciou nechápem to 🙄 pri tom cyklus mam nepravidelný 27-35 dni

janiela6
19. júl 2021

Ty si ďalším dôkazom, že sa to dá. Netreba tomu veriť. Teraz je to už jedno, gratulujem a teš sa na bábätko.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katulik123
19. júl 2021

Práve preto, že ho máš nepravidelný nevie človek nikdy s istotou povedať kedy žena má plodné dni a kedy nie. 🙂

777januska777
19. júl 2021

Záleží od toho kedy máš ovulaciu. Práve preto ma žena poznať svoje telo. To ze žena pozná, kedy ma ovulaciu nie je len pre pripadne otehotnenie, ale ženská plodnosť dosť ovplyvňuje aj jej nálady a chute. Aj pri nepravidelnom cykle sa dá určiť ovulácia aspoň približne.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenuska9999
19. júl 2021

Gratulujem 🙂 tiež som myslela, že sa to nedá. Čiže môžeš mať naraz aj plodné dní aj menštruáciu?

777januska777
19. júl 2021

@lenuska9999 môžeš, lebo spermie môžu prežiť v tele ženy aj 5 dní, kým nastane ovulácia. Každé ženské telo je iné. Ja mam napriklad ovulaciu už dosť neskoro a vďaka tomu mam aj lutealnu fázu tak 9 až 10 dní.

elizabet173
19. júl 2021

je to veľmi málo pravdepodobné, ale nie nemožné. Ženy, ktoré sa snažili otehotnieť podľa výpočtov od Jonáša, často cielene mali styk počas menštruácie, lebo podľa výpočtov mali vtedy plodné dni a dieťatka sa dočkali. A že všade vraveli? Kde všade? Aj to, že žena nemôže otehotnieť ak iba dojčí, dojčí na požiadanie a nemá medzi dojčením dlhé prestávky sa vraví a nedávno tu bola taká diskusia, kde písali ženy, ktoré boli výnimkou

elizabet173
19. júl 2021

inak tomu hovoríš pravidelný cyklus?

natassa2
19. júl 2021

Toto podla mna nie je pravidelny cyklus, praveze to by som nevedela kedy mozem kedy nie. Takze na toto sa spoliehat neda.

elizabet173
19. júl 2021

@natassa2 mňa by zaujímalo, ako vedela, že má deň pred menzesom, že môže ísť partner naplno, keď má cyklus aký má

aknamorka22
19. júl 2021

Práveže pri nepravidelnom cykle ako mas ty netreba riskovat lebo nevieš kedy máš ovulaciu. Aj ja som k prvému prišla tak, ze vsak mám MS za dva dni tak netreba si davat pozor. A ovulacia sa mi vtedy posunula o 2 týždne! Neverila som tomu! Naozaj som ostala v šoku ked mi to neprišlo dva týždne a pozitívny test :D takže pokial si nesledujes ovulaciu tak si treba dávať pozor vždy 🙂

ruzasipova
19. júl 2021

Normalne je to mozne, mas posunutu ovulaciu. Kamoska je tak teraz v 30tt, co otehotnela cez menzes. Ja mam posledne cykly ovulaciu uz 8. den cyklu, taktze si tiez musim davat pozor od zaciatku.

floren
19. júl 2021

ja som otehotnela deň po ms pi 13 rokoch snaženia

nevenka
27. júl 2021

Ja mavam ovu od 19-23 dna cyklu, cykly cca 34-35 dni...podla BT to viem, aj ovulacnych testov.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre