Ahojte dievčatá , dufam že mi napíšete svoje skúsenosti. takže poslednú ms som mala v marci a to dokonca dvakrát 😔 môj cyklus je 35-40 dní. Ďalšia ms už neprišla meškala 17dni. 16 mája som bola na gyne a potvrdili sme tehotnost lenže je vidieť iba gestacny vak a lekár sa k tomu nevyjadruje zajtra idem na ďalšiu kontrolu hcg stúpa plod v piatok nebolo vidieť prosím poraďte 😖
Ďakujem budem pevné veriť a dúfať že už prcka uvidím😘
Ahoj ďakujem za povzbudenie ale bohužiaľ hcg kleslo o dost a ráno som spinila ☹
Aj mňa to mrzí toto už je druhý potrat ☹ v roku 2014 sa mi narodilo mŕtve dievčatko v 26 tt prajem aby všetko dopadlo dobre užívaj si tehotnost 🙂
Nie nebola iba som pre pol rokom užívala clostylbegyt lebo som nemala ovulaciu, myslím že mňa ani nikam nepošle 😖
Lebo ani doteraz nijako neriešil cyklus vlastne nič okrem tej ovulácie a čo máš s krvou ? Nejake protilátky ?
Budem musieť ísť k inému je mi to ľúto tiež si to mala ťažké ☹ si mala zamknuté potraty?
Je mi to luto uzivaj si tehulkovanie
ahojte viete mi prosim poradiť: dnes som bola u dr na sono a mala by som byt 8tt ale nebolo vidno zarodok- iba tehotensku dutinu ten vak. mala niektorá takúto situaciu? ze nebolo vidno zárodok?? Myslíte že je tam ešte nejaká šanca že sa tam zárodok objaví? idem tam o týžden v stredu.
dakujem za každú odpoveď je to moje prvé tehotenstvo po 3 rokoch snaženia sa
bio tehotenstvo
@drobec22949ahoj a merajú ti hcg robíš si kontrolné testy či ti hcg drží? Nezúfaj ešte nič nieje stratené mávaš nejaké príznaky?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anniedan tazko povedat...zajtra uvidis, no to si asi nechcela pocut 😊...je mozne, ze tam plodik uz bude, musi uz byt aj akcia srdiecka...drz sa.