Ahojte, ako začnem.. 03.08. som mala naposledy menzes, pred týždnom som si spravila tehu testy a boli pozitívne, tak som sa včera rozhodla ísť k doktorovi aby sa zistilo či je všetko v poriadku. Zatiaľ mi tam ale nieje vidno žiadny gestačny vak, našiel mi tekutinu a pobolieva ma ľavá strana podbruška.. hneď vravel že to bude mimomaternicové tehotenstvo, poslal ma do nemocnice kde si ma vyšetrili ešte 3 doktori, s tým že môže byť ešte skoro, môže ísť o normálne tehotenstvo napriek všetkému. Hcg mám zatiaľ 400, ale pomaličky stúpa. Dalo mi to nádej 😔 prešli ste si niečim podobným? Ďakujem
@lucinka5051 no nechali si ma v nemocnici na pozorovaní, ale nádej mi dávajú
@biani123 lepsie pre teba, odsleduju si hcg a budu vediet..zatial si nerob starosti aj ked viem ze to je tazke..bohuzial cele tehotenstvo je risk a stat sa vzdy moze hocico..treba leb dufat. Drzim palce
@lucinka5051 dufam lebo je to vytúžené tehotenstvo, predtým som mala potrat.. dakujem
Na sone vidno len nieco okolo 1000 hcg..takze isto je to skoro ..ja som raz take nieco zazila ale mne aj kleslo a zas stuplo to bolo biochemicke tehotenstvo..hcg by malo stupnut dvojnasobne kazdy druhy den..drzim palce nech to dobre dopadne
@biani123 citim s tebou..ja tiez nedavno v 17 tyzdni 😪 najhorsi den mojho zivota to bol
@lucinka5051 to mi je luto, ja som uz po jednom neuspesnom.. preto verim ze sa este mimi ukaze na spravnom mieste..
@biani123 budem na teba mysliet nech je to vsetko ok ;)
Neviem no..moze byt este skoro,ale byt tebou,tak pocitam aj s najhorsim, aby si to potom lepsie znasala…to neznamena, ze si to privolas..toto je uz dané..ale radšej pocitaj aj s horsou alternatívou..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@biani123 nepresla ale podla mna je este skoro...pockala by som este tyzden a isla na kontrolu znova..a treba si sledovat hcg..malo by sttupat rychlejsie aj je to nornalne tehotenstvo...ak pomalicky a nebude vidno vak tak asi to bude mimomaternicove...nerob este unahlene zavery a dufaj ze to bude ok