Ahojte, chcem sa opýtať, po pohl. sty. sa priateľ domňa neurobil ale ono to stekalo k pošve, jak keby, ale nebolo to až pri nej, potrebujem poradiť, dala som si aj tabletku na jedno použitie kôli otehotneniu, bolo to v Sobotu a stalo sa to Štvrtok v noci, robila som si aj tehotenský test včera a bol negatívny ale mám 2 dni po krámoch a hneď po nich ma niako pobolieva žalúdok a sem tam ma pichá dole ppd brušku, takže sa bojím tak potrebujem niakú radu, tehotná nechcem byť ešte, či to je niaká vyrozá alebo som niečo zjedla nwm vôbec, ďakujem za odpoveď.
@lulu505 prepac,ale ak ste vo stvrtok mali sex,tak urcite za 3 dni ti neukaze teh.test vysledok 🤔 zaludok a podbrusko ta moze pobolievat po tej tabletke..samozrejme,otehotniet mozes aj z "kvapociek lasky"..
je dosť možné že ťa pichá z tej tabletky, ono to nie je cukrík ale riadna dávka hormónov 🙄 dievča, škodiš sebe, robíš chybu, ten akožesex čo teraz máš za to nestojí
@simona92101 za tri dni nie, to som si vtedy dala tabletku a test som si robila včera ale to bolo 22.2 ešte to som tam nedodala
@lulu505 aj tak je to priskoro..odporucam pockat do dalsej MS,ktora ti moze meskat aj kvoli tej tabletke,lebo to dost rozhodi cyklus
Ta tabletka ti moze rozhadzat cyklus aj na niekolko mesiacov. Je to hnus.
@lulu505 nič v zlom ale kedy sa stane ze niektoré ženy pochopia neurobil sa do mňa, no samozrejme tehotná nebudem aj kebi sa mi na p*** urobí nič stoho nebude ale ja som si už veľa krát všimla ket píšu možno som tehotná, ale nechcem byť ,urobil sa do mňa, bojim sa
1.nechcem biť tehotná = nedovolím aby sa do mňa urobil.
2.chcem byť = dovolím aby sa do mňa urobil
3.bojim sa =používam kondóm
Ale toto vsetko zmažeme a priznajte si ze väčšina z nás je na tých testoch závislá 😂😂
To bude urcite ,,niaká vyrozá" 😃
Nie neboj, nie si tehotna. Navyse si si dala tabletku po. Sice uplne zbytocne ale neva. Nestresuj a nabuduce sa uz chrante inak. Nemozes zase do seba pchat tu tabletku je to velka zataz pre tvoje telo, megadavka hormonov naraz 💁🙁
@larinka552 Šak áno, ale vieš teraz mi je zle s tej tabletky.
Žalúdok ma bolí a podbrušku mám bolesti sem tam, snáď je to s tej tabletky.
To je z tej tabletky. A priprav sa aj na rozhadzany cyklus.
Šťastné to dievča..niako ťa pobolieva žalúdok, máš niakú virózu a potrebuješ niakú radu..
NIAKÝ=žiadny
Predsa ti ale NEJAKÚ radu dám, nechceš byť tehotná, tak nesexuj. A tabletka 3 dni po styku ti je na dve veci.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Doučiť sa gramatiku, potom biológiu a potom si choďte kúpiť kondómy...
Alebo tie kondómy radšej skôr ako doučovanie